- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Witcher 3-ról kérdeznék, tudom, hogy van topicja, de inkább általános mint rajongói véleményre volnék kíváncsi, és PS-en akciós, ott venném meg.
Mire számítsak? Hogy lőjem be, mit kínál a játék?
A witcher 1-et elkezdtem, de már ott abbahagytam, hogy egy füzetnyi lore-t kellett elolvasni az első poti elkészítéséhez és a harc is nyögvenyelős volt, elengedtem. Sztoriból annyit tudok, amennyi a popkultúrában meg a sorozatban benne van, az alapján érdekel, de elvagyok nélküle.
Mass effecteket végigjátszottam, tetszett mind, így nem mondom, hogy az rpg távol állna tőlem, de a nagyon hardcore lexikon olvasgatós, minden segédborbély elejtett megjegyzéséből recepteket taláós, temető ötödik sor harmadik oszlopban sárkányköldökszöszfüvet keresgélős immerziót már nem szeretem, időm sincs rá. Fallout NW is kidobott valamiért, nem fogott meg.
Kb. ilyen paraméterekkel mennyire esélyes, hogy betalál a játék, aki ismeri, játszott vele, hogyan jellemezné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest