- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Kendek #274850 üzenetére
DigitalFoundry szerint a Dishonored 2 mindenképpen 1440p-ben fut PS4 Pro-n, csak 4K esetén felskáláz, 1080p esetén meg supersampled módba vált, de mindkettő 30 fps és a grafikai kidolgozottság is tök azonos. Nem tud több vagy stabilabb fps-t kicsikarni, mert a renderelés mindenképpen 1440p.
És mint mondtam az irányítás hangolása is elég gagyi, nem találták el jól, hogy mi az igazán ideális arany középút a gyorsulás és érzékenység között, Horizon Zero Dawn sem teljesen patent, de ezer százalékkal jobb és könnyebb vele célozni. A legjobb eddig nálam az összes konzolos játék közül a Battlefield sorozat volt (az 1-től kezdődően), alapesetben ott sem olyan hű de jó default értékeken, de nagyon részletesen konfigolható és én például TheBrokenMachine beállításait vettem át (szentelt neki egy egész Youtube videót), egy nagyon kicsit lejjebb vettem a sensitivity-t és álomszerű.
Mikor belenéztem valamelyik éppen aktuális CoD epizódba, ahol megint csak nem volt rendesen konfigolható, akkor éreztem, hogy mennyire limitáltak a lehetőségek és mennyire jót tesz egy FPS játéknak, ha jól beállítható a kontrolleres irányítás a saját ízlésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest