Hirdetés
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
ImACeltic #273030 üzenetére
Top Spin-ekkel még nem toltam, hanem a Virtua Tennis játékokkal kapcsolódtam be anno PC-n, azokkal azért el lehetett lenni. Az újakról viszont nem sok jót olvastam.
Játszom az TWT első részével jó ideje, az online meccsek lagosak, az irányítást szokni és tanulni kell. Nem egy Top Spin szint. A Top Spin a teniszjátékok koronázatlan királya, egy teniszszimulátor, csak hát kereken 10 éve jelent meg az eddigi utolsó, és az még mai napig üti ezeket. A VT meg arcade volt, de jó hangulattal. Ami meg jó a TWT-ban, hogy licences.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Óra topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest