Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kendek #265873 üzenetére
Plus előfizetés refund igényére az alábbi választ kaptam:
"Thanks for your contact with PlayStation Support. Apologies for the delayed response.
I'm sorry to hear you're having some issues related your PlayStation account. Unfortunately as your account is not registered in the UK, we are unable to assist with this query.
You can find the contact details for your country at https://www.playstation.com/country-selector/.
I hope this helps, but if you have any other questions please contact PlayStation Support by using the contact details below or by replying to this e-mail. Your reference number is 201208-008_ _ _"Az lehet a gond, hogy nem az en-hu régiós oldalról küldtem az igényt? Most innen adtam fel, de megint a help@uk.playstation.com email címről jött az automatikus visszajelzés, így szvsz ugyanaz lesz a végkimenetel.
Ilyen helyzetben hová lehet fordulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest