-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
válasz RangerFox #245448 üzenetére
A fene tudja, én még frissében, max másfél hónapos volt, mikor vettem tavaly a ps4pro-t, vettem hozzá egy ilyen kitet is.
Azt hozzátenném hogy annyit sztem nem ér mint amennyiért én vettem. Ennek a pár szivacs meg gumi darabnak az előállítási költsége max 500ft lehet, de még sokat is mondtam. Most 3200ft-ért dobálják. Én még 4000ért vettem. Igaz kettő kiszerelés is van benne.
Utánaolvasva, videokat meg teszteket nézve, egy két fokkal lehet melegebb lesz belül, viszont elég jól szűri a port. Ahogy láttam a teszteken, kb 1 év ilyen használat után is csak alig volt por a ps belsejében. Én hangosabbnak nem hallom a ps4pro-t, mint mikor nem volt még rajta. Semmi kikapcsolás, vagy újraindulást nem tapasztaltam az esetleges túlmelegedés miatt. Már ha ez egyátalán számottevő. Persze mindenki úgy használja a ps-t ahogy szeretné. Én ezekkel a grip-ekkel estem egy kicsit túlzásba, van vagy 15 féle itthon :) Meg a kontrolleren van ilyen gumis borítás, Venom féle. Az mondjuk ad egy fajta plusz komfortérzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Windows 11 24H2
- Lightyear - befektetési app
- iOS alkalmazások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Micro Four Thirds
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xbox 360 Játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest