- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
válasz Peace #243364 üzenetére
Írok mindenképp mi lett az eredmény. Előtte lehet egy gyári resetet megejtek a tv-n. Semmi fontos nincs rajta. Appokat nem használok meg semmi ilyesmit. Igazából még jobban is örülnék egy "buta" tv-nek :) A ps4et is akartam már így resetelni de mintha azt írta volna a masina hogy akkor törli a játékmentéseket, beállításokat stb. Azt meg azért nem. Egyébként tegnap már csináltam egy ilyen gyári resetet, abba mintha belefagyott volna. Kikapcsolt, újraindult. Bejött ez szokásos google vagy androidos logó, mint első indításkor. Aztán elsötétült a kép. Egy 5 percíg vártam, semmi. Távirányítóra semmit nem reagàlt. Kikapcsoló gombra se. Aztán fogtam, kihúztam a konnektorból. Visszadugtam, bekapcsoltam, utána jó lett. Fene érti mi volt ez. Amit nem értek még a tvvel kapcsolatban hogy ez a képernyővédő mi a francért jött be aktív használat mellett? Este beraktam vmi filmet, bealudtam és arra keltem hogy bejött a képernyővédő. Kikapcsolni ahogy néztem nem lehet, csak csökkenteni/növelni az idején. Érdekes lesz ha épp játszok, egyszecsak rámkapcsolja a tvt :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest