Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

válasz Bad Pritt #235541 üzenetére

A COD csak a skinek unlockolásáról szól. Nem sok kihívást találtam benne. Ami meg van, azok a challange-ek. Amikért megint csak vagy skint kapsz, vagy calling card-ot vagy valami hülyeséget. A pályák unalmasak, a fegyverek szinte csak külsőre különböznek. Elég hamar az volt az érzésem, hogy ismétlődnek a dolgok, nem túl változatos. Sokszor mondjuk, hogy egy multiplayer játékban minden kör más, hát én ezt a COD esetében elég hamar nem éreztem már.
    De gondolhatod, hogy ott miért nincs TK. Mindenhol van hülye. Akkora merítésből meg, amekkora a COD játékosbázis?!
    Csak sajnos a R6:Siege játékmenete nem bírja el, hogy noob friendly legyen, hogy ne legyen csapat sebzés. A kilépkedőket sokkal durvábban büntetném. Az meg nem ilyen egyszerű.

Az első kommentedben miért írtad, hogy gyenge a MM rendszer? Én ritkán találkozok Flawless Victory-val.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák