- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #235541 üzenetére
A COD csak a skinek unlockolásáról szól. Nem sok kihívást találtam benne. Ami meg van, azok a challange-ek. Amikért megint csak vagy skint kapsz, vagy calling card-ot vagy valami hülyeséget. A pályák unalmasak, a fegyverek szinte csak külsőre különböznek. Elég hamar az volt az érzésem, hogy ismétlődnek a dolgok, nem túl változatos. Sokszor mondjuk, hogy egy multiplayer játékban minden kör más, hát én ezt a COD esetében elég hamar nem éreztem már.
De gondolhatod, hogy ott miért nincs TK. Mindenhol van hülye. Akkora merítésből meg, amekkora a COD játékosbázis?!
Csak sajnos a R6:Siege játékmenete nem bírja el, hogy noob friendly legyen, hogy ne legyen csapat sebzés. A kilépkedőket sokkal durvábban büntetném. Az meg nem ilyen egyszerű.Az első kommentedben miért írtad, hogy gyenge a MM rendszer? Én ritkán találkozok Flawless Victory-val.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest