- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Rage47 #233638 üzenetére
Igen, a közösség olyan, amilyen. Bár ha valakinek van lehetősége csapattal játszani, és ne adj isten magasabb szinten rankedezni, azért ott és úgy, más a helyzet.
Egyedül, én nem tartom annyira durvának. Mondjuk toleráns vagyok a hülyékkel már. De ettől függetlenül se látom annyira gyászosnak a helyzetet. Jól elvagyok vele, és ha annyira gáz lenne, akkor nem játszanék én se.
A baj a nehéz, hosszadalmas tanulási szakasz. És ha az alatt még bele is futsz hülyékbe, az elveheti a kedved. Ez így teljesen érthető. Kitartás kell hozzá. Vagy társak, ha valaki annyira érzékeny az ilyesmire.A Siege is olyan, hogy látod a versenyeken, hogy milyen eszméletlen jó játék ha valaki magas szinten űzi.. Aztán a valóság kicsit más.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest