- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.mich
tag
Halihó!
Teljesen új vagyok konzolfronton. Tervezek venni egyet, jó eséllyel ps4-et, használtan, mert ha bejön oké, ha nem, akkor na bumm. És kaptam kölcsön egyet havertól, mert ugyan a gyereknek vették (Slim, 500gb-os), de a gyerek nem igazán játszik vele, inkább számítógépezik. Szóval megkaptam kölcsön, és az első játék, amit vettem hozzá, az a Horizon Zero Dawn. Azt szeretném kérdezni, hogy a lemezes verziót nem adja hozzá a profilomhoz? Mert, ha pl. letöltök egy demot, akkor mindig kapom a mailt, hogy köszönjük a vásárlást. Dafakk.
A másik is nagyon banális lesz, de... hogyan kell kikapcsolni? Megnyomom a főkapcsolót, de vagy világít, vagy villog, akkor meg nem lehet. Namármost egyik nap volt egy nagy vihar, mondom lekapcsolom a hosszabbítóját. Mikor másnap visszakapcsoltam szólt, hogy ilyet ne csináljak mert sérülhet a cucc. Bocsi a hülye kérdésekért. Ja és még egy: számít is bármit, hogy 4k tévén játszom?Csak kp., az ár fix.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- BONTATLAN PS5 Slim Disc Edition (CFI-2016)
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest