Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
játékoknál mennyit számít a megjelenítő válaszideje?
-
SH4D0W2011
őstag
Nem azt mondták, hogy nem lesz sztori, hanem azt, hogy a gameplay lesz lényegesebb, és inkább több, kisebb történet lesz a játékban egy nagy, mély sztori helyett. De persze, ha nem erre vágysz, akkor nyilván ne ezt vedd. Csak én mostanában szinte csak olyanokat toltam, aztán kell néha az ilyen is.
-
.LnB
titán
válasz
SH4D0W2011
üzenetére
Én meg ezzel úgy voltam, hogy elég sok évnyi Q3 multi után nem igazán szórakoztatott, hogy ugyan azokon az alapokon botokat lövöldözzek.
Ezért sajna nekem a Rage 2-höz a DooM nem jó ajánlólevél, még ha azóta át is jöttem PS-re.Szóval oké a Rage2-nél, hogy jó a gunplay, de miután azt nyilatkozta az egyik vezető fejlesztő, hogy nem kell sztorira számítani, ott engem el is vesztettek. Pár óráig szórakoztató lehet vele hülyülni, de ha nincs történet ami érdekeljen, amiért visszaüljek elé, akkor inkább kihagyom. Akkor inkább veszem a Days Gone-t, vagy mást.
-
sutyesz96
addikt
Fenn vannak a májusi Plus játékok.
Lemaradtam.

-
wierra
senior tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
" nem csak akkor imitálnak valami tennivalót mikor látod őket (jó magyar melós módjára
)"

-
Carlos Padre
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ellenben a Days Gone-ban nem popup-olnak eléd az ellenfelek, az időjárás ezerszer jobb, a tetemek, fegyverek, loot nem tűnnek el azonnal, ahogy elhagyod a területet, a világa "él" és interakcióban van egymással, nem csak akkor imitálnak valami tennivalót mikor látod őket (jó magyar melós módjára
), ráadásul mikor a Wildlands kijött gyalázatosan futott, az Ubi híres long time supportja kellett hozzá, hogy kb egy év alatt rendbe szedjék és feltöltsék tartalommal. Ma már ajánlott vétel, de megjelenésekor nem volt az. -
Anno haver PC boltban dolgozott, nagykerből hozott nekem 270Ft/db áron pár aranyozott végű (
) HDMi kábelt. Azt ők a boltban 2.490Ft-ért árulták 
De ebayről is rendeltem már 2-3$-os hdmi kábeleket, egyikkel sem volt soha gondom. Rá nem venne a lélek, hogy 5k-t adjak érte, mondom ezt úgy, hogy amúgy hifi kábelekre kifejezetten sokat költöttem anno, ott volt tényleges hallható különbség.
-
.LnB
titán
válasz
bandi0000
üzenetére
Nem tudom. Valaki a minap linkelte ide, aztán csak röhögtem rajta, hogy úgy hírdetik, hogy 4k-hoz van.
Nekem jó az amit adtak hozzá, meg van otthon egy 7m-es, amit azt se tudom, hogy hol vettem. De egyikkel se volt bajom sose. Szerintem olcsóbban is lehet venni hdmi kábelt, ez drága mert Sony dobozos, ennyi.
-
.LnB
titán
válasz
tboy93
üzenetére
Ez konzol, nem Whisky. A Whisky egyre jobb lesz a korral, egy konzol az nem. Az olyan amilyennek legyártották.

Playstation esetében egy dolog tud 4K 60fps-t, ez: [link].Pár játék tudja egyébként Pro-n is, de azok amik ki is néznek valahogy, azoknál vagy checkboard van, vagy felskálázás, vagy ilyesmi.
De a kérdés inkább az, hogy hiányzik egyáltalán? Nekem még nem. A kövi gentől viszont elvárom a 4k 60fps-t.
-
Deck
titán
válasz
danielgalaxy
üzenetére
A 3 még megsem jelent. Teljesen máshogy néz ki egy játék ha streamen nézed tömörítve.
-
danielgalaxy
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
Rage 2 variációk a konzolokon(a fejlesztők nyilatkozták):
PS4 - 1080p/30fps
XO - 900p/30fps
PRO/XOX - 1080p/60fps -
belan
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Èn anno jàtszottam a Borderlands2-vel akkoriba mindenevő voltam ès egy ideig jòl is szorakoztam vele de utàna unalmas lett szàmomra nagyon .

-
Deck
titán
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Semmi baj nincs a Borderlands grafikájával

-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
sp8787
üzenetére
Azért most kicsit megnyugodtan, hogy nem csak én nem térdelek le a Borderlands-széria előtt. Játszottam az első két résszel, de a humorán kívül semmi igazán értékelhetőt nem találtam bennük. A harmadik epizód, meg még mindig úgy néz ki, mint egy 15 évvel ezelőtti játék, nem vágom, miért nem fejlesztenek a grafikán (és nem a cell shaded stílussal van problémám). A tengernyi fegyverválaszték sem igazán az én pályám, a fossá customized fegyók és egyebek nem többek egy idő után, mint marketing bullshit. A D2 viszont... attól függetlenül, hogy kerülöm a multi FPS-eket, hosszú hetekre lekötött.
-
saelin
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
Teljesen más a két játék, felesleges is őket összehasonlítani, mert csak annyi közös van bennük, hogy looter-shooter mindkettő. Én speciel szeretem a Borderlands szériát, de a Destiny-t is, mert ott nagyon jó érzés lőni. A Borderlands-nak meg van egy egyedi stílusa, karaktert fejlesztesz, összeraksz egy fegyver buildet, darálod a hülyébbnél hülyébb questeket és közben jókat mulatsz.
-
sp8787
addikt
Mindenben IS? Es meg miben?
Jo ez a vicc-reggel azert.
A coop-multi-t azt elhiszem mert azt meg nem probaltam.
Egyebkent eleg egyszeru tesztelni a dolgokat. Vegyuk pl. a gunplay-t, fogsz egy Revolver-t az egyikben meg egy Handgun-t a masikban. Ha ebbol nem vilagos es nem erzed az oriasi kulonbseget akkor sajnos nem tudok segiteni csak tovabbi boldog es oromteli Bordelandezest kivanni.
-
sp8787
addikt
Nem fogunk ezen osszeveszni akarhogy erolkodsz.
Hogy irhatod azt ,hogy jatszottal vmivel mikor csak feljebb porgetek es azt irtad ,hogy felraktad es egybol torolted? De akkor sem ugyanarrol beszelunk. A sima lovoldozos marhasagok engem teljesen hidegen hagynak azzal az erovel jatszhatnek Fortnajtot is.
Looter shooter kategoriaban meg marad a D1-D2(Divestiny) es ezeknel nem a Borderlands nem jobb. A Borderlands egy esetlen fassag rohadt bena gunplay-el.En elhiszem ,hogy tetszik ez a gyerekes grafika egyeseknek amivel nagyon jol el lehet fedni ,hogy milyen keves energiat tesznek bele de sztem bena.A B3 meg ahogy irtam olyan mintha discoban luvoldoznel raadasul rohejesen nez ki. Attol sztem nem lesz jo egy jatek ,hogy belerakunk egy legalja gunplayt meg egy rng-t ,hogy legyen 40M fegyvervariacio.
sztem
-
Deck
titán
válasz
sp8787
üzenetére
Játszottam mindegyikkel amiket írtál. A Borderlandsek remek játékok (az új is remekül néz ki) és 60-al mennek, a COD is, a Rage 2 is majd, DOOM is, szerinted véletlen, hogy ennyivel mennek? Ezek mind lövöldözős játékok. Csak ps-en játszok kivéve pár régi játékot de nem vagyok elfogult a konzolok irányába mivel tudom, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy jobb a 60 (a szemnek is). Innen a topikból is aokan szoktak örülni ha egy játék fut 60-al. Last of Us esetén is választható és arra is írták többen mennyivel jobb. A Wildlands, Destiny 2, GTA V számomra játszhatatlan kategória sajnos. Bloodbourne nem tartja a fix 30-at se, DS 3 meg ahogy ugrál 30-60 között pron úgy akad néha, hogy el se hiszem. Ez nem PC-s hülyeség sajnos. Majd ha jön a PS5 és minden játék 60-al fut kíváncsi leszek visszasírod-e a 30-at

Részemről ennyi
ProEvoFan: Simán és slimen sok a gond vele pro-n nem. A vége fele vagyok és 2-3 volt csak egy egy pillatra laggolás.
-
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Lejárhatna rá az akció, mert tegnap megint majdnem megvettem.
Egyébként én PC-n szép sorba haladtam a területekkel, de ott nem fejeztem be a sztorit végül. Szóval igazából nem tudtam mekkora ez a térkép. Tegnap viszont elkötöttem egy helikoptert, és elkezdtem körbe repülni. Hát úristen! Elég hatalmas.
És még tegnap se repültem be az egészet. -
sp8787
addikt
2 teljesen kulonbozo jatekrol/tipusrol beszelunk. Hogy jon ide egyaltalan a Nioh ami 30fps modban kimondottan szarul fut es nem tudja a stabil 30fps-t?
Amugy sztem nem artana ha neha hozzatenned ,hogy szted.Nevetseges nem nevetseges meg mindig sokkal jobb a D1-D2 mint pl. a Borderlands ami egy foschtenger rng-vel dusitott valtozatossag/"content".Raadasul a B3 meg ugy nez ki mintha egy disco-ban lovoldoznel.
Amugy nem tudom mirol vitatkozuk mikor nem is jatszottal ezekkel > nem tudod mirol beszelsz.Ezen az alapon a BB-t is kilotem volna az elso percben.
-
ProEvoFan
nagyúr
B+, ezek gyönyörű képek.

A játék meglepően jól fut.Ha valakit zavar a 30fps - ami azért kb állandóan fix - mert fps műfaj, akkor átkapcsolja tps nézetbe
A Days Gone ezerszer jobban szaggat, mondjuk ezzel még nem játszottam, de a streamek alatt is nem gyengén látszik.
Nem védőbeszéd akar lenni de sok kiadó példát vehetne az Ubisoftról, hogyan kell évekig folyamatosan támogatni ill tartalommal megtölteni egy játékot. -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem értem hogy jött ide a Crackdown 3
Nem értette a mondatomat én meg korrigàltam. Jobban alszol egyébként hogy a CD3 is pàrszàzmillàba került és szar is lett? -
MdewC
nagyúr
válasz
danielgalaxy
üzenetére

Végül megoldódott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már hivatalos, május 9-én Ghost Recon bejelentést kapunk. [link]
-
Carlos Padre
veterán
-
Ratchet & Clank + GT Sport lemezesen megér együtt 6.500Ft-ot?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Végül is az tényleg már rég lett bejelentve.

-
hombre[EU]
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
oriic
üzenetére
ZhugeEX a ResetEra egyik adminja és ismert insider:
"Well this one will be better than the last for sure. We'll see updates to Sony games, a new title (as mentioned in the OP) and also the re-reveal of a third party game that was announced long ago."
Egy rég bejelentett third party game? Ez vajon mi lehet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ldave
üzenetére
Ott amúgy is kiszivárgott hogy kb 8 perces lesz az új trailer.
(#199100) Carlos Padre
Persze, ahogy a múltkori adásban is hasonló kaliberű előzeteseket kaptunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit én várok:
Gameplay/trailer a MediEvilből, 1-2 indie és/vagy VR cím, valamint az új cím bejelentése a végén.
Teszem hozzá, hogy utólag visszagondolva a múltkori adás sem volt igazából rossz, csak sokan nagyobb dolgokra számítottak. (Köztük én is, ezt bevallom)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de a modern tv-kben már van game mode ami kiküszöböli. Konkrétan mire gondolsz?

)"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)