-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz BoneDragon #188748 üzenetére
Na leírom én is, hogy szerintem mi is a baj ezzel az Anthem körüli balhé(?)-val. És rögtön azzal kezdeném, hogy a játékot én most figyelembe sem veszem. Bugos, félkész, kevés tartalommal megtöltött játékot láttunk már ezret. Nem is ez a baj. Persze elég baj ez, de most más szempontból közelíteném meg az egészet..
A baj, a kurva nagy baj az, hogy a Bioware konkrétan kijelentette, hogy minden rendben lesz. Bízzunk bennük, ez a játék kész lesz, jó lesz, tartalmas lesz! Nagyon sokszor beszéltek erről, nyíltan. Úgy is tűnt, hogy őszintén. Na és ezek után amit kiadtak.. Ez a baj.
Én a Destiny 2 után is baromi nagyot csalódtam abban a játékban, de ott óvatosak voltak a játék előtti ígéretek. Tudom, mert annyira felb*szott, hogy kevés volt benne a tartalom, hogy elkezdtem visszaolvasni a megjelenés előtti interjúkat.
Szóval ez volt undorító a Bioware-nél, hogy kő keményen hazudtak.Ott a Division 2. Az Ubisoft bejelntette, hogy jön. Az első rész fiaskója után ők már nem ígérgetnek semmit. Sőt alig mutattak valamit. Aztán zárt/nyílt tesztek jöttek. Mindenki döntse el maga, hogy kell e neki. Nekem ugye az is nagy nagy csalódás lett a kipróbálás után. De legalább nem hamis ígéretekkel traktáltak a megjelenés/kipróbálás előtt. Az a játék pont olyan szolid, mint amennyire nem nyilatkoznak róla.
(#188752) Mike: #dattebayo
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivaldi (böngésző)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest