- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Venkman
tag
válasz sp8787 #142534 üzenetére
Ha még elárulom azt is, hogy eddig mindösszesen egy platinát csináltam az 50 feletti számú játékomból (az is a Telltale Batman volt, amit csak végig kell játszani), akkor látszik, hogy tényleg teljesen másképp játszuk a játékokat. De ez nem baj egyáltalán. Mondjuk akkor azt, hogy a BB tetszett. Ellenben arra nagyon jó volt a tegnapi beszélgetésünk, hogy este megint elővettem a DS3-at és haladtam benne, most már a havas DLC bossánál járok (Friede), egyelőre nem bírtam vele. De szerintem ez vissza fog rántani. A Nioh viszont az a vásárlás amit talán eddig a legjobban megbántam. Egy nagyon jó játék, klassz harcrendszerrel, a DS3 után csaptam le rá, hogy hasonló lesz, de az a játék nekem egyrészt a milliónyi felszerelés, statisztika miatt nagyon SOK, másrészt az a fantasztikus design és kreativitás ami a DS-ben meg a BB-ben van, itt nincs meg, ebből a szempontból meg KEVÉS. Még a harmadik boss körül hagytam abba. Pedig azért végigjátszani végig szoktam a játékokat.
Szóval a fő különbség, hogy te feltehetően az elmélyedős, maximalista játékos vagy, én meg a minden fényesre, újra ráugró hedonista.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1 humoros
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Steam deck valve 1010 hordozható játékkonzol
- Retro pakk (akár külön is!)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest