- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
UC 4-et befejeztem tegnap. Hát ez egyszerűen eszméletlen volt, egy élmény esküszöm! Sajnáltam, amikor vége lett, játszottam volna még. Pláne annak tudatában, hogy elméletileg Drake-el nem fogunk már kalandozni. Bár nekem lesz egy sanda gyanúm, hogy fogunk vele még találkozni valamilyen formában. El fogom kezdeni az első hármat is végigjátszani, mert nagyon kíváncsi vagyok. Isten igazából az lett volna az eredeti terv, csak miután a Resident Evil 7-re azt mondtam hogy szép, akkor bátyám azt mondta hogy akkor kukkantsak bele az UC 4-be. Hát a belekukkantásból végigjátszás lett, először a grafika, utána a story fogott meg. De ez a játék önmagában is egy olyan élmény volt, ami miatt már most azt mondom, hogy megérte megvenni a PS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest