- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
Ti amúgy melyik játèk formátumot preferáljátok,a digitálistat vagy a lemezest?
Èn a lemezest rèszesítem előnyben annak ellenère is,hogy kènyelmetlen mikor lemezt kell cserèljek (fel kell állni a kanapèról,fotelból )
Viszont a megunt ès vastagon porral betakarózott játèkaim el tudom adni.
Szóval nekem a lemezes formátum mindenkèppen a befutó.
Ez egy jó pont na.
Nem úgy mint pc-n ott a steam em ben biztos vagy benn rohad a 40 ből kb 30 játèk amikkel soha nem játszom...
Ps en is van pár megvett digitális tartalmam ( van amivel nem tudtam várni egy napot sem )
Azok már sajnos örökre hozzám tartoznak
Viszont mivel xbox 360 joy-al tolom pècèn is így kènyelmi szempontból marha jó ,hogy nem kell lemezeket cserèlnem
Szèpen bekèszítem magam mellè az egeret (nem madzagos ) ,joyát,távirányítót mivel tv re van kötve azt hadd szóljonNa jó húzok vissza asszonnyal VR ezni ,gyerek alszik 4:40 kor kelek mint mindig mostanában szóval fèl egyig egyig jó vagyok
Nem győzöm kávèval èletben tartani magam,hogy legalább púlzusom legyen a munkahelyen mióta VR van a házban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x