Hirdetés
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
birorichard #123236 üzenetére
Hát én megvettem, de a biztonság kedvéért lemezesen a bloodborne - t, pár nap elégvolt hogy eldöntsem ez megy a jófogásra, nem az a baj hogy rohadtnehéz hanem hogy kinyírok e csomó rohadékot, aztán jön egy aki elkap és vissza..asz, az elejére, azt megint vagy 20 perc mire ugyanoda visszajutok, 100x kell ugyanezt megcsinálni,nem kínlódjon vele akinek 3 anyja van,ha leülök a ps elé kikapcsolodni akarok, nem agyvérzést kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Yettel topik
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Philips LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest