Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Szerintem jó választás az egér, 800 dpi-re állítva remek lesz.
A dpi állítás csak egy irányba megy rajta (felfelé), ha jól tudom, tehát gyorsan visszavenni menet közben nem realisztikus, de szerintem nincs is rá szükség, mivel 800dpi-n 0,2 körüli játékbeli érzékenységgel, nekem nem esik nehezemre pixelpontosan célozni az AV toronnyal.Én az egérgörgőről leszedtem minden funkciót a véletlen görgetések elkerülése végett, a számokkal váltok. Kivettem a gombot a beépített felvevőből, az FPS kiíratást meg áttettem a Pause/Break gombra.
Az E-t meghagytam a járműből való ki/be szállásra, de a repcsikből való kiszállást áttettem a 0-ra.
Tehát repcsikbe E -vel szállok be, de 0 -ával ki.Az újratöltést átrakni a görgőre SZVSZ nem jó ötlet, ha a fegyverváltás funkciók maradnak rajta, mert az újratöltés nyomkodása közben véletlenül átgörgethetsz másik fegyóra gyalogosként vagy repcsiben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest