Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993 #17092 üzenetére
Bakker. Kicsit próbáld má' meg megerőltetni magad.
Amit én leírtam példaképp az igazán nem nagy kaland, maximum néhány óra (!!! óriási túlzással, lvl80-as lustasággal számolva) összedobni pár doksi elolvasásával. Gyakorlatilag elegendő egy minimál PHP tudás, amit én írtam még adatbázist sem igényel.
"Valaki esetleg elvállalná?"
Teszem azt valaki elvállalja, te meg kifizeted, borítékolható mondjuk, hogy zsebbe kell nyúlni. Szóval, kész a portálmotor. Egyrészt: Mit kezdesz vele? Mert, hogy azt se fogod tudni az most jön vagy megy az 100%. Másrészt: Ha nem akarsz a megírásával kínlódni, akkor megint ott tartunk amiben a másik topikban már volt szó: Ingyenes tartalomkezelő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- i7-13700k
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest