Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
honda 1993
üzenetére
Bakker. Kicsit próbáld má' meg megerőltetni magad.
Amit én leírtam példaképp az igazán nem nagy kaland, maximum néhány óra (!!! óriási túlzással, lvl80-as lustasággal számolva) összedobni pár doksi elolvasásával. Gyakorlatilag elegendő egy minimál PHP tudás, amit én írtam még adatbázist sem igényel."Valaki esetleg elvállalná?"
Teszem azt valaki elvállalja, te meg kifizeted, borítékolható mondjuk, hogy zsebbe kell nyúlni. Szóval, kész a portálmotor. Egyrészt: Mit kezdesz vele? Mert, hogy azt se fogod tudni az most jön vagy megy az 100%. Másrészt: Ha nem akarsz a megírásával kínlódni, akkor megint ott tartunk amiben a másik topikban már volt szó: Ingyenes tartalomkezelő rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit én leírtam példaképp az igazán nem nagy kaland, maximum néhány óra (!!! óriási túlzással, lvl80-as lustasággal számolva) összedobni pár doksi elolvasásával. Gyakorlatilag elegendő egy minimál PHP tudás, amit én írtam még adatbázist sem igényel.