Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én csak azt nem értem még mindig, hogy a parse-olásnak, meg a tageknek mi köze van az adatbázishoz, meg a konkrét queryhez, amivel feltöltöd. Először parse-olod az adatokat PHP-vel gondolom, kinyered a kapott eredményből a neked szükséges szavakat, aztán pedig azokat a szavakat el akarod tárolni adatbázisban, mármint az összeset, nem? Most az a kérdés igazából, hogy hogyan állíts össze egy query-t PHP-vel? VAGY pedig az a kérdés, hogy mondjuk hogyan csináld meg azt, hogy az egyik táblában tárolod a keresőszavakat, aztán van egy kapcsolótáblád, amibe meg be akarod nyomni az adott szóhoz tartozó id-t. Na de ehhez megint nem szabadna, hogy köze legyen bármilyen tagnek is, hiszen azt fel kellett, hogy dolgozd az alkalmazásodban, de nyilván nem egy query-ben kellene ezt megtenned. Tárolt eljárással a kapcsolótáblás feltöltés elintézése is amúgy megoldható, ja, ha ez a kérdés, de még megoldható hatmillióféleképpen.
Csak kicsit kuszálódtak itt a dolgok.
DE akár azt is megcsinálhatod, hogy amennyiben auto_increment meződ van a keresőszavakat tároló tábládban, akkor megjegyzed, honnan kezdted feltölteni, és az annál nagyobbakhoz tartozóakat meg a feltöltés után nyomod a kapcsolótáblába... De ennél értelmesebb megoldás is nyilván lehet, ha kicsit jobban megértjük, mit akarsz.
Na jó, én értem, mire gondolok, elég kuszán fogalmaztam, csak most nincs energiám átfogalmazni érthetőbben, de hátha valami így is átjön.
Hozzáteszem, Te sem fektettél túl sok energiát a kérdésed szabatos megfogalmazásába, és még a végére engem is belekavartál, aztán elkedvetlenedtem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak kicsit kuszálódtak itt a dolgok.
DE akár azt is megcsinálhatod, hogy amennyiben auto_increment meződ van a keresőszavakat tároló tábládban, akkor megjegyzed, honnan kezdted feltölteni, és az annál nagyobbakhoz tartozóakat meg a feltöltés után nyomod a kapcsolótáblába... De ennél értelmesebb megoldás is nyilván lehet, ha kicsit jobban megértjük, mit akarsz.
Hozzáteszem, Te sem fektettél túl sok energiát a kérdésed szabatos megfogalmazásába, és még a végére engem is belekavartál, aztán elkedvetlenedtem.