Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én csak azt nem értem még mindig, hogy a parse-olásnak, meg a tageknek mi köze van az adatbázishoz, meg a konkrét queryhez, amivel feltöltöd. Először parse-olod az adatokat PHP-vel gondolom, kinyered a kapott eredményből a neked szükséges szavakat, aztán pedig azokat a szavakat el akarod tárolni adatbázisban, mármint az összeset, nem? Most az a kérdés igazából, hogy hogyan állíts össze egy query-t PHP-vel? VAGY pedig az a kérdés, hogy mondjuk hogyan csináld meg azt, hogy az egyik táblában tárolod a keresőszavakat, aztán van egy kapcsolótáblád, amibe meg be akarod nyomni az adott szóhoz tartozó id-t. Na de ehhez megint nem szabadna, hogy köze legyen bármilyen tagnek is, hiszen azt fel kellett, hogy dolgozd az alkalmazásodban, de nyilván nem egy query-ben kellene ezt megtenned. Tárolt eljárással a kapcsolótáblás feltöltés elintézése is amúgy megoldható, ja, ha ez a kérdés, de még megoldható hatmillióféleképpen.
Csak kicsit kuszálódtak itt a dolgok.
DE akár azt is megcsinálhatod, hogy amennyiben auto_increment meződ van a keresőszavakat tároló tábládban, akkor megjegyzed, honnan kezdted feltölteni, és az annál nagyobbakhoz tartozóakat meg a feltöltés után nyomod a kapcsolótáblába... De ennél értelmesebb megoldás is nyilván lehet, ha kicsit jobban megértjük, mit akarsz.
Na jó, én értem, mire gondolok, elég kuszán fogalmaztam, csak most nincs energiám átfogalmazni érthetőbben, de hátha valami így is átjön.
Hozzáteszem, Te sem fektettél túl sok energiát a kérdésed szabatos megfogalmazásába, és még a végére engem is belekavartál, aztán elkedvetlenedtem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Subaru topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak kicsit kuszálódtak itt a dolgok.
DE akár azt is megcsinálhatod, hogy amennyiben auto_increment meződ van a keresőszavakat tároló tábládban, akkor megjegyzed, honnan kezdted feltölteni, és az annál nagyobbakhoz tartozóakat meg a feltöltés után nyomod a kapcsolótáblába... De ennél értelmesebb megoldás is nyilván lehet, ha kicsit jobban megértjük, mit akarsz.
Hozzáteszem, Te sem fektettél túl sok energiát a kérdésed szabatos megfogalmazásába, és még a végére engem is belekavartál, aztán elkedvetlenedtem.