- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én csak azt nem értem még mindig, hogy a parse-olásnak, meg a tageknek mi köze van az adatbázishoz, meg a konkrét queryhez, amivel feltöltöd. Először parse-olod az adatokat PHP-vel gondolom, kinyered a kapott eredményből a neked szükséges szavakat, aztán pedig azokat a szavakat el akarod tárolni adatbázisban, mármint az összeset, nem? Most az a kérdés igazából, hogy hogyan állíts össze egy query-t PHP-vel? VAGY pedig az a kérdés, hogy mondjuk hogyan csináld meg azt, hogy az egyik táblában tárolod a keresőszavakat, aztán van egy kapcsolótáblád, amibe meg be akarod nyomni az adott szóhoz tartozó id-t. Na de ehhez megint nem szabadna, hogy köze legyen bármilyen tagnek is, hiszen azt fel kellett, hogy dolgozd az alkalmazásodban, de nyilván nem egy query-ben kellene ezt megtenned. Tárolt eljárással a kapcsolótáblás feltöltés elintézése is amúgy megoldható, ja, ha ez a kérdés, de még megoldható hatmillióféleképpen.
Csak kicsit kuszálódtak itt a dolgok.
DE akár azt is megcsinálhatod, hogy amennyiben auto_increment meződ van a keresőszavakat tároló tábládban, akkor megjegyzed, honnan kezdted feltölteni, és az annál nagyobbakhoz tartozóakat meg a feltöltés után nyomod a kapcsolótáblába... De ennél értelmesebb megoldás is nyilván lehet, ha kicsit jobban megértjük, mit akarsz.
Na jó, én értem, mire gondolok, elég kuszán fogalmaztam, csak most nincs energiám átfogalmazni érthetőbben, de hátha valami így is átjön.
Hozzáteszem, Te sem fektettél túl sok energiát a kérdésed szabatos megfogalmazásába, és még a végére engem is belekavartál, aztán elkedvetlenedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- LG LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest