Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én csak azt nem értem még mindig, hogy a parse-olásnak, meg a tageknek mi köze van az adatbázishoz, meg a konkrét queryhez, amivel feltöltöd. Először parse-olod az adatokat PHP-vel gondolom, kinyered a kapott eredményből a neked szükséges szavakat, aztán pedig azokat a szavakat el akarod tárolni adatbázisban, mármint az összeset, nem? Most az a kérdés igazából, hogy hogyan állíts össze egy query-t PHP-vel? VAGY pedig az a kérdés, hogy mondjuk hogyan csináld meg azt, hogy az egyik táblában tárolod a keresőszavakat, aztán van egy kapcsolótáblád, amibe meg be akarod nyomni az adott szóhoz tartozó id-t. Na de ehhez megint nem szabadna, hogy köze legyen bármilyen tagnek is, hiszen azt fel kellett, hogy dolgozd az alkalmazásodban, de nyilván nem egy query-ben kellene ezt megtenned. Tárolt eljárással a kapcsolótáblás feltöltés elintézése is amúgy megoldható, ja, ha ez a kérdés, de még megoldható hatmillióféleképpen.
Csak kicsit kuszálódtak itt a dolgok.
DE akár azt is megcsinálhatod, hogy amennyiben auto_increment meződ van a keresőszavakat tároló tábládban, akkor megjegyzed, honnan kezdted feltölteni, és az annál nagyobbakhoz tartozóakat meg a feltöltés után nyomod a kapcsolótáblába... De ennél értelmesebb megoldás is nyilván lehet, ha kicsit jobban megértjük, mit akarsz.
Na jó, én értem, mire gondolok, elég kuszán fogalmaztam, csak most nincs energiám átfogalmazni érthetőbben, de hátha valami így is átjön.
Hozzáteszem, Te sem fektettél túl sok energiát a kérdésed szabatos megfogalmazásába, és még a végére engem is belekavartál, aztán elkedvetlenedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest