- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andibuc
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok, segítségre lenne szükségem.
Van egy alap rendszer (joomla), annak az xml file részébe kellene icipicit belenyúlni.
Meg kellene jelenítenem két sort egymás mellett.
Ez az a kiindulás:
<field
name="name"
type="list"
default="0"
label="MOD_LOGIN_FIELD_NAME_LABEL"
description="MOD_LOGIN_FIELD_NAME_DESC">
<option
value="0">MOD_LOGIN_VALUE_NAME</option>
<option
value="1">MOD_LOGIN_VALUE_USERNAME</option>
</field>kellene bele még egy sor, ahol a két MOD egyszerre szerepel, de nem tudom, hogy kellene összefűzni:
<option
value="2">MOD_LOGIN_VALUE_NAME MOD_LOGIN_VALUE_USERNAME</option>Így tuti nem jó, mert nem csinál semmit azon kívül, hogy megjelenik választási lehetőségként, de nem az értékeket írja be, hanem a >< közötti szöveget.
Kipróbáltam már pár lehetőséget, de mivel teljesen kezdő vagyok php-ben, nem tudom megoldani.Segítsetek kérlek, a munkahelyem múlik rajta. Alapban csak a desigot és az oldal szöveges és képes tartalmának frissítését csinálnom, most kért a főnököm tőlem először ilyent, eddig nem is volt rá szükség.
Ez a pár sor a bejelentkezés utáni név vagy felhasználónév kiírásáért felel. Nekem egyszerre kellene kiíratnom a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest