Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
A php.ini kommentjében van egy ilyen ajánlás:
NOTE: Using short tags should be avoided when developing applications or
libraries that are meant for redistribution, or deployment on PHP
servers which are not under your control, because short tags may not
be supported on the target server. For portable, redistributable code,
be sure not to use short tags.gondolom ezért szokták kikaocsolni ezt a dolgot a rendszergazdák.
Ahol én eddig próbáltam, ott mindenütt ki volt kapcsolva a short_tags.
lehet, hogy a fenti ajánlás miatt, hogy hordozható legyen a kód, de lehet hogy csak lustaságból, mert ha jól tudom ez az alapértelmezett.De csak azért vetettem fel az egészet, mert azt írta Kicsi Én, hogy nem jönnek át a változói.
...és nem csak $_POST-ot nem írta nagybetűvel, hanem ez a short tag használat is okozhat gondot, felesleges fejtörést...ha pl localhost-ot már megy neki, mert kijavította a $_POST-ot, de a szerveren meg üres a képernyő, mert nem íródik ki a változó tartalma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jövedelem
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest