Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
holcam
csendes tag
Sziasztok!
Most írtam egy php programot, és egy nagyon furcsa dolgot vettem észre. A lényeg, hogy fájlfeltöltés van a dologban, s amíg a fájlfeltöltés zajlik, addig a szerveren semmilyen másik oldalt nem tudok megnyitni. Tehát olyan, mintha egy felhasználó egyszerre csak egy php fájlt futtathatna.
A nagyobb baj, hogy ha egy fájlt php segítségével tölttetek le a szerverről, akkor is addig, amíg a fájl le nem ér, semmi mást nem tudok a szerveren megnézni.
Ez apache gond lehet, vagy php beállítás? php.ini-t végignéztem, ott nem láttam ilyesmi, az Apache-ban is átállítottam dolgokat, de semmi.
Apache-ban:
MaxClients 300
MaxRequestsPerChild 100Ja és csak a php oldalak nem jönnek be feltöltéskor, vagy letöltéskor a szerveren. Ha egy nem php-s oldal címét írom be, az gond nélkül bejön.
Van valami ötletetek, mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest