- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
@sztanozs:
Köszönöm a figyelmeztetést. Egy spa / api szerver készül éppen, file hozzáféréseket nem tervezek paraméterbe rakni.
@nevemfel:
Köszönöm a tippet. Beállítottam normálisra az elérési jogokat, és most már működik, amit nem értettem. Illetve egy apróság még alant.
@supercow:
Elfogadom a gondolatot, és átszerkesztem a site-ot. Egyetlen nyitott kérdés maradt htaccess használatára, az pedig a bináris anyagok átlinkelése a stie-ról, ami kvázi sávszélesség támadása. Még nézem, hogy azt a rewrite rule-t berakhatom-e a virtual server beállítások közé, vagy annak viszont tényleg htaccess-be kell kerülnie. Ilyesmi:
RewriteEngine onRewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?mydomain.com [NC]RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ - [NC,F,L]Más:
Egy index.php-ba ennyit raktam bele:
<?php var_dump(file_get_contents("index.php")); ?>Ha valami html állományt linkelek be, vagy bármi mást, arra működik, szépen képernyőre dobja a tartalmát. Viszont ha php állományt, arra üres stringet kapok vissza - furcsa mód a string korrekt hosszúságával, de akkor is üres string.
A szerveren egyébként be van állítva script cache ezekkel:
"opcache.enable=1""opcache.memory_consumption=128""opcache.interned_strings_buffer=8""opcache.max_accelerated_files=1000""opcache.use_cwd=1""opcache.validate_timestamps=1""opcache.revalidate_freq=2""opcache.revalidate_path=0""opcache.max_file_size=0"
Az ember azt hinné, a php file-ok nem kerülnek blokkolás alá vagy olyasmi. Pláne, hogy kívülről text editorral bele tudok nyúlni akármelyikbe.Van valami kézenfekvő magyarázat a jelenségre?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest