Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
supercow
üzenetére
A memcache linket köszönöm, az is memcache, amit én linkeltem, csak már ősidőkkel ezelőtti, és azt reméltem, mostanra van beépített modul rá, nem kell külső összetevőt telepíteni.
Gondolkodtam például olyasmin, hogy linux starton cli-vel php alkalmazást indítani (azok még nem kérnek session-t). Abban írni meg socket szervert, és tárolni / kiszolgálni a kéréseket. Például redis ugyan úgy csak egy szálasan fut, de elég gyors, mert a memory access a sebesség nagyja, a többi meg csak a többi. A session-jeim nem lesznek nagyok, a cucc nagyja sql-be megy, 128 mega ram, ami default-ban megy php processeknek, bőven elég. A php motor által használt protokollt még nem sikerült megtalálnom.
Ha esetleg másvalakinek is jutott eszébe hasonló, és van publikus forráskód letölthetően, az lenne a legjobb. A magam részéről nem ragaszkodom hozzá újra feltalálni a kereket, ha nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs