Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Most próbálok ismerkedni ezzel a csodás világgal, mégpedig a SlimFramework-ot kezdtem el, de mivel kicsit tört angolom van, így előfordulhat, hogy félre értettem valamit
De elég sok kérdés merült fel bennem
Nem igazán értem mit csináltunk a feladatba
Első körben csináltunk egy loggert, amit nagyjából értek, hogy mi is
Ez után egy adatbázis kapcsolatot csináltam, de itt nem kellene lennie egy adatbázisnak is? Mert a feladatba nem írja, vagy legalább is nekem nem egyértelmű
Ez után teljes képzavar, hogy mi az a tickets fügvény, vagyis ez nem adatbázisból olvasná ki az adatokat vagy hasonló elgondolása van?
Ebbe van egy TicketMapper osztály? amit nem deklaráltam sehol, talán egy Dependency Injection lenne, de amikor "működött" az alkalmazás, akkor hibát írt rá, mert nincs sehol ilyen függvényem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő