Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Sziasztok,
tudnátok segíteni?, lenne egy Photoshopban rajzolt layoutom, amit átraktam Dreamweaverbe, ez az egész bekerült egy táblába(904px, center align) ezen belül lenne egy tartalom rész, amit AP Divbe szeretnék tenni. olyat meg lehet csinálni, hogy ennek az abszolút pozíciója a táblától legyen mérve és ne az oldal bal felső sarkától, mert a táblán belül tök jól meg tudnám határozni a pozícióját.próbáltam utánanézni, nézegettem a DW helpet,de nem tudtam rájönni. kössz a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi