- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Tartok tőle, hogy valami megváltozott az "erőben", és valamiről lemaradtam, de kéne némi tanács.
már a harmadik tárhelyen járok úgy, hogy hiába a session max lifetime 86400 (egy nap) és hiába minden kapcsolódó beállítás, a session ID megmarad, de a tartalma "eltűnik" ezáltal a belépett állapot is úszik a levesbe.
gy.k. ugyanazt a belépéses kódot alkalmazom évek óta, és eddig jól ment, sőt, volt olyan, ahol az 1nap úgy volt értendő hogy utolsó aktivitástól 1 nap, van ahol belépéstől egy nap, már ezt sem értettem, de mostanság van, hogy mondjuk be van lépve az ember, kattingat ezerrel, és egyszercsak kivágja a belépő oldalra a rendszer
ez mondjuk 1 óra és 4 óra közt véletlenszerű idő, nem függ browser lezárástól, gép altatástól, semmitől, pukk, vége.
Eddig azért "szerettem" a sessiont, mert azt nem befolyásolja, ha letiltja a cookiekat, de ez most kicsit visszavetett.
Mitől veszhet a session tartalma, ha az id nem változik, és nincs másnak kiosztva?
Mindent így kezdek:
session_set_cookie_params(86400);
ini_set('session.gc_maxlifetime',86400);
ini_set('session.cookie_lifetime',86400);
session_start();ezt követően ugye ellenőrzöm, megvannak e az elmentett változók, ha nincs, go to login, ha igen, akkor tatalomfüggően mehet tovább (jogosultság, név, stb tárolva)
Már kínomban egyik tárhelyen saját webrootba mentek minden sessiont, és ott láttam ezt, hogy a file maga üres lesz hirtelen.
Találtam egy cikket (2009-es) ami szerint a garbage collection ha elindul a háttérben, az nézhet bizonyos adatokat szemétnek, de a javasolt beállításokkal sok változás nem történt.
ini_set('session.gc_probability', 1);
ini_set('session.gc_divisor', 1000);Ugyanúgy kiléptetett az egyik site idővel.
Mégis cookie a jó megoldás? mi a 100% megoldás? (hiába tilt mondjuk cookiet?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Reklámblokkolók topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest