Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
1. Az if-nek az a története, hogy mikor anno ajánlottad a mysql_connect() helyett a PDO-t akkor még feltett szándékom volt NEM megtanulni a PHP-t így nem is nagyon néztem, hogy mit vágok ki a példakódokból... de át fogom írni úgy ahogy az előbb tanácsoltad...
2. Bemásoltam itt
3.Igen, ha beírom a böngésző címsorába írom vagy parancssorból futtatom akkor minden tökéletes.
4.A beírt parancsot is megosztottam (akkor te is hozzászóltál) és azt mondtátok, hogy jó... mást meg nagyon nem írhattam el mert a pontos idő beállítása grafikus felületen történik...Egyébként azóta a szolgáltató közölte, hogy be kell állítani a portod de úgy se nagyon működik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest