- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kemkriszt98 #16189 üzenetére
Ez az if($send) egy elég értelmetlen feltétel, főleg, hogy már ezelőtt a sor előtt az execute-tal végre próbálsz hajtani egy műveletet, és ha ez a változó mondjuk NULL, akkor már korábban kapsz erre az arcodba egy hibaüzenetet (mivel nyilván NULL értékkel rendelkező változón nem igazán lehet metódust meghívni). Meg azt írtad, dobódik egy kivétel, "Connection timed out" üzenettel. De másold már be a PONTOS, teljes hibaüzenetet!
Még valami:
$con = new PDO('mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita','*','*');HELYETT így kellene inicializálnod a PDO-t:
$con = new PDO(
'mysql:host=mysql5.hostbase.net;dbname=artclubl_luminita',
"*",
"*",
array(
PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => 'SET NAMES UTF8;',
PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION,
)
);A PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION azért érdekes, hogy kivétel dobódjon probléma esetén, és ne ilyen béna if-else ellenőrzésekre legyen szükség. Emiatt pedig try-catch blokkba kell raknod az egészet, és megfelelően loggolni a hibaüzeneteket.
Itt azt írod, hogy "direkt URL-lel" megy. Tehát ha szépen beírod a böngésződ címsorába, akkor az UPDATE-művelet is sikeresen lefut, nincsen időtúllépés?
Sőt, ha parancssorból hajtod végre, akkor is sikeresen lefut az UPDATE-művelet?
Magyarul egyedül akkor van probléma, ha a tárhelyszolgáltató admin-felületén szerkesztgetett, oda beírt ütemezett feladat futna le? Igazából erről olyan sok részletet nem osztottál meg, hogy hogyan csináltad, arra lehetne tippelni, hogy elrontottál valamit a szerkesztéskor, de tényleg csak tippelgetni lehet ennyi alapján.(#16199) PumpkinSeed:
"Nem láttam még olyan oldalt aminek ez hozta volna meg a sikert."
Én igen, SoundCloud, YouTube, ...
(Jó, értem én...)
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Hétvégi akció! 170.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest