Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Eléggé szarakodott már az Enchen Black Stone 3 gyári kése, mindenféle hangot adott, és a borotva is könyörgött a mosás után, vagy néha el sem indult. Szóval sokáig piszkáltam mi lehet a megfelelő megoldás. Arra jutottam végül, hogy sikerült venni háztartási szilikon zsírt egy autós boltban, és azokból tettem fülpiszkálóval a kések közepére belülről a kis műanyag perselyekre. Azóta elhallgatott a borotva és stabilan működik. Olyan sose lesz mint új korában, de szinte biztos hogy a kenés hiánya miatt mennek tönkre egy-egy mosás után. A bőrrel érintkező felületre nem tettem semmit, mert az inkább gyűjti a koszt mintsem segítene.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Használ/vagy van valakinek Panasonic ES-RT67 borotvája? [kép]
Ennek a borotvának a feje az milyen irányban mozdul el? Jobbra-balra és előre hátra is elmozdul? -
kistusik
tag
Hali.
Szakállnyírót akarok venni, mert a régi tönkre ment. Ami megtetszett, az a Braun MGK típus. Már 1 napja böngészek utánuk, és a honlapjukat is végig néztem. A MGK tipusok közt van különbség? Konkrétan a gépek között? Vagy csak a kiegészítők miatt van az árkülönbség, meg tipus jelzés? -
Petyás
tag
válasz
GEPESZ66 #14093 üzenetére
Szerintem a villanyborotvának pont az a lényege, hogy nem kell hab.
Pre-shave esetleg, ez keményíti a szőrszálakat.
Nekem a Braun-on van "tisztaság" jelző, de nem követem. Szerintem nincs egy hét, mire ajánlja, az akksi meg még fél fölött van. (ez elgondolkodtató szerintem) -
GEPESZ66
veterán
Érdemes habbal használni a készüléket, vagy inkább szárazon?
Ha szárazon használjátok mikor, hány naponta érdemes vízzel lemosni a késeket? -
winery
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #14091 üzenetére
Sokan ezt a típust használják, ahogy utána olvastam a topikban , én is most rendeltem meg . Szerintem ha nem a S5400/06 akkor inkább a amit linkletem.
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66 #14089 üzenetére
2 évente ajánlott cserélni a körkéseket. Kettő közül S5400, ha tényleg van így féláron. (azt írják bemutató vagy utolsó darab bp-soroksári üzletben) Ha drágábbat nem akarsz, az az 5-ös széria nem rossz vétel ennyiért szerintem. Az elsőt (3-as széria) én nem venném, mert plusz ötezerért már van valamilyen 5-ös: [link]
-
Jenne
őstag
válasz
#86564352 #14084 üzenetére
Hogy találjátok meg ezeket a szar oldalakat... és miért?
Rákerestem a Panasonic borotva szóra és a többi mellett ez is kijött...
Napokban kaptam egy emailt, hogy nyertem a vodafone által kisorsolva (nem vagyok vodás) egy Iphone 12 csúcstelefont, mindössze annyi lenne csak az dolgom, hogy elutalok persze úgy ahogy a fenti linken is, kártyáról minden adatomat megadva 1€ vagy 380 Ft-ot.
Na ez is kamu volt. -
GEPESZ66
veterán
Szemöldök vágására melyik készüléket ajánljátok.
Kicsit sűrű az enyém.
Kisebbre akarom vágni, a magasságából. -
törölt tag
Aki innen vesz, és megadja a bankkártya adatait, azt mondom ott a pont a csalóknak. Megérdemlik a könnyű zsákmányt.
Ismert áruházak, ismert webshopok, árukeresős boltok ha valakinek nem elég, és ilyenekről vesz inkább akkor megérdemli átverjék. Aztán csak tanul belőle. Ha elsőre nem esik le gagyi név, gagyi honlap google translate szövegek, .ru orosz cím, biztos nagyon tuti.
Hogy találjátok meg ezeket a szar oldalakat... és miért? Egyébként mi az, hogy Panasonic körkéses borotva? Ők szitásban utaznak.
-
balazsovics
tag
Na, tegnap kipróbáltam az S9031-et. Minden előkészület nélkül, utána használtam arcszeszt, mert kicsit égett az arcom. Valószínűleg kell majd inkább balzsam. Örülök, hogy nem szórja szeneszét a szőrt, a végén kiöntöm belőle és csókolom.
A gép szuper, szinte leszedte úgy, ahogy a sima borotvám. -
Gömbike
senior tag
válasz
balazsovics #14073 üzenetére
Én továbbra is úgy használom a 9031-et, mint ahogy a pengést.
Nivea hab, borotva, nivea arckrém.
Nekem tökéletes.
-
Steelers
senior tag
válasz
Nekem például a barbon preshave bevált, könnyen megy a borotva, nem pattog ki a nyakam és jobban vág a gép.
-
andrasferenc
tag
válasz
A pre shave arcszesz javasolt. Ki kell tapasztalnod, neked melyik válik be.
A borotválkozás előtt arcszesz kimerevíti a szőrszálakat és fertőtlenítő hatása is van. Könnyebben siklik rajta a borotva és szerintem a vágófej is tovább tartja meg az élességét.
Nekem a Pitralon vált be. Kinek melyiké -
Nagya21
addikt
válasz
Hali!
Szárazon kezd használni, utána arcszesz.
Ha szárazon nem megy, van pre shawe arcszesz, azzal próbáld.
A szört nem szórja, hadználat után mosd el, száritsd ki.
Hetente. 1 csepp müszerolajjal kend meg.
Üdv Nagya -
fradi81
veterán
válasz
Hello
Vagy használod szárazon, ha jól megy akkor lehet nem kell semmi, előtte egy arcmosás is elég lehet amitől keményebb lesz a szőr. Ha viszont nem csúszik rendesen a bőrön(ugrál) akkor érdemes valamit használni amitől fog. Nálam figaró borotvakrém a nyerő. Próbáltam zselét is az gyorsan száradt így kiesett. -
balazsovics
tag
válasz
balazsovics #14066 üzenetére
Sziasztok!
Holnap érkezik az s9031/12... Mivel ez lesz az első elektromos borotvám, lenne pár láma kérdésem.
A pengésnél ugye hab - majd arcszesz vagy balzsam volt a rendszer. Itt kell ilyesmi? Előtte? Utána?
A másik, hogy mennyire szórja a szőrt? Jó lenne, ha nem kellene zuhany alatt használni.Előre is köszi a válaszokat!
B -
Janusz001
őstag
Úgy néz ki 2 év után megadta magát az 5000 -es szériájú Philips. Fullra töltve, ha bekapcsolom akkor csak egy nagyon magas frekvenciájú hang van kb. fél másodpercig.
Mostani 5000 -es szériákból mi az ajánlott vétel? Nekem kialakításra az 5572 -van, de látom most vannak valami ötszögletű fejek is. Ezek lennénk az újabbak?
pl: [link] -
fradi81
veterán
válasz
vadászcsiga #14070 üzenetére
Ja igen, meg kemeinek vannak ilyesmi cuccai.
-
fradi81
veterán
Ilyen egyszerű kialakítású kis borotvát vajon gyárt még valaki? Nagyon könnyű vele borotválkozni szárazon.
-
Gömbike
senior tag
válasz
balazsovics #14066 üzenetére
igen
-
balazsovics
tag
Sziasztok!
Sos válasz kellene!
Philips 9031/12 50e környékén jó vétel,ugye? Még mindig jónak számít? (Természetesen új gép)Köszi
Balage -
Danex
addikt
Hello, szakállvágáshoz(trimmelés) 4-5mm mit ajánlotok? Keret maximum 30-35eFt lenne.
Mostani philipsemnek 2.5éves korában eltört a pengének a 0.1Ft-os müanyag füle és azóta kiadtak már egy más színű "újított" verziót így pótfej sincsen már philipséknél.
OneBlade-et néztem, de ott hallottam, hogy ilyen hosszabb trimmeléshez nem feltétlen az igazi.
Tapasztalatok vagy ajánlatok miket lenne érdemes megnéznem? Köszi -
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #14062 üzenetére
Igen.
-
fradi81
veterán
Philips s5250 borotván gondolkodik valaki a topikból?
-
Jenne
őstag
válasz
zsoltzsolt #14055 üzenetére
Szia!
Rákérdeztem a Kisgépnél, a Braun hivatalos magyar szervizénél. Jó megérzésed volt...
Válaszuk, email kép: [kép] -
törölt tag
Megoldottam a Nivea új üveg és kupak problémát: Gillette hidratáló 3in1 after shave balzsam
50 ml és 1600-2000 forintos áron láttam boltokban. Egyelőre ez lesz. Remélem a pumpás megoldás a végét is felhozza majd. Az illata nem rossz, jól hidratál és egy kis fényvédő is van benne. -
Jenne
őstag
válasz
Na rákérdeztem az eladónál. Azt írta vissza, hogy azzal kis "pöcökkel" kell fixálni a fejet, nem kell feltolni azt a recés részt mint a normál 9-esnél. Természetesen gari nincsen, csak töltő és az utazó tok.
-
Jenne
őstag
válasz
Szia!
Én is hajlok arra, hogy valami jófajta kínai klón megint. Nem lennék nagyon meglepve.
Inkább azon, ha nem lenne belőle kínai klón.
Braun oldalán nem találtam ilyet (a német oldalon sem). Viszont a Braun 9-es van matt ezüst és fényes ezüst nyéllel is és hozzá illően matt vagy fényes 92S/92M fejjel. Fiam a matt ezüst nyeleset elkunyerálta, nekem egy fényes nyelű 9-es volt, amíg megvolt.
Jófogáson találtam én is ezt az eladó borotvát. -
zsoltzsolt
addikt
-
zsoltzsolt
addikt
Ez nem hamisított? A bekapcsológomb feletti rész egy 9-esen sem ilyen. A töltő, na az is érdekes darab a fotó alapján. Meglepődnék, ha ez eredeti lenne.
Update:Egy helyen található ez meg, az a Jófogás
egyik képen csillog a borotvatest, a másik képen meg matt. Ez nem fényképezési hiba, ennyit nem torzít egy telefon vagy fényképezőgép sem ugyanarról a tárgyról.
-
_ak_
addikt
Amit érint esetleges, Euronicsban 16k a Braun Series 9 (92M) borotvafej.
-
válasz
fradi81 #14049 üzenetére
Szia !
A Philips Bodygroom-al kapcsolatban, köszönöm válaszod!
Vásárlás előtt engedelmeddel lenne még néhány apró kérdésem:• A doboz tartalmaz-e valami utazótokot vagy bármi kis zacsit, amiben lehetne hozni-vinni?
• A nullás az mennyire alapos? Nyilván nem babapopsi szint az elvárás, de a lényeg, hogy ne kelljen utánakorrigálni más eszközzel.Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest