Új hozzászólás Aktív témák
-
redingitell
senior tag
válasz
zsoltzsolt #12296 üzenetére
-
törölt tag
válasz
tamas.nick #12295 üzenetére
Braun 5-ös széria. Jófogáson néha 7-es és 9-es széria is kifogható.
A nyak nekem is bajos, utána szoktam igazítani pengével. Preshave próba volt? 500 forint egy flakon Barbon, hátha segít!(#12297) DrDobos: az nem villanyborotva
-
DrDobos
őstag
válasz
tamas.nick #12295 üzenetére
Nezz ra a Braun BT5070re. Van egy pici pengeje is, en azzal adamcsutkazom. Ha van valami kerdesed irj batran.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
redingitell #12293 üzenetére
Köszi, hogy megnézted.
A stick azmilyen?? -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Borotválkozással évek óta szenvedek, elég gyér az arcszőrzetem.
2 pengéssel kezdtem, attól teljesen kipattogzott a bőröm, váltottam Gillette Fusion 5-re majd Proglide-ra, ezzel már jobb volt az eredmény, de a bajusz környékén így is órákig piros maradt a bőröm.Meguntam a hagyományos borotvákkal való vesződést ezért vettem egy Philips HQ6927-et, ezzel végre a bőrirritáció megszűnt, viszont a nyakamnál nem bírta leszedni a borostát, ráadásul nagy az ádámcsutkám, így nehéz a manőverezés. A fejek elkoptak és nem érte meg a fejek cseréje, így vettem helyette Philips AquaTouch S5420-at. Hát elég nagy csalódás, mert a nyak résznél ez még annyit se szed le mint az előző és a "csemegebajuszt" se szedi le.
Mit ajánlanátok? Próbáljam ki a rezgőkéses borotvát? Melyik az ajánlott típus (árban max 30-40eFt-ig)?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
redingitell #12293 üzenetére
Az sem világos sticken te mit értesz? Nem ám deo sticket kensz az arcodra
-
redingitell
senior tag
válasz
zsoltzsolt #12292 üzenetére
Szia!
Igazad van, egyedül barbon van, a többi pengés borotválkozás előtti gél, meg stick A múltkor amit mutogatott a nőci az most nem vot, de ezek után kétségeim vannak afelől, hogy valóban pre shawe volt.. Mondjuk vettem egy stick-et kipróbálom. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
redingitell #12291 üzenetére
Köszi előre is!
-
redingitell
senior tag
válasz
zsoltzsolt #12290 üzenetére
Holnap megpróbálok odaérni, ha sikerül csinálok képeket
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
redingitell #12288 üzenetére
Ezek tuti nem preshavek, max borotvagél pengés borotvához. Nivea nem gyárt kifejezetten elektromos borotvához való preshavet. Gilette sem. Ezekről jó lenne egy fotó, mert tuti nem electric preshavek megjelölésűek.
Most voltam Rossmannban, a Mammutban, vagyis nem kis hely és csak Barbon volt. -
norrberth
addikt
Sziasztok! PHILIPS HC 7460/15 Hajvágómnak a fejét szétszedtem..
Nagytakarítás volt..És túlságosan is szétkaptam. Golyók kiestek belőle..
Azt se tudtam hova mennek vissza, aztán rájöttem.
Jó móka volt összerakniÖsszerakás előtt adtam neki Braun olajat.
Szakállvágómat is szétszedtem kitakarítottam.
Csak ott ki kellett akasztani a 2 rugót.Philipsnél van 2db Torx T6 os mini csavarok [link]
Kiscsvaram és le engedi.
Szerintem ezeket se jó sokat hajtogatni majd. -
redingitell
senior tag
válasz
zsoltzsolt #12287 üzenetére
Hát így amire emlékszem a nivea, gilette és a barbon biztosan, talán crew, meg valami iszonyt drága is volt (7-8 ezer)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
redingitell #12284 üzenetére
Rossmannban? 5 féle? Mik?
Elmegyek egybe megnézni, mert eddig mintha épp a Rossmannban lett volna a legkisebb a választék. -
petipetya
nagyúr
válasz
redingitell #12284 üzenetére
Hol vannak ezek kitéve a Müllerben? Utálok vásárolni, főleg keresgélni.
-
redingitell
senior tag
válasz
zsoltzsolt #12282 üzenetére
Hát nem tudom. Tegnap voltam a rossmannban, legalább 5 féle preshave van. Igaz a barbonhoz képest horror áron.
Megaztán jó az a barbon,,,,,,,,,, -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #12282 üzenetére
Kevesen vagyunk villanyborotva ÉS preshave használók. Még villanyborotvások közt is akinek csúcsmodellje van az boldogul nélküle is. Pengéseknek nem kell, nekik van csomó hab és gél. Müllerben van még a Speick preshave is, nagyon jó sajnos méregdrágán mérik ezért nem éri meg.
-
DrDobos
őstag
válasz
Szilágyi84 #12278 üzenetére
Koszi:) milyen pluszt ad egy ilyen olaj? Illetve a balzsamok stb miket tudnak?
-
-
DrDobos
őstag
Hali!
Hasznal valaki akarmilyen szakall apolo szert? -
törölt tag
válasz
-=Vacsek=- #12275 üzenetére
Nemtom melyikre gondolsz, de a BT3000 és 3010 is ilyenek, én ezeket ismerem, a BT3010 hálózatról is megy[link]. Vagy még opció lehet a külön borotva+szakállvágó is, utóbbiból ezeket hozza Litiumosnak.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
#94529552 #12274 üzenetére
ezek elég jók, köszönöm a részletes infót
de láttam olyat is amiknek cserélhető volt a fejük. most hajvágóval vágom de azért elég nagy borostát hagy, és néha lusta vagyok vágni így van h már szakáll lesz belőle
praktikusság szempontjából nem lenne rossz ha több funkciós lenne.
-
törölt tag
válasz
-=Vacsek=- #12273 üzenetére
Braun Series 3-as, vagy a 3 késes Panasonic[link], ezek szintén NiMh akksival vannak, de a Braun3 csak 7500-as fordulatú, a Panák meg 10k, tehát gyorsabbak. Vagy utóbbiból van Litiumos is, az ES-RT37, RT47, és felette. Brauntól a Series 5 is magasabb fordulatú és szintén Litiumos.
De ez egyéni, vagyis szakállfüggő, mert olyan 4-5 napi használatnál(talán max 6 naponta) még elég lehet a borotva, mint nálam is, de egy 1,5 hetes szakállhoz már inkább szakállvágó feltéttel rendelkezőt vennék, biztos ami biztos alapon. Például itt némelyiknek van a képen, az a Braun BT szériája. -
-=Vacsek=-
senior tag
hali. tudnátok nekem ajánlani olyan elektromos borotvát amivel tudom vágni nullára a pár napostól az 1 1.5 hetes borostát szakállt? keret kb 10 20 25ezer. mind1 hogy hálózati vagy aksis lényeg hogy ne évente keljen cserélném gariztatnom. köszi.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
#94529552 #12271 üzenetére
Ez a WAHL 9870-016 nem is olyan rossz. Valakinek valamilyen tapasztalat vele?
-
Janoo_07
aktív tag
Egy két helyen írták hogy a műanyag fej rész nagyon gyenge és könnyen törik. Media Marktban néztem személyesen is, de valahogy nekem is ez volt az érzésem.
Viszont szerinted jó gép lehet? Elsősorban vákumosban gondolkodok, de a lényeg hogy jól vágja a szőrt. 19k most Emagon, normálisabb kiegészítőkkel.
Illetve a fórumon sem nagyon ajánlják a Philipseket ami nekem nagyon furcsa, mert a jelenlegi egy nagyon jól összerakott gép.
(#12268) bogabi - Megmondom őszintén nem szeretnék vele ilyen téren foglalkozni, de köszönöm a tanácsot.
-
atua
aktív tag
válasz
Janoo_07 #12267 üzenetére
Hol nem ajánlott ez a típus? Itt a fórumban eddig csak a 7200-asokról rémlik vélemény. Illetve én egy BT7205/15-öt használok lassan két éve minden probléma nélkül.
Én a helyedben megvenném a Philips-et, ha a vákumos a cél. De ha kétségeid vannak, akkor a Braun BT5000 szériáját már többen ajánlották, mint alternatívát.
-
Janoo_07
aktív tag
Sziasztok!
Szakállvágól gépet szeretnék venni kb 20-25k amit rászánnék.
Jelenleg egy philips QT4022 vízálló gépet használok, ami nagyon szépen kiszolgált az évek alatt. Viszont mostmár csak vezetékről működik az akksi megadta magát sajnos.Amit először néztem az a Philips BT7510 - es gépe, vákumos, de ahogy látom a gép annyira nem ajánlott vagy vegyes tapasztalok vannak róla.
Egyelőre vákumos gépet szeretnék, de lehet le kell mondanom róla ha nincs normális ilyenből még.
Ti milyen szakállvágót ajánlanátok ebben a kategóriában?Köszi előre is!
-
Dorian
félisten
Sziasztok,
Mivel utálok sokat tökölni borotválkozással, a szőröm se nő gyorsan szerencsére, és sem a munkahelyemen, sem otthon elvárás a mindig borostamentes arc, így már éve óta heti 1x egy hajnyíró nullás verziójával (levett fokozatszabályzó) átgázolok az arcomon és ennyi. Viszont kicsit odavág azért a bőrnek ez a módszer, és csak "kisborostás" állapotra megfelelő.
Tegnap vettem 10-ért Remington körkéses villanyborotvát. (Ez nem aksis) Úgy néz ki, teljesen jó lesz, elég simára borotvál, bőröm nem pattog ki. Ajánlom.
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Szakallhoz keresnek valami gepet, amivel pl a bajuszt tudnam a szajnal egyenesre vagni, valami viszonylag keskeny gep kellene, szoval nem hajnyiró. Ezen kivul az arcomon konturt tudnek vagni hogy az allcsontom felett kezdodoen ne legyen szőr kétoldalt (nem tudom jol es erthetoen irom-e)
Van hosszu szakall resz is, az allamon, jo lenne az itt ott kilogo szálakat is megoldani, de ez nem megoldhato géppel. -
törölt tag
Kvízkérdés:
Braun borotva: rezeg
Philips borotva: forog
Braun fogkefe: forog
Philips fogkefe: rezeg???
-
törölt tag
válasz
andrás47 #12255 üzenetére
Nálunk 2 db Philips hajvágó is gallyra ment idejekorán, ezért az se lesz többet, meg NiMh-s hajvágót már nem vennék, amikor van Lithiumos is, illetve volt egy olcsó Lidl-is, de az meg nagyon gagyi készülék volt, azt még működőképesen adtam le. Nagya21 viszont teljesen elégedett a Lidl-ben időnként kapható kerámiakéses verzióval, mivel már 2 db-ot is használ ezekből.
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Erről tudtok valamit használ valaki ilyet valahol olvastam 2019 hajvágók között első helyre tették ár-érték arányban egyedül a töltési ideje hosszú : Philips HC5440
Esetleg hasonló árban , az sem baj ha kicsit több tudtok valamit ajánlani amit jobbnak tartotok ettől ?
Köszönöm -
tothmesz
csendes tag
válasz
dioka7 #12226 üzenetére
Philips OneBlade: nagyon szkeptikus voltam, de végül pozitív lett a tapasztalatom. Rövid szakáll kontúrjához és hosszigazításhoz nekem eddig a legjobb, mindkét oldalon egy húzással a felső kontúrt szépen meg lehet csinálni, ha olyat veszel amihez több fésű van, akkor a szakállhossz igazítást is meg lehet vele csinálni szépen. A reggeli rutin sokkal gyorsabban kivitelezhető, mint a Braun szakállvágóval korábban.
Nekem a nyakamra nem volt az igazi, de eddig tulajdonképpem semmi, csak a normál rezgőkésesek tudták ott leszedni szárazon, habbal vagy zselével boldogul a Oneblade is. Azt nem tudom, meddig lesz igazán jó egy penge/fej, mert az azért hosszú távon fontos szempont lesz. -
törölt tag
A Philips honlap szerint igen.
Úgy tudom RQ borotvához bármelyik RQ fej passzol, régebben tipp volt az olcsóbb RQ11 borotvát venni és később RQ12 fejjel "tuningolni".
-
Elar
senior tag
Sziasztok
A Philips RQ1250 borotvához jó az RQ 12/70 fej ? -
petipetya
nagyúr
válasz
Ron Swanson #12249 üzenetére
Csak azt tudom elmondani, hogy a kettő közül melyiket venném. A közelmúltban ezek is bekerültek a kosárba, míg végül egy Philips series 8000 lett a vége (német amazonról), melynek a tudása lényegében megegyezik a Philips series 9000-el. Irritáció nélkül babapopsira nyír a nyaknál is, igaz ami reggel még az volt, az most estefelé kézzel végigsimítva már borosta. Ma volt a 3. vagy talán a 4. borotválkozás vele, ezt nem tartom számon, amúgy mostanában kétnaponta nyírom a fizimiskámat.
Ha nagyon érzékeny bőrű embernek adod, akkor valószínűleg a series 7000 lehet a jobb választás. Ám ennek csak 5 irányba mozog a feje.
Ha viszont nem ez az elsődleges szempont, akkor a series 9000 lehet a nyerő a 8 irányba mozgó fej, és a V-Track pengerendszer miatt.
-
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék venni körkéses borotvát 50 ezer Ft-ig.
A két kiszemelt eddig a Philips S7520 és az S9031.
Mi a véleményetek erről a két típusról, melyiket érdemes megvenni, vagy helyette tudtok ajánlani mást? -
törölt tag
-
törölt tag
Van már ilyened is, vagy csak terv? Egy beszámoló jöhetne róla. Főleg így, hogy pár hónapja nekem is majdnem lett(neked köszönhetően) egy Remington Power Advanced F9200-am. De sajnos nem lett.
-
Jenne
őstag
Remington Ultimate Series XF9000 borotva Felhasználói kézikönyve, a 70.-ik oldal... [kép]
Szép lefelé ívelő fejlődési trend, mióta kiszervezték a borotva gyártást (is) Kínába.
Néhány éve még, amikor az USA-ban volt a gyártás, akkor még 18 hónap volt az ajánlott csere intervallum.
De akkor még volt minőségi anyag, minőség ellenőrzés, benne gyártásközi és vég meo is. -
Chaser
legenda
ha valaki tud értelmes helyen jó áron bt5070-et ossza meg velem
most ráérnék kicsit foglalkozni vele, de mindenhol 20k környékén van, nem vágna földhöz, de nemrég 13,5-ért meg lett volna, 15-16-tal még ki is békülnék -
törölt tag
válasz
grabber #12232 üzenetére
Szia!
Az a baj, hogy a nyak rész a legproblémásabbl mindegyik fajta borotvának, még a pengével is. Szinte mindenkinél. Itt is ezt írja: A toroktól az áll alattig terjedő rész a legnehezebben borotválható terület. Tippem az, hogy inkább ne legyen teljesen tökéletesre nyírva, minthogy sokszor átgyaluljuk, ezzel a bőrt nagyon irritálva, és nagyon rányomni se szabad. A rezgős kb. mind hangosabb a forgósnál, viszont a kezdőknek is ezt ajánlják inkább, mert könnyebb elsajátítani a használatát(gondolom én)
Időnként ki lehet fogni 5k-ért jófogáson, többször is láttam már 52S szettet. 18 havonta ajánlott cserélni, de használattól, kenéstől, és tisztítási módszertől is függhet, hogy mennyi ideig bírják a fejek, nálad akkor eddig bírta. Filipsznél úgy látom, hogy a Series 5000 és felette érdemes keresni, de ott a körkések pótlása még költségesebb. Én is tervezem, hogy beruházok egy jobb körkésesre, ha lesz egy jó alkalmi vétel. Mint ahogy a mostani Panasonic rezgőkéses borotvám is az volt a jó-fogásról.
30 körül ezeket mondanám: Braun Series 5 5030s, vagy egy tisztítócenterest olcsóbban: [link], vagy egy komolyabb Pana, mint a fenti linken, és ennek már 13k fordulatú motorja van, ami az 5-ös Braun 10000-jéhez képest még jobb.Skillet
ÁK-s áron 34,9k-ért még jó lett volna az 5140s, de az av planetnél már 49,9k-ra változott sajnos. De ott vannak még a fentiek megfizethető árban.
-
redingitell
senior tag
Én sokak tapasztalatára támaszkodva a Barbon preshave-t vettem, amit nagyon nem bántam meg. A borotválkozás előtt 5-6 perccel használom. Érdekes, síkos felületet képez a bőrömön, sokkal jobban csúszik rajta a borotva. Állítólag az arcszőr is "merevebb" lesz de ezt nem tudom viszonyítani.
-
válasz
redingitell #12236 üzenetére
Mik az ajánlott preshave termékek?
Eddig nem használtam ilyet, azért kérdezem. (Csak borotvahabot pengés borotválkozáshoz, meg alkalmanként After Shave "kencéket".)Szerk.:
Villanyborotválkozás esetén mennyivel kb. előtte kell azokat "felkenni"? -
Sziasztok!
3 évvel ezelőtt vettem egy 5-ös Braun-t használtan tisztítóállomással. Most kezdi a szita megadni magát. De ahogy néztem 10k-ba kerül egy új. Viszont ennyiért már legondolkoznék,hogy vennék egy másik borotvát.
Egyrészt. Össze vissza nő a ször és hiába húzom át 5x a ször felett,sokszor nem vágja le. Nyaknál főleg idegesítő. Most már nem is csinál annyira sima bőrt,mint régen. Vagy ha erősen rányomom a bőrre,akkor meg kipirosodik a bőrőm. Meg hangos is. Kezdem unni.
Borostám meg nem lehet,mert nő annyira szabályosan az arcszőrzetemOlvastam,hogy a Pana milyen jó vagy a Philips is,mert az jobb a nyaknál. A braun 9-es széria meg nem tudom mennyivel lehet jobb?
10-30k körül mit lenne érdemes vennem(használt is jó)?
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #12215 üzenetére
Philips series 8000 a 2. borotválkozás után is: valóban könnyebben, hamarabb és kevesebb irritációval szed le több szőrt, mint az eddig használt Philips series 3000, Xiaomi Mijia és Xiaomi Soocas. Ezt a nyaknál érzem.
Kis kefe nincs a dobozban, de nem is hiányzik. A pajeszvágó része pont annyira erős, mint a külön tartott Philips hajvágómé. Ehhez képest a Xiaomi Soocas pajeszvágója nagyon gyenge, mintha nem kapna elegendő nyomatékot, vagy más belső felépítéssel rendelkezne.
A hozzá kapott tok nagyon praktikus az otthoni tárolásra is, kedvelem.
Összességében remek gép, a német amazonról jött újonnan, a hazai boltokat is megszégyenítő gyorsasággal.
-
petipetya
nagyúr
válasz
fradi81 #12229 üzenetére
Ugyanezen Mijia esetén én is hallottam ilyen hangot, amikor a 3 közül az egyik penge ért a pofámhoz. Szétszedve volt egy makacs szőrszál (de inkább lehetett az egyik kis kefe sörtéje is, aminek egy részét azért levágta a penge) beragadva olyan helyre, amit se víz, se kefe nem tudott kihozni. Mivel a kefére gyanakodtam, elkönyveltem saját hibának, hiszen miért nem vízzel mostam le használat után.
Megoldásként megpróbálhatod egyenként kicserélni a körkéses részeit, így kiderül melyikkel van a gond. Egyszerű szétszedni azt a részét, és kettőből össze tudsz legózni egy borotvát.
-
fradi81
veterán
Hali
Volt egy xiaomi körkéses borotvám, elromlott, pénz vissza, vettem még egyet. Ezt a kerregést produkálja most a fej pár hónap után: [link]
Ha felrakom rá az előzőnek a fejét az meg így szól: [link]
Gondolom utóbbit el kel felejteni, az jelenlegi meg nem sokáig fog működni mintha hozzáérne a körkés valamihez, vagy mi lehet a gondja? -
atua
aktív tag
válasz
dioka7 #12226 üzenetére
Jó drágán vetted, az enyém 50 euró sem volt
Ha a Philips-et nem akarod erőltetni, akkor leginkább a Braun marad, legalábbis más típusokról nem nagyon olvasni errefelé szakállvágós tapasztalatokat. Az utóbbi időben a BT5000 szériáját ajánlották többen is, de azért nézd meg, hogy minden követelményednek megfelelnek-e ezek. Ha meg ennél drágábbat veszel, az sem lesz rosszabb, sőt. -
Skillet
addikt
Braun Series 5 5040s
ennyiért megérheti? rég nem volt már borotvám, nem használtam akkor sem, mert kinyírta a nyakamat... mindegyik. vagy mást kellene válasszak? -
dioka7
senior tag
A képek alapján hasonlónak tűnik. A 2 kis fül, ami a géphez "rögzíti" a pengés részt, azok közül az egyik a tövénél eltörik. Hidd el nem dobáltam, nem kocogtattam oda semmihez, borotválkozásonként 1x levettem, hogy a szőrt kitakarítsam belőle. Vigyázok a cuccaimra, de ahogy írtam is, tele vannak külföldi fórumok ugyanezzel a problémával. Az viszont elképzelhető, hogy az első szériák voltak gyengébb műanyagból, és te jobbat fogtál ki. Én mindenesetre nem tehem meg, hogy 25.000-eket kidobáljak, úgyhogy nekem többet nem kell olyan haj/szakállvágó, ami ilyen elven szedhető szét/rakható össze.
Más: One Blade pengés gépet használ valaki? Tapasztalat?
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy haj és szakáll vágó gépet. 2017 év végén megleptem magam egy Philips BT7210-el, ami 5 hónapig működött. Eltört a kis pöcök, ami a pengét fogja oda a géphez. Sajnos nem user hiba volt, mert miután eltört rákerestem és külföldön is rengeteg helyen van erre panasz, fotókkal, hogy másnál is ugyanez a helyzet. Természetesen, mivel eltört egy darabkája a gépnek, így a gari is ugrott.
Köszönjük Philips...Megkérdeztem a szervízt és gugliztam órákon át, de csak a hivatalos szervízből lehet venni ilyen fejet 8000Ft-ért, ami nyilván ugyanígy el fog törni néhány hónap után. Ezért aztán költözésnél ki is dobtam az egészet a p...ba.
Na de a lényeg:
A fenti készülékkel ezen a dolgon kívül maximálisan meg voltam elégedve, de a fentiek miatt a Philipsből kiábrándultam eléggé. Most ismét rászántam magam, hogy vegyek valamit, mert most ezzel oldom meg a dolgot, de eszi a ceruza elemet, meg már gyengül is a pengéje. Szóval 20k-ig (nagyon-nagyon max 25k-ig) keresnék valamit, ami nem philips, de a többi márkát nem ismerem. Tudnátok valamit ajánlani? Mindössze annyi kikötésem van (mert ezzel is szívtam már meg), hogy jó lenne ha akkus lenne és mindenképpen menjen vezetékről is (ha az akku tönkre menne) és 1mm-enként lehessen a vágási hosszt állítani. Illetve legyen magyar gari.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
andrás47 #12216 üzenetére
Üdv!
Háát, ha rám hallgatsz, akkor nem kisérletezel ilyenekkel, kivéve, ha valaki konkrétan kipróbálta, használja. Mint Nagya21 a kerámia késes Lidl hajnyírót szokta volt ajánlani. Profi körkésesnek csak a Remington és a Philips- borotváit mondanám addig, nem ezt, és azokból ez a belépőszint szintén megkapható 10k körül, pl. ez is. Ezekhez még x év után is lesz majd alkatrész, ha kellene mondjuk kést vagy fejet cserélni.
Nálam az Aldi-s(de a Lidl-be is ugyanazok a termékek vannak, más néven) rezgőkéses borotvámnak csak 7 hónapig bírta a szitája, és lehet ugyan rendelni hozzá Németországból, de nem éri meg, ha a következő szita is csak eddig bírná, meg hát a szita+ kés árából másik ugyanolyan borotvát is tudtam volna venni, de nem kell még egyszer. -
petipetya
nagyúr
-
andrás47
senior tag
Üdv ! A Lidlben hétfőtől lesz profi körkéses borotva 9999 Ft 3 év garival, tud valaki erről többet, mert nem sok mit írnak ki hogy típus vagy száma, vett már valaki ilyet ,érdemes befektetni rá ?
-
petipetya
nagyúr
Kíváncsiságból, a Philips series 8000 (8 irányú fejek, V-Track vágófej) miért csak a német Philips oldalán van fent? A hazai gyártói oldalon a series 7000 (5 irányú fejek, nincs V-Track vágófej) és a series 9000 (8 irányú fejek, V-Track vágófej) között nem létezik semmi
Német és osztrák (olasz és lengyel is, ám ezek itt most nem relevánsak) média, saturn, amazon hálózatban kapható a 8000, csak kicsivel több mint a 7000, de annál fejlettebb, illetve olcsóbb mint a 9000, holott annak szintjét hozza. Oké, szám szerinti aksi kijelzés nincs a 8000-ben, de a három pálcikás illusztrálás is bőven elegendő lehet.
Egyszóval érdekes, hogy a főként német területeken kapható a 8000-es széria, míg máshol nem nagyon (oké, Japánban is, de azt hagyjuk), pedig ár/érték arányban jónak tűnik.
-
Jenne
őstag
Ahogy látom, szépen felment a Braun 92S ára az edigitalnál. Az eredeti 13.990 Ft-ról > 17.990 Ft-ra. [link]
Múlt héten még akciósban volt pár napig 10.990 Ft-ért. -
etrop01
tag
Sziaszok!
Olvasgatom itt egy ideje a topikot de még mindig nem bírtam dűlőre jutni milyen gépet kéne vennem.Eddig ilyen 5 ezer forintos gépeim voltak, hozzátenném én borostásra hagyom mindig. Szeretnék valami ajánlatot kérni tőletek valami masszívabb cuccra amitől nem kell félni hogy menet közben lemerül és kitépi a torkom, lehet magasságot állítani meg az se baj ha tud simára borotválni. A 3 körkésesek kilőve természetesen és olyan 30 körül gondoltam. Többször olvastam itt a braunokat ebben a kategóriában még van esélyes?
-
Jenne
őstag
válasz
KToM73 #12204 üzenetére
Meg a körkés anyaga sem olcsó, a megmunkálás is növeli az árat.
Főleg a "megmunkálás". Kínai anyagról és munka morálról beszélünk. (ráadásul valahol Indonéziában vagy éppen a Fülöp-szigeteken az egyik külső/kihelyezett gyártási területükön készülnek ezek olyan minőségben amilyenben...) Nem a Xiaomi telefon gyártási minőségével és meozásával egyenértékűek... egyelőre...
Volt szerencsém kézbe venni egy ilyen borotvát nemrégen. Mit mondjak... a szita felületén, finoman végig húzva az ujjamat, hát nem volt az a sikló/csúszó és sima érzés mint az én Philips RQ12+ szitám felületén. -
KToM73
csendes tag
válasz
Kutykurutty7 #12203 üzenetére
Kb mint a nyomtató patron, légtisztító betét stb. Gondolom ezen lehet keresni. Meg a körkés anyaga sem olcsó, a megmunkálás is növeli az árat.
-
KToM73
csendes tag
válasz
Kutykurutty7 #12201 üzenetére
Teljsen olyan volt mintaha kitört volna az egyik körkés, de csak szétugrott!!! Remington bolt szerint nem kompatibilis a Remington fej. Xiaomi shop annyit tudott segíteni, h Remington a fej. Gearbest-en kapható.
https://www.gearbest.com/razors/pp_009588699124.htmlBocs, mobilról nem megy a linkelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest