Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes valamit tudnom a Philips tévékről, mielőtt megveszem?
90 ezertől - 140 ezerig keresek 40" körüli készüléket.
Nem ragaszkodom én semmilyen márkához, és Smart sem kell, csak jó legyen a képe.
De ahogy nézem, az okostalan tévékbe elég gagyi panelt is tesznek, szóval sajnos okos lesz, hiába dolgozik alatta egy 24 órás Windows...Ami számomra a kihívás, hogy csak a jobb hátoldalán tudok bele kábelt dugni, mert bal oldalt beton van a tévé mögött, és azt nem tudom megbontani, de nagyon közel szeretném tenni a falhoz, tehát marad a jobb oldal, ahol nekem gipszkarton a fal anyaga.
Namármost én reggel óta a hirdetéseket bújom, lassan zsong már a fejem, de ebben az árkategóriában szinte minden tévén (Lg, Sony, Sharp, Toshiba, Hyundai, stb) a bal oldalon és vízszintesen a fal felé nézően vannak a csatlakozók. Kivétel a Samsung, annak jobb oldalon. Van belőle okostalan is, már 95 ezerért, csak az meg nem IPS paneles, míg ugyanennyi pénzért egy LG bezzeg igen. Szóval feljebb kellett mennem az árban.Láttam egy ilyent 120 ezerért: Samsung UE40H6203
Nahát erről azt sem tudom, hogy mit gondoljak, a honlapján semmi érdemi információ, és még hátulsó kép sincs...Aztán találtam ezt 136 ezerért, ami már igen húzós ár nekem, de még belefér:
[Philips 42PFL4208H]
És ennek, ha lehet hinni a képeknek, a fontos csatlakozói lefelé állnak! Így nem lenne gond a betonfal.No de szabad-e Philipset venni?
Üdv és köszi minden választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest