Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mckay

aktív tag

Sziasztok!

Érdemes valamit tudnom a Philips tévékről, mielőtt megveszem?

90 ezertől - 140 ezerig keresek 40" körüli készüléket.
    Nem ragaszkodom én semmilyen márkához, és Smart sem kell, csak jó legyen a képe.
    De ahogy nézem, az okostalan tévékbe elég gagyi panelt is tesznek, szóval sajnos okos lesz, hiába dolgozik alatta egy 24 órás Windows...
    :U

Ami számomra a kihívás, hogy csak a jobb hátoldalán tudok bele kábelt dugni, mert bal oldalt beton van a tévé mögött, és azt nem tudom megbontani, de nagyon közel szeretném tenni a falhoz, tehát marad a jobb oldal, ahol nekem gipszkarton a fal anyaga.
    Namármost én reggel óta a hirdetéseket bújom, lassan zsong már a fejem, de ebben az árkategóriában szinte minden tévén (Lg, Sony, Sharp, Toshiba, Hyundai, stb) a bal oldalon és vízszintesen a fal felé nézően vannak a csatlakozók. Kivétel a Samsung, annak jobb oldalon. Van belőle okostalan is, már 95 ezerért, csak az meg nem IPS paneles, míg ugyanennyi pénzért egy LG bezzeg igen. Szóval feljebb kellett mennem az árban.
    :O

Láttam egy ilyent 120 ezerért: Samsung UE40H6203
    Nahát erről azt sem tudom, hogy mit gondoljak, a honlapján semmi érdemi információ, és még hátulsó kép sincs...

Aztán találtam ezt 136 ezerért, ami már igen húzós ár nekem, de még belefér:
    [Philips 42PFL4208H]
    És ennek, ha lehet hinni a képeknek, a fontos csatlakozói lefelé állnak! Így nem lenne gond a betonfal.
    :))

No de szabad-e Philipset venni?
    :U

Üdv és köszi minden választ!

Új hozzászólás Aktív témák