Hirdetés
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincee
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodok tv vásárlásban, és érdeklődnék, hogy Philips 46PFL4508H-t használ valaki, és mik a vélemények róla?
Képbe van természetesen a többi gyártó hasonló tudású modellje is, de a Philipsről a neten is kevesebb tesztet, hozzászólást találtam.Előre is köszi a segítséget!
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
Van egy Philips 32PFL7605H/12[link] tv-m. Külső vinyó vásárlás előtt állok és arra lennék kíváncsi, hogy kezeli ezeket. Van erről a típusról valakinek konkrét tapasztalata? Pl. gondolok itt arra is, hogy 500GB, 1TB, esetleg 2TB- ig ismeri fel a vinyókat, vagy ez mérettől független stb...
Köszönöm a válaszokat! -
-
-
busman_
tag
Helo!
Philips 50pfl5008 azaz a 2013mas ambilightos 5000-es szériáról van valakinek tapasztalata? kiállítva sehol nincs 50"-es csak 47es de azt sem tudtam rendesen megnézni mert demo módban futott nem volt wifi stb..
Az ambilight nagyon érdekelne hogy mennyire nyújt többet, ezt sem tudtam rendesen kipróbálni sehol...
Ha valaki használ philipsen dlna-t akkor arról is írhatna, hogy mennyire működik flottul.A másik opció ami felmerült egy samsung f6400 ami 30ezerrel olcsóbb mint a philips, de nincs ambilight ami meg nagyon izgat
-
alexhez
csendes tag
Sziasztok!
Ha Philips LCDTV-hez szükségetek lenne Wifi adapterre (PTA01), 3D infraadóra (PTA215), Skype kamerára, vagy távirányítóra keressetek bátran privátban.
Üdv! -
allein
addikt
Elírtam, elnézést. A magasabb szériával rendelkező készüléknek kisebb a kijelző mérete, tudja a HD Stereo 3D wOOx és 1400Hz PMR ami jó mert a magasabb PMR szám kiválóbb képminőséget jelent, közeledik a vásárlás napja és most már hajlok egy kicsit jobban a magasabb szériával rendelkező típusra
-
allein
addikt
PHILIPS 42PFL7108K/12 vs. PHILIPS 40PFL8008S/12, az alacsonyabb széria készüléknek kisebb a kijelző mérete és ilyet is tud: HD Stereo 3D wOOx
A magasabb szériánál 1400Hz PMR, alacsonyabbnál pedig 700Hz PMR, ez nem tudom mi az, googli segít benne
Jó hír, hogy mindkettő 3 oldalas ambilight. Kinek mi a véleménye?
A magasabb PMR szám kiválóbb képminőséget jelent
-
Ankri
csendes tag
ok, köszönöm, így már tényleg működik...Annyi, hogy bizonyos file-okat így sem jelenit meg, pedig azok is .mkv-k. Ötlet????
-
Andrasxy
tag
Philips oldalán találsz.
-
Ankri
csendes tag
Köszönöm a segítséget!!
Lehet analfabétának tűnök, de nem tudnál valamit ajánlani, mert nyomorult vagyok és nem találok!Köszönettel!
-
Ankri
csendes tag
Ez az, hogy pendrivon keresztül megy...
ezért gondolom nem a tv szoftvare-hibás....de akkor mi? -
-
Ankri
csendes tag
Sziasztok!!!
A napokban vettem Media-ban uy Philips 42pfl5038k lcd Tv-t!
A számítógépem tartalmát szeretném wifi-n keresztül megosztani a tv-vel, jelesül filmet nézni. Egészen addig nincs is baj, hogy bemásolom a filmet a publikus mappába, majd a tv-n megnyitom.
A baj akkor jön! Csak és kizárólag AVI-formátumot lát, sem.mkv-t, sem pedig DVD-t.....
Túl vagyok szoftverfrissítésen de semmi javulás.....Pendrivon látja, megnyitja, de Wifi-n keresztül semmi, csak avi....SEGÍTSETEK!!!!!
Köszönettel!
-
mrmilan
csendes tag
válasz
bluemirage #5632 üzenetére
Megoldottam úgy, hogy kiválogattam kedvenceknek az elérhető csatornákat, és így léptetésnél csak ezek (kb. 65 csatorna) jelennek meg. Az általunk nem előfizetett, de a TV által bekeresett csatornák így nem jönnek elő, csak a műsorfüzetben látszanak, de az meg nem zavaró. Egyébként lehet rendezgetni a csatornákat, egyértelműen leírta a TV a súgó menüpontban azt hiszem. De nem volt még humorom hozzányúlni. A csatornalistában simán megkereshető minden. Lassan leszokik az ember a 10 évvel ezelőtti beidegződéseken, az analóg műsorszórás és a katódos TV-ken való (M1, M2, Duna, Tv2, RTLklub...), mindig ugyanúgy rendezgetett csatornasorrendtől.
-
válasz
mrmilan #5631 üzenetére
Nekem 7496-os van, tehát 1 évvel újabb csak és szintén Card-al van nézve egy kábeles szolgáltató, tehát szintén DVB-C. Nálam lehet a csatornák sorrendjét rendezni és törölni ugyan nem, de szürkíteni igen. Azaz a szürke, halvány csatorna a lépegetésnél nem jön be. Arra nem emlékszem, hogy a számát beírva megjeleníti-e.
Korábban a UPC Irdeto kártyákat használt, az én szolgáltatom is azt használ. Ez biztos. Nem tudom, hogy mivel a MediaCard-os megoldás viszonylag új dolog nála, azaz megszüntette a STB-hez való kötöttséget... eközben váltott-e plattformot a Irdeto-ról a UPC... ha nem, akkor még ez is közös bennünk. -
mrmilan
csendes tag
Sziasztok! UPC digital bronz előfizunk van + HD csomag mediacarddal. A belőtt digitális csatornákat lehet rendezgetni valahogy a TV menüjében? Illetve amelyik csatornához nincs hozzáférésünk, le lehet a listáról valahogy törölni azokat? A készülékünk egy Philips 42 PFL7685H/12 Ambilight típusú TV. Előre is köszönöm a válaszokat! Egyébként már több mint két éve használjuk azt a típusú készüléket, és tudom, hogy ennél vannak jobbak is, de én még néha most is elámulok a kép minőségén. Ez a cucc úgy jó ahogy van. PHILIPS-et mindenkinek!
-
Ferenc1989
tag
Üdv!
Ezzel a tv-vel van valakinek tapasztalata?:
Philips 32PFL4218H
Előre is köszi
-
lorinser
senior tag
válasz
S3RIOUS #5627 üzenetére
Üdv.
Örülök, hogy nem nem dőltél be a kóreai marketing hadjáratnak és Philips-et vettél. Használd sokáig. Sajnos a smart része a Philips-nek nem az erőssége sem tartalmilag (legalább is idehaza) sem a gyorsaság terén. Az idei évtől van új smart rendszer és talán az 5000-es sorozattól felfelé duplamagos proci. Némileg jobb, gyorsabb lett így.
-
S3RIOUS
tag
Üdv Nektek!
Én karácsony előtt vettem egy Philips 32PFL4037-es típust, ledes, full HD-s, smart tv.
Őszinte leszek láttam már pár lapos tévét, köztük családon belül a nővéremék egy 32-es 3d-s full HD-s ledes LG-t vettek, de a Philipsemnek valami ragyogóak a színei és a képe.
Eleinte aggódtam mikor megvettem és vittem hazafele, hogy hjaaajjj vajon jó választás volt-e, de aztán így egy idő után nagyon megvagyok elégedve vele. Szép éles a kép és a színei is gyönyörűek.
Ami talán egy picit zavaró és nem nyerte el a tetszésemet az a SMART Tv rész. Kevés a magyar támogatottsága, és lassú a smart funkció használata, eléggé lassú. Ezen a téren nővéremék LG-je villámgyors és rendkívül jó magyar támogatással rendelkezik ( pl. Origo, Index, stb.). A Philips smart Tv-részében semmi magyar vonatkozást nem láttam sajnos.
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Javasolnátok? Philips 46PFL5537K 3D SMART LED - 200k-ért?
TV-házimozizás-PC játék (20-50-30% arányban használnám)
3 méterről bámulnám.
Please írjatok!! -
Atomantiii
addikt
32"-os méretben mi mostanság a menő Philipsből? Full HD fontos lenne, esetleg smart, de 3D nem érdekel.
-
biroatis
tag
Sziasztok!
Milyen 42es tv-t tudnátok ajánlani 170-180 körüli ha lehet amblightos!
-
cantus
tag
Digi kábelen nagyobb csomagra váltottam. Elméletileg él már az új előfizetés, mégis hiába frissítek rá a csatornákra, nem talál újabbakat. Philips 37pfl valamilyen van talán a 5405h típus. Lehet újra kellene keresnem a csatornákat, csak nem szeretném megint újrapakolni a csatornák sorrendjét. Jelenleg Finnország beállítással megy, így találta meg a dvb-c tuner a csatikat.
-
Sportra egyiket sem, ahhoz nem árt a 100Hz-es panel, persze sokan elvannak vele anélkül is... ki mit szokik meg és kinek milyen a szeme... A rosszat is meg lehet szokni és a szórakoztató-elektronikára is nagyon igaz.
A típusjelet rosszul értelmezed szerintem az utolsó számjegy jelöli az évet, az aktuális év a 8-as.
Azt ne kérdezt, hogy mi lesz 2 év múlva a számozással
Olvasnivalóból látszik, hogy 2013-ban csak a 6000-es szériánál van 100Hz-es panel.
A jó hír az, hogy még néhány év és a legtöbb TV-ben 100Hz-es panel lesz.... szerintem. -
sirály69
őstag
Egy pár napja a tv(46pfl7007) azt csinálja, hogy a kép kimerevedik de hang folyamatosan van.
Menüben tudok lépkedni meg hasonlóak...+ néha bekapcsoláskor bekapcsolja a kijelző háttérvilágítását(fekete képernyő), de semmi kép semmi hang. Táp reset után megint működik....
Valakinek volt hasonló probléma? -
oleeka
csendes tag
Sziasztok,
Valaki tudna bővebb infó adni róluk:
Igazából egy részletes teszt érdekel, sajna sehol nem találtam.
Valamint, hogy valós 100 illetve 200 Hz-ről van e szó.
A smart funkcióról azt olvastam, hogy 2013-as szériánal (42PFL4307K) már egész tűrhető, előtte viszont (42PFL3208H) nem sok értelme van.
Sport miatt lenne fontos a Hz. Csak a 3d és több smart funkció miatt nem akarok kb 20k-val többet kiadni.
Te melyiket javasoljátok?
köszi! -
Gabir
aktív tag
válasz
bluemirage #5612 üzenetére
Úgy tudom, 9706 az utolsó, amiben létezett 81 cm-es képátlós készülék.
De használtan is annyi, amiből középkategóriásból méteresnél nagyobb képátlóst kapni.
Illetve nagyon ritka.
Ellenben full LED, 3 oldalas Ambi.Ha vendéglátós lennék, ambis tv-t raknék a falra, ha drágább is, elég jó vevőcsalogató lenne focimeccsek idején.
-
allein
addikt
válasz
bluemirage #5612 üzenetére
Igen, ahhoz képest, hogy nem egy mai modell teljesen rendben van és nem bánom, hogy megvásároltam, lassan egy éve üzemel nálam
-
Csakhogy ez (9604) kb. 4-5 éves modell, nem igazán kapható... miegymás... stb....
Viszont mégis történelmi jelentőségű a link. Hol van manapság 32-es méretben 9000-es széria?
Ellenben nagyobb mérethez van alacsony széria, hogy költséghatékonyan meg lehessen oldani egy szórakozóhely TV-jét...de kisebb mérethez már alig van magasabb széria. -
tothl
addikt
Szerintetek ?
Philips 55PFL6008K, vagy Samsung UE55F6510 ?
Levi
-
allein
addikt
válasz
romerozoli #5605 üzenetére
ŐT tudnám javasolni hálóba, nekünk is ez van, nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel
Két oldalas ambilighttal
-
romerozoli
csendes tag
válasz
bluemirage #5607 üzenetére
Köszi! Mediaplayer van, Asus o!play mini, bár lehet, hogy vennem kell még egyet, mert az most a plazmán van. De az még belefér, cserébe nem lesz gond a filmekkel tuti.
-
válasz
romerozoli #5605 üzenetére
Hálóba CRT helyére, alkalmi nézésre, ahogyan Te is írtad... tökéletes választás egy kicsi Philips 3000-4000-es széria... nem a nappalik királya, de oda jó! Feltéve, ha elfér a CRT helyén.
Az előbb leírt tartalmakhoz viszont külön médiaplayer javasolt lehet... Ha az is van, akkor hajrá! -
romerozoli
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen hd-ready philips bevállalható szerintetek? Dvd, dvix, 720p (főleg ez utóbbi) menne rajta, sok sd cuccot nézek, ezért nem muszáj, hogy fullhd legyen. Mozizásra plazmát használok, ez a hálómba menne, crt helyére.
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/philips/32pfl3008h-p152641237/ -
kondás
tag
A digitalis csatornakat hogyan kell beallitani ? Tegnap vettunk egy ilyen Philips tv-t es valamiert csak 40 csatornat talal meg, es eleg rossz a kep igy gondolom az analog lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest