- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
mrmilan #8838 üzenetére
Enyém is 1x csinálta,hogy elkezdte a felső sorban pörgetni a csatikat.
Enyém 285 volt(listaár 385) 9xxx és 2 év után csinálta,hogy néha nincs kép ha bekapcsolom,már a felső kategóriába se lehet bízni.Plaszy: Hangolásnál kapcsold ki az analógot és akkor csak digit keres,de kedvencekbe azt raksz amit akarsz.
-
válasz
mrmilan #5631 üzenetére
Nekem 7496-os van, tehát 1 évvel újabb csak és szintén Card-al van nézve egy kábeles szolgáltató, tehát szintén DVB-C. Nálam lehet a csatornák sorrendjét rendezni és törölni ugyan nem, de szürkíteni igen. Azaz a szürke, halvány csatorna a lépegetésnél nem jön be. Arra nem emlékszem, hogy a számát beírva megjeleníti-e.
Korábban a UPC Irdeto kártyákat használt, az én szolgáltatom is azt használ. Ez biztos. Nem tudom, hogy mivel a MediaCard-os megoldás viszonylag új dolog nála, azaz megszüntette a STB-hez való kötöttséget... eközben váltott-e plattformot a Irdeto-ról a UPC... ha nem, akkor még ez is közös bennünk. -
airnorbee
csendes tag
válasz
mrmilan #3484 üzenetére
Nekem is jelentkezett a net tv-s probléma de nem foglalkoztam vele.Frissítés megy usb-ről, olvasd el a ph honlapon hogy kell és azt kövesd (nem biztos javít rajta én még nem raktam fel az újat).
MÁS: lehet nem ez a legjobb topic de nem találtam hol lehetne ezt kérdezni:
Van különbség a sima digitális (tehát nem HD) és az analóg adás minősége között?
-
TEK
csendes tag
válasz
mrmilan #1943 üzenetére
Az edgeledes teveknek nem eppen eros oldaluk a homogen hattervilagitas. Felhosodes valamint a sarkoknal bevilagitas tapasztalhato.
Nem a legjobb foto, de az en tv-m se tokeletes. Bar ahogy az irasodbol kiveszem, neked hangsulyosabb a problema. Erdemes lehet szakemberrel megnezetni (szerviz).Ja, meg azt is eszrevettem, hogy nemcsak a hattervilagitas, hanem maga a panel sem egyenletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest