- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcs84
csendes tag
Ez igaz
Az adatlapján támogatott formátum az mkv, ebből nem gondolná az ember, hogy majd szaggatni fog. Átkonvertáltam ugyanazt az mkv-t mp4-gyé, az simán, akadásmentesen megy.
Nem nagyon lehet utánaolvasni, sehol nem találtam tesztet erről a tévéről. Esetleg tudnál adni linket, hogy mit kellett volna utánaolvasnom? Általánosan a tévéről vagy arról, hogy általánosságban a formátumról, hogy az mkv-t mely tévék játszanak le folyamatosan? Mert én nem találtam ilyen infot sehol sajnos
-
MontyPython
csendes tag
Én semmiféle felbontásvesztést nem érzékelek. Pedig nézek 2D-s FullHD-s filmeket is. Mindkét technológiának van előnye és hátránya is. Nálam a passzív a nyerő: olcsó, könnyű szemüveg, nincs vibrálás, nincs "áthallás", nem csíkos a kép, nem kell elemeket cserélni vagy töltőre rakni a szemüveget. De mindenki maga dönt...
Az én esetemben 4 db szemüveget adtak a TV-hez, illetve volt már 5 db mozis 3D-s szemüvegem is. Így akár 9-en is nézhetnénk 3D-s műsort. -
Én digitális kábelTV SD jelére gondoltam. Analógot laposon?
Be vannak programozva nekem is, de ott az LCD köztudottan rosszabb, mint CRT.
Ma 50 TV csatorna közül kb. 45 SD, de maradjunk abban, hogy amíg a nézett csatornák SD-k, addig a TV-zés SD-t jelent.... természetesen digitális SD-t, nem analógot. -
3 méterre? Úgy, hogy a gyerek még előrébb ül és SD adást akarsz velük nézetni? Láttál nagy képernyőn közelről magyar SD adást? Még egy magasabb szériás is csúnyán rakja ki 1080-ra, nemhogy egy Mo-on divatos alsóbb szériás termék. A szolgáltatók 4-5 Mbit-es Mpeg2-es jeleket küldenek... (pl. kábel), de a SAT-os mpeg4-es is durván spórol a sávszélességgel és nemcsak a DIGI! A fritz-ek tudnak mpeg2-ben szépet alkotni, mert nekik az alap, de ami nálunk zajlik...
Neked biztosan tulajdonrészed van valamelyik panelgyártónál
-
Freddy76
addikt
Átmérőben az az 5 cm szinte semmi, nem is a méret a "vízválasztó" a samu és a philips között.
Azt még hozzátenném, hogy a smart funkciók annyira nem érdekelnek... A képminőség fontosabb. Abban amúgy jól gondolkodom, hogy a fentiek (távolság, rajzfilmek) miatt nem lenne jobb a nagyobb tévé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest