- Milyen videókártyát?
- Hangszórók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Sziasztok, lecseréltem a monitorom egy Philips 22PFT4000 -re , hogy amikor a TV-t használom monitornak is tudjon menni a háttérben a műholdvevőről bármi (a sima monitorok a 24Hz -re váltásban film, sorozat lejátszásnál elhasalnak ezért lett monitor tv.) . Nálam switchel minden el van osztva ez és egy 42" LG TV közt és attól függően mit csinálok vannak a bemenetek kapcsolva.
A problémám, hogy ez (Philips) bármilyen bemeneten vagyok és kikapcsolom a HDMI-n rákötött eszközt vissza vált a TV csatornára de abból is az 1 -re. A CEC használatát nem akarom kikapcsolni ! De erre vonatkozólag amúgy is kb. 2 beállítást találtam az egyik a be és kikapcsolását a funkciónak a másik, hogy a távirányítóját használja e a másik eszközöknek parancs küldésre ....
Az itthon levő Samsung és LG TV-n is tudom azt állítani, hogy a CEC -en jövő ki/ be kapcsoló parancsot figyelembe vegye e. Ezen ilyet nem találok. Csak én nem találom ? ( De ez ki van kacsolva már a műholdvevőn is szóval ez nem küld erre vonatkozólag semmit)
Ha már az első csatornára vált vissza akkor azt átállítanám valami olyanra ami nem üvölt amikor rá vált de egyszerűen erre sem találom a megoldást. A kedvenceket tudom rendezni DE nem azokból vált az elsőre az amire vált a kedvencekben sincs ...
Tényleg nem lehet a csatornákat rendezni vagy csak én nem találom ?Olyat láttam, hogy ki lehet menteni USB -re a csatorna listát van esetleg szerkesztő amivel lehet abban ezt szerkeszteni ? (Ha van linket is kérek ne kelljen a google találatok közül végig próbálni melyik nem vírus mert egy gyors keresés után a találatok eleje nem volt túl bizalomgerjesztő.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest