Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kruppmityu
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsájtom, úgy írok véleményt mint alkalmi használó. Most volt szükségem először a PH Upper-re és ez esetben sem az érdekelt mi van az oldalon, hanem hogy a program jól használható legyen. Első pillantásra megtaláltam a letöltési linket és már telepítettem is.
Az észrevételeim:
A telepítés befejezése utáni indítás után a ph..setup exe és a ph..setup.tmp továra is fut amit a tálcán maradó Telepítő-ből vettem észre.
A privát üzenetekre kattintva csak az "Ezen oldal használatához be kell jelentkezni. Belépés >>" oldal nyílik meg, nem a privát üzenetek, bár ez lehet hogy csak valami beállítás kérdése.
Nekem ez lenne a legfontosabb funkció és olyan apró az ikonja, hogy ez volt az utolsó amin kerestem. Lehetne a többihez hasonló méretű ez is.
Szerintem hasznos lenne, ha az időzítésnél külön hétköznap - hétvége időpontokat lehetne beállítani.
Végül egy apróság: a Kikapcsolás és a Kilépés gombokat én a jobb szélre tenném, mert a bal oldalon az alapvető funkciókat kerestem.Ezeket leszámítva számomra az oldal és a program is tökéletes.
Munkátokat megköszönve
Üdv: Kruppmityu
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest