Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Vasárnapra pedig egy nagyobb kb. 2000$-os csomagot rakok össze aminek a 70%-át adom el 1.15 mu-val és már most lehet foglalni.
Sziasztok,
Meg tudná valaki mondani, hogy mit jelent az MU? Minek rövidítése? Sok helyen olvasom, de nem tudom pontosan. -
Expulso
tag
nem lehetetlen elgondolás..
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
na most legalább nem 100 hellyel itm előtt estem ki
mondjuk hogy miért jo sb 15M-es AI-ját bb-ről QJo-val callolni, az érdekes kérdés 
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
vannak próbálkozások, de éppen most agyalok, hogy ez így nem állapot, vagy vissza kell térni a masszív grindhez, vagy quitelni, ennek semmi értelme.
Csütörtök?
-
concret_hp
addikt
ma este lesz supernova free, akit érint (most jutott eszembe nekem is)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
kezd elmenni legendary irányba a topik.

-
MmDorian
őstag
-
syler
aktív tag
-
syler
aktív tag
-
MmDorian
őstag
srácok!
megérdemli az az ászt a floppon, aki egy hatos asztalon utgből csak megad egy AA-ra, majd a hívásomra visszahív ?
azthittem fölrobbanok.
turnon megkaptam a 6osom a 66-ra, ez a farok, meg az ászt riveren,

-
syler
aktív tag
Még annyit, hogy a lassítást kizárólag cg-n szoktam alkalmazni. MTT-n pedig itt egy példa a tegnapiból
Egyébként itt szerencsém volt, de preflop nem dobok K K-t soha! Ezen a versenyen két KK volt nálam, mindkétszer AA ellen. Egyiket behúztam másikat nem
PokerStars leosztás #75025413140: Verseny #507275376, 10.00 $+2.50 $+1.00 $ USD holdem no limit -. szint IV (30/60) - 2012/02/04 21:09:44 CET [2012/02/04 15:09:44 ET]
Asztal '507275376 22' 9-max #6. helyen van az osztókorong
1 szék: magnu16 (3944 zseton)
2 szék: fatality1112 (5345 zseton)
3 szék: angelalicia (4650 zseton)
4 szék: beatle999 (2550 zseton)
5 szék: Peffiprinz (6089 zseton)
6 szék: brodie_t (1596 zseton)
7 szék: tofi766 (5027 zseton)
8 szék: WALDAUJG (1299 zseton)
9 szék: zheka1.79 (2950 zseton)
tofi766: berakja a kisvakot 30
WALDAUJG: berakja a nagyvakot 60
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott fatality1112 [Ks Kc]
zheka1.79: dob
magnu16: dob
fatality1112: emelennyit: 120 eddig: 180
angelalicia: megad 180
beatle999: dob
Peffiprinz: emelennyit: 319 eddig: 499
brodie_t: emelennyit: 1097 eddig: 1596 és allin van
tofi766: dob
WALDAUJG: dob
fatality1112: emelennyit: 3749 eddig: 5345 és allin van
angelalicia: dob
Peffiprinz: megad 4846
*** FLOP *** [Kd Qc 5h]
*** TURN *** [Kd Qc 5h] [6d]
*** RIVER *** [Kd Qc 5h 6d] [3d]
*** MUTATÁS ***
fatality1112: mutat [Ks Kc] (király drill)
Peffiprinz: mutat [As Ah] (ász pár)
fatality1112 nyereménye 7498 a mellék potból
brodie_t: mutat [Ac Jh] (ász magas lap)
fatality1112 nyereménye 5058 a fő potból
fatality1112 brodie_t kiejtéséért 2.50 $ fejpénzt kapott
brodie_t a(z) 684. helyen zárta a versenyt -
syler
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Igen, de ott azt mondja, hogy egyre többen alkalmazzák mind tour mind cash
Bár mind1 is én előszeretettel alkalmazom, semmiképpen nincsen minuszban nálam a lassítás. Nem is tervezem, hogy leszokom róla, mások vagyunk másképpen játszunk. Ha pedig tervezett volt a lassítás, akkor ugye nem lehet hibának mondani! A lényeg szerintem a tervezés, hogy mit miért csinálsz, mit akarsz a partiban elérni. Akkor az ellen az ellenfél ellen így láttam jónak, ami igaz is, csak a killer river volt a probléma, dehát járunk így
-
syler
aktív tag
Érzem a külömbséget, tudom mire gondolsz. Tökéletesen értem mit próbálsz mondani. Viszont így volt eltervezve, ezért szerintem nem hiba! Nyilván egy draw heavy flopon következett volna raise, de egy ilyen száraz rainbow flop-on miért is kellett volna izmozni? Ráadásul úgy, hogy egy nagyon aggro játékossal játszottam? Erre ment ki a játékom, hogy hagyom hívni! Az más kérdés, hogy óriási szerencséje volt riveren, de ha az nem jön akkor is all in teszi magát. Bár elfogadom mások véleményét, de ezt a játékot így terveztem. Manapság pedig sokan alkalmazzák a lassítást, lásd aptok videó

szerk: hozzá teszem, hogy ez a szolnoki elő cash ráteszi a bélyegét az online cash-re nálam. Itt Szolnokon 400-500k kasszákat nem a monsterek nyerik! Sajnos flopot 15k alatt itt nem látsz! No és ha beülök online nl 50-re nincs az a lap amit én eldobok egy raise-re

Egy példa egy szolnoki 755k partira:
preflop 20k emelés K 4 suited call és plusz 2 call. Flop flush draw a K 4-nek. Flop hívás 70k K 4 all in, call. Showdown: AA. Turn river 4 4.
Brazilok így játszák ezt a pókert
-
syler
aktív tag
válasz
bandus
üzenetére
Ezt ebből az egy partiból szűrted le?
) Nem haragszom érte, csak egy parti alapján eldönteni ezt
Ha slow play ha nem, ennek a partinak úgy is all in lett volna a vége. Ha preflop re raise-elek akkor is beegészít, és ott a c-betemre kapom az all in-t. De ne mond már, hogy nálad ezen a board-on nem kerül be az összes stack? Kíváncsi vagyok, hogy miből gondolod a kijelentésedet? Mint láthatod elég friss reg ez, direkt azért, hogy ne legyen túl sok adat róla
Bár ezt a reget, olyan célzattal csináltam, hogy kimondottan csak tourt játszom vele, de elcsábultam
) Nerm a 45 dollár idegesít itt, hanem a bed beat ami mostanában sűrűn megtalál online is és élőben is.Szerk: ha pedig az utolsó hívásom miatt mondod, természetesen az nem annyi akart lenni. A num lock hibája volt hehehe
Beírtam én a 15 dollárt, csak hát a minimum lett belőle
-
syler
aktív tag
Marha agresszív volt a srác, és olyan showdown-okat produkált hogy hihetetlen. Kész idióta volt. Direkt lassítottam,tudtam, hogy all in lesz a vége. Nem a játékom miatt vagyok ideges, hanem, hogy az elmúlt 3 napban vagy 5 floppolt fullomat gyorsulták le. Kissé idegölő már!!!
-
syler
aktív tag
Egyszerűen miért nem tudom megállni, hogy ne pókerezzek? Itt egy remek ps partim. Ilyenek csak a mesében vannak. Na meg velem történnek.
fatality1112: megad 1 $
*** FLOP *** [Tc Kd 6h]
fatality1112: passzol
Crusher1923: nyit 2.50 $
fatality1112: megad 2.50 $
*** TURN *** [Tc Kd 6h] [Ad]
fatality1112: passzol
Crusher1923: nyit 5 $
fatality1112: megad 5 $
*** RIVER *** [Tc Kd 6h Ad] [6d]
fatality1112: nyit 0.50 $
Crusher1923: emelennyit: 12 $ eddig: 12.50 $
fatality1112: emelennyit: 23.79 $ eddig: 36.29 $ és allin van
Crusher1923: megad 23.79 $
*** MUTATÁS ***
fatality1112: mutat [Kc Ks] (full house, király hatos full)
Crusher1923: mutat [6c 6s] (hatos póker)
Crusher1923 nyereménye 88.33 $ a potból
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 90.83 $ | jutalék 2.50 $
Asztal [Tc Kd 6h Ad 6d]
1 szék: Crusher1923 keze [6c 6s] és nyert, (88.33 $) lapja: hatos póker
2 szék: nikmyas (osztó) dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet)
3 szék: WACKOCALL (kisvak) dobta ez előtt: flop
4 szék: fatality1112 (nagyvak) keze [Kc Ks] és veszített, lapja: full house, király hatos full
5 szék: at_sunset dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet)
6 szék: KoZed dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet) -
syler
aktív tag
Sziasztok. Na úgy látom, hogy az élő pókert is abba hagyom
Legalábbis itt szolnokon. Tegnapi nap végleg betette a kaput. Két haver a döntő asztalon túlzásba vitte!! Hatan voltunk, 5 dijjazott volt. A két srác közül az egyik magasan chipleader kb 800k zsetonnal. Haverja short 70k-val. Nálam 110k zseton. Na a chipleader nagyvak 40K. Haverja kisvak ugye 20k. Mindenki dob, srác all in. Beszól a haverjának, hogy dobd már el. Erre fold. Fogtam magam, osztónak odatoltam az összes chipem, hogy ossza szét a játékosok közt. Odamentem a tulajhoz, megkértem, hogy stornózza a póker klub regisztrációmat. A csalást rühellem, szórakozni megyek én nem idegelni magam. Kell a pénz de nem minden áron! -
viharhozo
addikt
Osszejott egy milestone hand. Nem nyertem meg, pedig best handdel indultam.

-
MmDorian
őstag
srácok, egy gyors kérdés!
a pokerstars azt modja, hogy mastercar-ra nem tudnak kifizetni, viszont a befizetést engedi róla ? mi van ha én kiszeretnék magamnak utalni x összeget ?
-
MmDorian
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
remélem hand-ről beszélsz nem $-ról

-
concret_hp
addikt
hát kicsit több lett a visszaesés, mint amire számítottam
régi rendszerben 41.2K-n állnék, ehelyett most 30.8K
, ami csak azért gáz, mert nem hiszem, hogy a mostanin kívül még többször rámennék a havi 50K-ra -
syler
aktív tag
Srácok. Ph-nak nincs szobája PS-en?

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hm hát most a tavalyi rendszerhez képest 76%nyi vpp-m van
bár 1 kicsit feszesebben játszom, mint szoktam, de ez akkor sem igazán örömteli 
egyébként ha happy hourban sne-k folyton AI mennek nl2n, akkor asszem több mint 100%ra jön ki az rb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Tegnap néztem probirs-et PS-en. Három versenyen indult, egyik első hely a többi meg második hely
Amit én láttam tegnap ott 26k dollárt keresett
Azért az nem olyan rossz
-
MmDorian
őstag
sziasztok!
következő lenne a kérdésem. nekem van egy számlám az OTP-nél, és erről utalok mondjuk 100 dollárt a pokerstars számlára, akkor az adott árfolyamon kerül átváltásra, vagy valami bonyolultabb módja van a befizetésnek ?
-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére

-
Eagl3
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Még véletlenül se linkelj egyet, ha tudud hol van, kösz.

Akadémián néztem egyébként, de nem találtam. -
Eagl3
veterán
Mi tudtok erről a táv szerencsejáték témáról? Mennyiben fogja érinteni az online pókert?
-
MmDorian
őstag
Srácok!
B-L-A-C-K felhozta a témát, hogy kéne egy ph-s póker party-t szervezni, lesz ebből valami, vagy már volt és lemaradtam róla ?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
és akkor mik az újabb célok, tervek, ha szabad érdeklődni?

-
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Te nekivágsz megint?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
amúgy steve írta 2+2n hogy minden asztal úgy megy már
tavaly 384 + it + fr sne lett idén 316, jövőre sztem 250 alatt lesz
btw ez alapján lehet hogy kicsiny országunkban a legmagasabb az 1 főre jutó sne-k száma

-
Pá
addikt
volt már server restart? csak mert a régi asztalokon még a régi rendszer szerint osztja a vppt
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Nalam 827 helyett 768, de tartok tole, h radikalisan romlani fog, ha nem lesznek ilyen isteni asztalok.
-
Misi!
mi a fene az a vbox?

-
viharhozo
addikt
Elso session, a tizedik handben elnezem a lapom, -200 penz.

-
viharhozo
addikt
válasz
bandus
üzenetére
A Starsoshoz a mostani szabalyok szerint kb. 45k hand kellett volna NL50 SH-n. A valtas miatt ez jovore felmegy ~50-60k handre. 90 napod van ra. Nagy szamolgatasba nem fognek, de sztem max. 45% rakebackre jon ki.
Lukcyace-hez 1500-at kell rake-elni, ezutan adnak 400-at, raadasul 30 nap alatt, sztem ez fos.
A Betfair mar sokkal jobb, es arra 60 napod van.
Nem tudom, milyen a rb/poker profit aranyod, de akkor jarnal a legjobban, ha vhol letaboroznal, es megprobalnal stabil havi raketermelest csinalni (havi 1000 rake-tol mar vannak dealek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Steam topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sweet.tv - internetes TV
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Nem haragszom érte, csak egy parti alapján eldönteni ezt