Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hi all
PokiStarson a sitNgo asztaloknal a double or nothing játék megszűnt?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
Múltkor mikor felvetettem 2 ember már írt érdekelné, 5-7 ember meg már elég egy kis cashgamehez is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
Na valami pókert szervezzünk már akkor össze, elsőnek is kik jönnének? Mennyibe kéne játszani? Hol? Zseton készlete van e valakinek? És stb, és stb...

-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
nah nem sokára jönnek az elsők

-
concret_hp
addikt
ship it , milestone handek a starson, végre pár napig lesznek talán kicsit jobb asztalok

-
Fboy
aktív tag
Sziasztok!
Bandus2 vagyok. 127k hand óta bukok nl100-50 sh. Még csak -30bi, de remélem még eltart ugyanennyi handig, akkor legalább elfogyna a rollom.

-

30on szerencsére végrejól boldogulok, 50en kaptam egy pofont, így azt most szüneteltetem:
de remélem év vége felé tehetek még egy kísérletet. persze volt azóta, hogy 5db 80/20at buktam zsinórban, de már felül emelkedtem ezeken a csekélységeken
namastee! aki esetleg néz BMS-t 
-
sonar
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
super fish freeroll nem lesz mostanában?

(olyan unalmas a topic mióta bandusnak jól megy)
-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem feledem

Most nov.1-re esik, legközelebb meg szentestére?
-
concret_hp
addikt
ne feledjétek, nemsokára supernova freeroll

-
misirulez
senior tag
Élőben alapból nincs semmi skilljük + eleve úgy ülnek le játszani, hogy tiltelnek.
Csak baromi unalmas...
-
LuckyL
őstag
bazzeg péntek este megadta egy srác élőben a 30 ezres all inemet A6-al, nálam QQ volt
flop: 566, turn 6
azthittem leszopom magam ott helyben
pedig csak 3 ezer ft-ja volt a potban előtte

-
B-L-A-C-K
titán
Nem rég költöztem fel Bp-re, nem szervezünk valami pókert valamikor? Csak azért már látom többen is itt, itt laknak...
-
Pá
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
holhol? én is akarok egy szeletet a tortából

-
MmDorian
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
mire gondolsz ?
-
attiati
veterán
Esetleg 2+2n valakinek mond valamit sirswish6 nick? Lehet lenne vele egy kis business.
-
concret_hp
addikt
gyerekek az élő játék mezőnye parádés

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
Jeleztem, vagyis Betfair felhasználó nevemet hozzáadtam a megadott helyre. Poker nick nevemet adtam hozzá. Vagy a regnél megadottat kellett volna?
Eddig 10 db $5.5, 5 fős NHL sit&go-t
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
A Pokersavvynél egyből kéne látnom a pontjaimat? Mert játszottam most vagy 8 db sitet de nem írt jóva ott semmi pontot még...
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt már valaki megcsinálta?
281% rakeback, ha a PokerSavvy-től regisztrálsz a Betfair Poker-re.
Betfair Poker + Pokersavvy"
Ajánlat: 240 Player Point-ért (48$ rake) kapsz 30$ FD bónuszt és 1000+50 Savvypontot (105$-t), ami összesen: 135$
1. Lépés: Regisztrálj a PokerSavvy-hez
2. Lépés: A PokerSavvy Promotions aloldalán jelentkezz a "5% SavvyPoints Bonus at Betfair" kuponra
3. Lépés: A PokerSavvy menüből ("Számlám") töltsd le a Betfair Poker-t
4. Lépés: Fizess be legalább 50$-t, majd a pókerterembe való első belépéskor használd a "WELCOME50" bónuszkódot
5. Lépés: Írd be a Betfair Poker asztali neved a PokerSavvy menübe
6. Lépés: Gyűjts 240 Player Point-ot (pl. 48 db 11$-os SNG-val) -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
concret_hp
üzenetére
Szia, és hova írjak nekik? Mert ezt nem találom? Ha tudnám elsőnek megkérdezném hogy át tudják e váltani...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Szia. Köszi de nem találom ott sehol sem...

-
Chesterfield
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Azt hiszem írni kell nekik hogy szüntessék meg a számlád.
Aztán meg nyittatni egy újat.
De itt keresd meg:
http://www.pokerakademia.com/vBulletin/penzuegyek/136-moneybookers-331.html -
B-L-A-C-K
titán
Hali. Szeretnék MONEYBOOKERSre utalni, de a regisztrációt már anno megcsináltam, és Ft-ot adtam meg valutának. De mindenképpen dollár lenne nekem jó, de nem tudom már megváltoztatni, pedig tranzakcióm még nem volt. Hogyan tudnám ezt megoldani szerintetek? Újat ugye nem tudok csinálni mert már van 1...
-
Chesterfield
őstag
válasz
misirulez
üzenetére
Igényelni kellett hozzá béta teszter licenszt, szóval nem lehet csak úgy kipróbálni, még a pro tulajoknak sem.
Itt van egy egyébként:
http://www.holdemmanager.com/downloads/Holdem_Manager_2_Beta.exe -
misirulez
senior tag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Azt hittem a beta ingyenes de csak az töltheti le akinek Pro liszensze van (vagy nem tudom mi a neve, ami +NL100 at is kezel)
Amúgy sokat gugliztam linket hozzá de nem találtam.
-
misirulez
senior tag
Valaki tudna nekem dobni egy hm2beta ekszét?
-
sonar
addikt
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Szia,
Szinte az összes nagyobb sitenál tudsz ingyenesen játszani (play money, practice play)
Pár link a teljesség igénye nélkül:
bwin
888 / Pacific
Pokerstars
PartypokerAnnyit azért megjegyeznék, hogy ingyenes meg a valódi pénzes között hatalmas különbségek vannak! És ha komolyan meg akarsz tanulni akkor bizony felejsd el a játék pénzest. Ha meg csak szórakozni akkor meg jó szórakozást hozzá.
üdv: sonar
-
Dyrtyho
őstag
Sziasztok !
Még új vagyok a pókerbe,szombaton tanultam meg a póker alaplépéseit,és elszeretnék kezdeni játszani valamelyik ingyenes internetes póker oldalon.Melyiket javasoljátok ? Melyik a legjobb ingyenes póker oldal ? Olyan oldalra gondolok,ahol tényleg ingyenesen lehet játszani,és nem kell az ingyenes játék előtt egy bizonyos $-t befizetni az oldalra.Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeket

-
válasz
misirulez
üzenetére
hát megmondom őszintén így elsőre nem érzékelek igazán sok különbséget, csak annyit, hogy néha jobban dobog a szívem, mert már gyakrabban vannak 3számjegyű potok
nameg persze azért biztosan kisebb az edgem is a mezőnyön (már ha van), az eddig lejátszott ~4k hand eddig +1 bi-t termett, az utolsó 4 sessiönben sikerült elbuknom 4 beülőt, nade nem adom fel. még van 8 bi-m addig aszintig, hogy vissza kelljen lépni, de remélem ez nem fog bekövetkezni 
-
válasz
concret_hp
üzenetére
najó, de úgy mondtad, mintha már lenne tapasztalatod nagyobb mennyiségű hand lejátszásában, vagy BE szériában...

-
Sátán44
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Köszönöm sikerült!

-
Sátán44
addikt
Regisztrálni szeretnék egy moneybookers számlát, viszont nincs vezetékes telefonom,csak mobil. Ilyenkor megadhatok egy kitalált számot?
-
milestone completed

-
sss
őstag
Uccsó 10k handben kb. 18bi-től sikerült megszabadulni. [link] Soknak érzem, főleg, hogy a mezőny iszonyat fogalmatlan.
-
misirulez
senior tag
3way, 3Bi-s pot, flop sorral (asszem lyukroyal
) -
mennyit sikerült összeszedned?
nekem asszem olyan 14bi volt a legnagyobb down-om, de kockától olvastam, hogy neki meg 28, nl100on. lejjebb elvileg kisebb ugye a variancia, de szerintem 20bi-s lejtmenetet össze lehet szedni minden további nélkül. de ha már 50 bi mínuszban vagy, akkor lehet valamit rosszul csinálsz

-
sss
őstag
Szerintetek mikrón hány buyines down számít még normálisnak? Nl20-nl30-on tolom, de kezd kicsit sok lenni a bukó.
-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
super std , nem meri
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pá
addikt
Ez nem lesz jó, mivel pont azt a részt nem fejted ki, amit nem fogtak fel az első levélnél sem. (ti. hogy miért gondolod, hogy valami nem kóser). Bele lehetne szúrni még 1 mondatot, ami ezt tisztázza. something like:
According to my database, these players have almost identical playing style. These statistics are like fingerprints to poker players so at this point it is safe to assume that it is either the same person playing in all three accounts or we are dealing with a bot. Please find attached the printscreens with the stats.
plíz invesztigét förder, ték dö nesszeszeri eksönz, tenksz, báj, láv
ps.: you're nowhere near PS support
-
sonar
addikt
válasz
misirulez
üzenetére
Szerintem valami ilyesmit kellene irni:
Dear Support,Thank you for your fast reply however I guess there is a bit missunderstanding.
Based on my poker statistics it seems to me thoose nicks are cheater (maybe bots)
I was wondering if you could check their accounts deeper.
I'd appriciate your help on this.Best Regards
Misirules -
Pá
addikt
Jah, nyomd be 2+2-ra, ha mázlid lesz ráugranak páran és kisebbfajta botrány lesz belőle, ami mindenkinek jó.

-
misirulez
senior tag
Jah azon gondolkozom 2+2 888 os nagyofrgalmű topikjába kéne írni amit rendszeresen olvasnak a 888os supportosok (ott reklámozzák az ujdonságokat/fejlesztéseket). Lehet abból gyorsabban lenne valami, kb. akinek kicsit is köze van a pokerhez be kell lássa, hogy ez a 3 nick ua.
-
Pá
addikt
-
misirulez
senior tag
Írtam nekik levelet de a gyenge angol tudásom miatt félre-értették és azt hitték, hogy azért hiszem, hogy a 3 játékos ugyanaz mert videocam-os asztaloknál láttam. (pedig küldtem prntscr-t amit ide is betettem, de ezek szerint rá se néztek)
Valaki segítene megfogalmazni egy levelet, lényegében ami tudni kell hozzá már leírtam itt a topikban.
amúgy ők ezt írták:
sablon bla-bla
"Thank you for contacting and reporting the possible misconduct or breach of rules at the PokerCam tables at 888poker. We are sorry for any offense caused or other player activity that may have reduced your enjoyment of the game....We are currently investigating this matter. If you have any evidence more (visual, audio or other) to support your complaint, please send it to us..."
sablon bla-blaElőre is köszi,
Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Szerintem csak 888 meg Lucky. Görög???
Amúgy meg az nl50 es tanítványodat ne külld ide pls.
reload,
ha elfogy kérek másikat, erről írtam régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI Mini 5 Pro Fly More Combo + 1éves care
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

namastee! aki esetleg néz BMS-t

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)