Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomrRRR
senior tag
A nav rám szállhat akkor nem ? Nem hiába vannak ezek a blokkolások ?
Kezdtem volna 100 euroval pokerezni - 500ig akartam húzni double up sit&go 6 fős , de hát nem tudok hol játszani... Szánalmas ez az ország itt mindent megszüntetnek, betiltanak, 27% ÁFA nálunk van a legtöbb.
A sportfogást még annyira nem zárolták mint a pokert, lehet hogy akkor inkább azt fogom erőltetni.The easy day was yesterday!
-
PA-s hírlevélben jött a megoldás:
A magyar közlönyben megjelent törvénymódosítás szerint július 1-től olyan fontos változások lépnek életbe, melyek a Póker Akadémia oldalát is érintik. A PókerAkadémia ugyan külföldi tulajdonban van és külföldi szerverekről üzemel, a tulajdonos média csoport mindenképpen szeretne megfelelni a magyar törvényeknek, így magyar IP címek számára elérhetetlenné teszi az oldalt.
Természetesen az internet korában blokkolni már nem igazán lehet, így ha tovább szeretnétek csevegni a fórumon és látogatni az oldalt úgy kövessétek az alábbi útmutatót:
1. Látogasd meg a https://zenmate.com/ oldalt arról az eszközről, amivel el szeretnéd érni a Póker Akadémiát
2. Kattints az "Add ZenMate" gombra
3. Telepítsd a böngésző kiegészítőt és kattints a nagy kék aktiváló gombra.
4. A ZenMate használatra kész. A böngésződ jobb felső sarkában található zöld pajzs ikonra kattintva ki/be tudod kapcsolni.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Bencus88
nagyúr
spin and go
3-an indultok hyper game-ről van szó. random pörgeti az összegeket avagy a szorzókat.
pl ha 5 dolláron játszol akkor bepörgethet 10-20-30-50-125 és így tovább. Nekem ma pl beadott egy jacpotot 600 dolcsi sajnos nem nyertem be nagyon ritka az ilyen, de van 1 millió dolláros jp is. a lényeg, hogy csak az első helyezett nyeri a kipörgetett összeget kivétel a jp összegeknél.
Röviden tömören ennyi, de elég durván eltér a játék stílus az sng-től meg mindentől. Még most akarok benne profi lenni és megszedni magam mielőtt több regulár lesz. De ezen a mezőnybe gyerekjáték lesz havi 1000-2000 dolcsit összekaparni.
Az edzőm már 15 dolcsin van, első hónapja 3500 dolcsi lett plusz rake meg minden szar kb másfél millát keresett.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Beten több mint 1 millió értékben fogadtam persze, úgymond mínuszban vagyok ott, de nem igazán látszik, hiszen csak a nyereségből, profitból buktam amit ott szereztem a bet365-nél.
Az igaz, hogy sokan is buknak mert a sok hülyének megjön a fizetése, s a fizujának a 30-40% át fenthagyja bet365 elbassza, majd papíron fogad 10 ezreket nagyon sok ilyen ember van.
6 hónapra összesítve: fogadasok
Decemberben vannak 10-20-50 ezres fogadások amik nyertek.concret_hp: Gyógyszerre ittál ? Már agyon van csiszolva gyalugéppel np
Szerinted miért csinálja a NAV ezeket a ,,lekapcsolásokat" ?[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
tomrRRR
senior tag
Egyértelmű, teljesen logikus miért csinálja ezt a NAV. A szerencsejáték ZRT már beépült az államba.
A NAV rájött arra, hogy nagyon sokan online sportfogadás vagy pokerből szerzik nagyrészt a bevételüket s nem adóznak utánuk, pedig teljes mértékben ADÓKÖTELES, s a sportfogadók-pokeresek 2% ha adózik egyáltalán.
Valamint akik online fogadnak azok sokkal eredményesebbek, mint akik papíron fogadnak, hisz nagyobb a kínálat, s nincs kötésfogadás.The easy day was yesterday!
-
-
Bencus88
nagyúr
Dehogy meríti én szeretem, ha kiegészítik a tudásomat és ennek csak örülök.
Találtam is róla egy kis irományt.
Ahhoz, hogy megoldjad a tiltet, tudnod kell, miért játszottál rosszul. Csak akkor tudsz összeállítani egy meghatározott stratégiát rossz játékod megoldására, ha tudod az okát. Egy stratégia csak annyira lehet meghatározott, amennyire a probléma definiálva van. Több száz dolog lehet a rossz játék kiváltó oka, és mindegyikre egyedi stratégia a megoldás. Fontos, hogy konkrétan meg legyen ez határozva.
" Jó volt minden, csináltam néhány jó readet, pluszban voltam egy BL-al, aztán Tiltre mentem és elszórtam az összes zsetonomat."
És tényleg örülök, hogy beindult a topik.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Köszönöm szépen az információt, tájékoztatást, de én erről nem is hallottam csak most. 4,9 milliárd dollárért kelt el, hihetetlen mennyi pénz.
A Full Tiltről meg kiderült, hogy csaltak valóban a leosztásban valamint zároltak nagyon sok profilt, accout, s sok embernek bent maradt a pénze.
Sonar a vita elkerülése miatt, nagyon sok ürügy volt miért szűnt meg egy időre a Full Tilt.
[ Szerkesztve ]
-
tomrRRR
senior tag
Vannak
-Készpénzes asztalok ( Euro,Font,Dollár )
-Omaha
-Texas Holdem(No-Pot limit)
-Omaha Hilo
-7 Card Stud (készpénzes asztal)
-5 Card Stud (készpénzes asztal)
-Razz
-Heads UP
-Sit & Go
-Verseny Scheduled asztalok
-Knockout
-Steps Promotion ( ami van Pokerstarson )A kérdésedre a válasz, van 5 lapos poker csak nem játssza senki, inkább Sit & Go-zni szoktak legtöbben, meg Holdem-OMAHA megy itt leginkább, illetve a Twister Poker.
200% első befizetési bónusz van 1000 euroig.
-
bandus
veterán
azt jelenti, hogy a csomagot 2000*1,15=2300$-os áron adja el. azaz ha veszel 10%-ot nem 200$-t fizetsz, hanem 230-t. mondjuk nem tudom, hogy mi alapján adnak hozzá mu-t... ha nehezek a versenyek? vagy ha könnyűek?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
attiati
veterán
Semmi bajom a pénzzel és a sikerekkel. Sosem voltam irigy senkire.
Az álszent embereket nem szeretem, és akik bármilyen módon pénzt csinálnak más nyomorából. Ordít arról az oda nem illő hatalmas kitűzőről.... Remélem érted mit mondok. Egyetlen fillért, semmilyen reklámot. Átadom, 0 felhajtás, és örülök az örömének.
Utána meg indulhat a biznisz.Tíszi: télleg', hol?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nincsnincs, és aki rosszmájú, az rögtön kap az alkalmon, és összefűzi egy kis olcsó reklámmal, és nagyon jótékonynak beállítva. Nem állítom, hogy nem az önzetlenség szülte, de hogy nagyon kapnak az alkalmon az tuti. (úgy, hogy pénzt nem sokat raktak bele, azt a névtelen adományozók adták! övék az érdem, pa meg lehúzhatja magát)
-
bandus
veterán
30on szerencsére végrejól boldogulok, 50en kaptam egy pofont, így azt most szüneteltetem:
de remélem év vége felé tehetek még egy kísérletet. persze volt azóta, hogy 5db 80/20at buktam zsinórban, de már felül emelkedtem ezeken a csekélységeken namastee! aki esetleg néz BMS-t"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Dyrtyho
őstag
Nem,teljesen normális pókert nyomattunk kora este...még csak középiskolások vagyunk,amúgy beregisztráltam az Everest-re,egész jó,bár egy kis segítség,meg egy kis tanítás elkénne tőletek.Segítetek nekem,ha nagyon szépen megkérlek titeket ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
Pá
addikt
Ez nem lesz jó, mivel pont azt a részt nem fejted ki, amit nem fogtak fel az első levélnél sem. (ti. hogy miért gondolod, hogy valami nem kóser). Bele lehetne szúrni még 1 mondatot, ami ezt tisztázza. something like:
According to my database, these players have almost identical playing style. These statistics are like fingerprints to poker players so at this point it is safe to assume that it is either the same person playing in all three accounts or we are dealing with a bot. Please find attached the printscreens with the stats.
plíz invesztigét förder, ték dö nesszeszeri eksönz, tenksz, báj, láv
ps.: you're nowhere near PS support
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
alienpapa
senior tag
De legalább neked működik. Nekem meg van 40db statisztika a monitoron, aszt döntsem el h melyik kihez tartozik. Van egy olyan opció a trackerben az ongame beállításoknál h "stats always on top" vagy valami ilyesmi. Gondolom ezt kéne kikapcsolni, de amint megteszem azonnal szól a tracker, h a pokerkliens összeomolhat tőle. Úgy voltam vele h egy próbát megér. Kilőttem, és az europoker kliense ki is fagyott..... hihetetlenül idegeseít....
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
viharhozo
addikt
Ami mondjuk nagyon érdekelne, hogy milyen szituációban hogyan emeljünk.
Ket lehetoseg van, a csuszka ill. a manualisan beirt osszeg. Sztem nincs koztuk jelentos kulonbseg.
Jol van, konstruktiv leszek. Sklansky konyve jo, de ahogy az a cimeben is szerepel, elmelettel foglalkozik, ergo onmagaban keves lesz az udvosseghez. CG-re egyebkent is eleg nehez konyvet irni illetoleg ha legalabb nagy vonalakban erted a jatekot, akkor felesleges is.
PS-en vpp race magyaroknak!
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
misirulez
senior tag
Csak nem a 8high flop félpot alatti cbeted után, a 7es turn akkorát segített rajtad, hogy ott már 3/4 potot kellett betelni.
Am, szerintem floppon vagy egészségesebb cbet, és turnon feladod vagy, eleve nem is betelsz TPTK alatt nl2n és még úgy is mindent kifizetnek neked.Ja és bojanika megtanít. [link]
-
bandus
veterán
megvolt. biztos vannak a játékomban hibák, plusz mellé kifogtam egy rossz szériát is, és ez így hazavág. amúgy már rájöttem, hogy nem nagy a bukó, meg nem fogok ebben tönkremenni sem. igazából olyan ember vagyok, akinek szerencsére általában mindig minden összejön, amit eltervez meg kitalál. ebbena hónapban már ismt nl20-on akartam játszani,ai nem fog összejönni. talán emiatt nyafogok ennyit, nem vagyok hozzászokva, hogy ne sikerüljenek a dolgok
a grafikonom így néz ki a hónapban:
[link] igaz nem sok hand, de a suli mellett reálisan nézve 20-30k hand között fogok tudni játszani havonta."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Pá
addikt
bandus:
Leak keresésnél semmi értelme a cooler handeken nyammogni. Ez tulképp egyfajta lightos önbecsapás, bepostolsz pár ilyen handet, amik lényegében önmagukat játsszák le, megkapod, hogy "jujj, ez szívás, semmit sem tehettél, én is így játszottam volna" és megnyugszol. HA van valami baj a játékoddal, akkor nem az nem ezekből a handekből fog kiderülni.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
először is köszi mindenkinek a hozzászólást
amiket uzsi, azokat én sem értem. milyen limpelősen emelni? egy 0.3$-os potba 3way miért kellene 0.6-0.7$-t emelni?
AQ-nál a nut flush nálam van, az ellenfél valami 80/30 vagy hasonló statokkal jétszott (ahogyan AA-nál is), 200+ hand alapján.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
törölt tag
TE is csak addig vagy ekkora szájhős amég a kormány azt nem mondja hogy STOP.
Amúgy itt nem a parázásról van szó (azt sokan teszik) hanem arról hogyha télleg betiltják akkor viszont beruházni se éri meg rá,,,, könyvek stb. ez józan ésszel érthető. . ez itt inkább a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mit akar kezdeni a Fidesz az online szerencsejátékos pénzekkel? Ezek a cégek nem fizetnek az államkasszába, a nyertesek nem adóznak a nyeremény után.
Vannak európai országok, ilyen például Dánia vagy Norvégia, ahol be vannak tiltva az online fogadójátékok, oldalaik blokkolva vannak. A Fidesz is korlátozni akarja ezek működését, de még nem tudjuk a megfelelő megoldást.
forráskérdés mit értenek korlátozás alatt.
Az nagyon faszxa lesz ha szabályosan leblokkolják a weboldalaikat
Nem kell ide kína. Szerintem közel sem olyan rózsás a helyzet....
Azért mert megteheti.
viszont ahol én regeltem ott ilyen nem volt, bár azóta szétnéztem és az everesten is van 1 pár freeroll.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyszer biztos.
más: Mi a véleményetek a készül szerencsejáték törvényről? Vajon ellehetetlenítik az online pokert és kiűzik innen a cégeket vagy kompromisszumos megoldásban lehet reménykedni? (mint ahogy romániban is ez történt ha jól tudom)
Kell attól tartani hogy kb nyártól blokkolhatják a poker oldalak elérését és kész vége? (állítólag tavasszal/nyáron lép életbe a törvény és ugye tőlünk nyugatabbra is meglépték ezt az oldal blokkolósdit...)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sg-n meg azt mondták bátran mehetek fizetés nélkül. És más fórumokon is olvastam olyan véleményeket hogy emberek úgy nyernek lóvét hogy 1 fillért nem utalnak be a pókeroldalra.
és minő igaz full tilten be se kell fizetni.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
-
concret_hp
addikt
nem. ott a különböző nickjeidet tudod összevonni, hogy amikor a playát kiválasztot, akkor egybe tudd nézni
misirulez: az a 100% az nyílván enm 100% de elég sok szóval nem kizárt, ha megnézed, azért elég sok stars reklámot látni...
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Pá
addikt
Van, amin lehetne vitatkozni az adott handdel kapcsolatban.
De as played a river allin teljesen standard. Tilttől függetlenül.egyébként ha tilten vagy, a játékot nem kell eröltetni (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
te most ugye szivatsz???
ha jobban megnézed akkor ez egy 4bet pot.. (preflop 25bb már bentvolt mind a 2 oldalról)
itt az AK, A magassal allin menni az kérdés lenneén itt simán QQ+ ra tettem az ellent és röhögtem a markomban
és aztán jött a tarkóncsapásde hogy a 9es drill ne legyen elég jó egy 4 bet potban??
azért az nagyon durva.[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
-
Pá
addikt
-
Genji
őstag
Ha sit'n'go-zol akkor SNG Wizard erősen javallott.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest