Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
Pokerstars-t miért nem tudom letölteni pc-re? Egyszerűen nem jön be az oldal. Küldene valaki egy setup.exe-t? Win 11 64 bit.Vagy mi lehet az oka, hogy nem érem el az oldalt.
Változott valami törvény?
"Hmmm… a lap nem érhető el.
A www.pokerstars-02.com túl hosszú ideig nem válaszolt."[ Szerkesztve ]
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Játszik valaki Party Pokeren, nálatok is eltűnt a chat ablak az asztal bal alsó sarkából?
A kis fehér chat ikonra kattintva csak egy natúr chat ablakot hoz fel, de ott nem mutatja, hogy ki nyert, mennyi, milyen lapokkal, stb.
Most tettem fel klienst egy Win10-zel frissen felhúzott laptpopra:
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Ennel jobb topikot nem talaltam a temara, de hatha lesz valakinek velemenye.
Cartamundi calavera paklival volt mar valakinek dolga? Gyanusan olcso, de a design nagyon tetszik.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
hunace
tag
válasz Gaaabeeesz #20213 üzenetére
-
hunace
tag
válasz Gaaabeeesz #20211 üzenetére
A torna végeztével megjelent +20$ a számlámon, és így is gondoltam normálisnak hiszen a második helyezett is kapott 15.28$-at.
Gondoltam 20$ + ticket , mert mi van ha a tickettel kiesek az első körben (nyilván ezért semmi nem fog járni) és most ez 20 $ már nincs számlán.. ezért fura mert ott volt .. -
hunace
tag
Sziasztok, viszonylag új vagyok az online póker világában.
Épp nyertem egy kis sit&go-t PokerStarson ami hozott egy 20 dolcsit és egy jegyet valami $20 PSPC Mega Path-ra.
Örültem hogy ezzel fentebb tornásztam a acc-omat , aztán amikor újra beléptem a kliensbe eltűnt 22 $ a számláról , valamit rosszul értettem ? Itt az első hely elvesz 20$ nem hozzáad a számlához ? -
Bencus88
nagyúr
Sn00k: Adok életjelet, csak nem volt elmentve a téma, illetve eltűnt a korábbi hsz-eknél. Sajnos soha nem telepítettem ilyen kütyükre a programot, talán másik elérésről működik
Ja és szó sincs csalásról a psen De amit megtalálsz pokeracademia ajanló termeket, ott se fordul elő semmi csalás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ipaden hogy a busba lehet felrakni PSt? Letoltom az oldalukrol pokerstarseu.app.zip et majd kicsomagolom kapok egy pokerstarseu.dmg filet amivel nem tudok semmit kezdeni...
3njoy the Lif3
-
felixo
őstag
Üdv !
Bár látom eléggé halott a topic, azért megkérdezem :
Daniel Negreanu - Játszani tudni kell könyv nincs meg valakinek digitális formában ?
Előre is köszönöm.Redmi Note 9
-
bandus
veterán
ezer éve nem játszottam már, marad egy minimális (60$) lóvém PS-en amit kivennék, de eléggé bonyolult lett ez, főleg, hogy már emgszütetetm a moneybookers, neteller accountom is. mennyire húzhat le a bank ha ezt kiutalom ft-os számlára? valakit esetleg némi commissionért érdekel PS <-> revolut swap?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest