Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don pardon
aktív tag
-
attiati
veterán
biztos, hogy nagy varianciával játszik, meg HU is volt benne, de elég sok lenne a 300k down Nem követtem mostanában. Már 300k-nál tart, és bukó? Nem csak EV alatt van, és arra panaszkodik?
Azt mondja, hogy segítséget is kellett kérnie, átnézték a játékát, és csomó hibát találtak. De így miért vág neki egy sorozatnak, ahol az idő is szorítja, és a végén NL200-400 körül akar játszani. Én nem szólok bele, de azt hittem tudja mit csinál.
-
Pá
addikt
Mindegy mekkora hal, a call itt kb soha sem lehet jó a mögöttem ülő fullstack 3betelő miatt.
titcar: Ha csak nem ugyanaz a 2+2 nickje, mint amit PS-en használ, akkor nincs rá különösebb módszer, max sasolni kell, hátha kiderül. Vannak, akik direkt titkolják is, de azért elég sokról lehet tudni, ha konkrét ember érdekel, akkor írd be, hátha tudni fogjuk.
Dupla VPP hét tavaly volt egyszer és nagyon nem valószínű, hogy lesz bármikor is legközelebb, állítólag elég nagy ráfizetés volt a PS-nek. Asszem ugyanez a helyzet a +100000 VPP WSOP main event bonusszal is, bár nem tudom ez mennyira aktuális nálad.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Rengeteget. Hmm, akkor nekem jó sok EV-m van... Remélem nem lesz több.
ktg: engem lehet, hogy érdekelne a 100-as vidi, csak annyi a gondom, hogy ez bossos, ott meg gondolom másképp fest a játék, mint Starson, szóval nem tudom mennyi értelme van megnézni nice red line btw
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
attiati
veterán
De várj, majdnem hittem neked A grafikon éppen azt mutatja, hogy mennyire vagy a várható érték alatt, vagy felett.
"amikor már amúgy is vert helyzetben vagy" Ilyen esetben nem lenne pozitív várható érték, tehát nem szakadna el a várható és az aktuális nyereség grafikonja egymástól.
-
engineeeer
tag
Ha a 100k-s freeroll-on lettél top250be akkor a 100k-s januári versenyre nyertél beülőt,én is szoktam bwin-en játszani de inkább pokerstars + full tilt,akkor cashezz ha van elég pénzed mindenképp a legkisebb limiten kezdj és haladj felfelé.
Ha valakit érdekel www.pokerprofessor.com kvíz kitölt (20/14jó válasz)-->titanpoker-re regel--->angol csávó telefonál adatokat leellenőriz-->15$ kiküldve
összesen 150$lehet kiküldetni mert több kvíz is van és sorban kell kitölteni
-
adalbert1
veterán
Mostanában én is ezen gondolkozok. Mivel az utóbbi pár hónapban nem pókereztem aktívan és a hétvégi élő játékok is igencsak megritkultak, azon veszem észre magam, hogy egyre rosszabbul játszom. Tud valaki valami hatásos olvasmányt javasolni microlimitre vagy small stakesre? Alapvetően egy közepes haladó játékosnak tartom magam, rengetegen vannak, akik rosszabbak, de sajnos még többen, akik jobbak. Most tervezem az online karrierem újraindítását, remélem ezúttal is sikerülni fog pluszt realizálni majd.
Fboy, neked pedig javaslom pár nagyon alap pókeres könyv elolvasását, minél több játékot. Kezdetnek ennyi biztos elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest