Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Már egy ideje eléggé haldoklott amúgy is... Pár hónapja be akartam írni valamilyen magyar sikert, de már elfelejtettem mi volt az.

Te amúgy játszol még? A blogod eléggé régen frissült... -
concret_hp
addikt
meghalt a topic
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Chesterfield
üzenetére
Mint ha a T2000-es modellt hallottam volna "ezt a választ nem tudom értelmezni"

Lucky Ace pokeren tolja valaki ?
-
Chesterfield
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
szerencsére 3 hétig még SN vagyok

-
concret_hp
addikt
szombaton supernova freeroll
-
LuckyL
őstag
válasz
Snooker
üzenetére
nekem amikor maestro kártyám volt, nem volt rajta cvv kód (hátoldalán, kártyaszám mellett 3 jegyű kód), ennek hiányában viszont nem lehet neten fizetni
tehát amikor nekem volt kb 1 éve, akkor még (az otp által kibocsátott) kártya nem volt erre alkalmas
ha a tieden van cvv kód, akkor valósznűleg jó, de ha felhívod a bankodat, megmondják tutiraja és azt se felejtsd el, hogy pl. a KHB és az MKB banknál semmiylen szerencsejátékos oldalra nem fogsz tudni befizetni semelyik kártyájukkal, kivéve a szerencsejáték rt honlapját
-
Snooker
senior tag
Pokerstarra lehet befizetni maestro kártyával??? Mastercard van csak feltüntetve, de a mastercard-hoz tartozik a maestro, v nem????
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
PS.-ről csak netellerre tudok cashoutolni(ami már nem megy nekem), de van 89$.-m ha valakinek elküldhetném aki cserébe visszaküldi MB-n szóljon, köszi.
-
becso13
aktív tag
Sziasztok!
Milyen könyvet ajánlanátok kis beugrós sit&go-hoz és tournamentekhez?
Előre is köszi!
-
MmDorian
őstag
na, megnéztem ezt az universumpoker-t, hát, vegyes érzelmek.
egész kultúrált hely, viszont beültettek a cigány mögé. ráemelek még le is szurkál... nem volt rá alkalma, 4-5 kör után sor vs. színnel kiestem. -
MmDorian
őstag
scoop ? valaki valami komolyabb eredmény ?
main eventen még egy magyar talpon. esetleg valaki közületek ? -
ktg3
őstag
kiült a fiss és kiültek a regek is a topicból

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Chesterfield
üzenetére
Don't tap the aquarium.
-
Pá
addikt
Gyerekek, szeretnék mindenkit emlékeztetni a poker első törvényére...
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Ezt pedig végképp nem tudom hova tenni. Mire alapozol ?
Nyilván te sem 1x töltöttél fel és azóta csak pluszosan zársz és csak veszed ki a pénzt.
Valamint nem tudom honnan gondoljátok, hogy én mínuszos vagyok ?
Úgy gondoltam komolyabb emberek lesznek a csoportban, de tévedtem. További jó fórumozást és gazdag pot-okat mindenkinek. -
DJ WOKKY
addikt
Nem értelek. Azért mert valaki egyszer hazudott, akkor már hazudósnak számít ?
Te is azon emberek körébe tartozol, akik leáltalánosítanak mindent.
Ha egy ember csinál x dolgot, akkor összefoglalóan mondod az adott társaságra.Jó játékosok nem költenek pénzt pókerre, hanem azzal keresik.
Nem tudom olvastál-e már a pókerről könyveket ? Ha igen, akkor egy két személyre mindig kitérnek, hogy mennyi pénzeket buknak időszakonként.Mellesleg, nálam a 3-4 szeri 2500 Ft-os feltöltés is elég-nek mondható.
Van akinek ez az összeg több tíz ezer Ft, van akinek pedig pár ezer Ft !! -
ktg3
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem is mondtam h nem vagy fiss

Mondjuk az SNE meg SN freeroll az teljesen más, mert az alapvetően nagyon nem freeroll.
-
ktg3
őstag
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
A freeroll mindent elárul.
"ha csak azért játszol, hogy ezzel keress pénzt /ilyen fiatalon, attól függően, hogy nem tudom mennyi idős lehetsz/, akkor sok sikert ne várj, mert elveszi a figyelmed az, hogy pénzt csinálj (tapasztalat). Eleget költöttem már korábban én is, ilyenre."
Jó játékosok nem költenek pénzt pókerre, hanem azzal keresik.
Sok sikert ne várj..(tapasztalat) Miért ne? Mi ennek az akadálya?
-
ktg3
őstag
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
Cáfolom. 19-20 évesen kezdtem és egyetem mellett nagyon jól el voltam vele

Az, hogy neked nem sikerül az nem jelenti, hogy másoknak sem fog. Eleget kell vele foglalkozni és akkor meglesz a gyümölcse a dolognak.
Ha 7 év alatt sehova sem jutsz valamivel, akkor már korábban be kellett volna látnod, hogy felesleges ezzel foglalkoznod. Valszeg te a hobbijátékos fajta vagy akinek csak viszi a pénzét a kártya, nem akarlak lebeszélni a kártyáról mert, akkor a grinderek nem élnének meg, de ha megfogadsz egy tanácsot, akkor csak playmoney-ban játszol.
mod:
adalbert1: menne az az omaha csak rá kell szánni magad. Nagyon gyenge a mezőny cserébe iszonyat magas a rake. Ilyen alacsony limiten ha sikerül valami kicsi teremben nagyon jó RB-t kapni, ami nem lehetetlen, akkor mindenképp megéri ráfeküdni a témára, mert egy ilyen 70-80%-os RB (most az mindegy h FD-vel együtt annyi) nagyon jó lehet és segít átvészelni a nagy varianciájú kezdést illetve a downokat.
-
adalbert1
veterán
Néha megfordul a fejemben a gondolat, hogy jó lenne omaházni, de meggondolom magam, valahogy mindig oda sikerül kilyukadni, hogy a képességeimet és lehetőségeimet nézve nem biztos hogy megérné az időráfordítás, monotonitás, stressz azt amit tudnék keresni vele (habár ha komolyan venném, és az egomat is le tudnám küzdeni, akkor PL25-ig biztos simán abszolválható lenne a téma, az 50-100-tól tartanék).
Pedig akkor biztos lenne pár rinyaposzt is.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem, quiteltem. Azóta az ég kékebb, a fű zöldebb, újra érzem az illatokat és az ízeket.

Majd ha lesz realmoney facsepoki, visszatérek.
-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
a bróker az az ügyfél pénzével veri a csalánt

-
Chesterfield
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem arról volt szó, hogy valami bróker céghez mentél dolgozni? Vagy azért írod ezt, mert nem brókernek mentél oda.
-
concret_hp
addikt
válasz
Chesterfield
üzenetére
én sosem leszek bróker

-
Chesterfield
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
És te? Mi újság a brókerkedéssel?
-
válasz
DJ WOKKY
üzenetére
24 lves vagyok. és 3 év alatt szerintemez kifejezetten gyenge eredmény. főleg, hoyg egy éve nem tudtam magasabb limitre lépni. szóvla szerintem harmatgyenge vagyok
mondjuk ezt betudom annak, hogy első a suli, és sosem szorítottam háttérbe csak azért, hogy pókerezzek
bár más munka mellett is sokkal jobban haladt, szóval valamit rosszul csinálok, de ezvan. egyszer csak rájövök, hogy mit 
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Bár nem ismerlek. De azért megkérdezem először is, hogy mit játszol ?
Másodszor pedig azt javaslom, ha csak azért játszol, hogy ezzel keress pénzt /ilyen fiatalon, attól függően, hogy nem tudom mennyi idős lehetsz/, akkor sok sikert ne várj, mert elveszi a figyelmed az, hogy pénzt csinálj (tapasztalat). Eleget költöttem már korábban én is, ilyenre.Kb. 7 éve játszom texas holdem-et. Legtöbbet Poker Stars, és Bwin-en. Sok freeroll, és cash game-en, de nyilván itt a gép is elcsalja tőled, valamint másak a százalék számítások mint élőben.
Mind a kettőnek van előnye, hátránya. De egy biztos, gyorsan lehet elég sok pénzt bukni. -
az éppen nem, de mostanában nem adja jól a kártya
illetve nem is szánok rá napi 6 órát, ezt csak júniusra gondoltam. mivel úgy néz ki, hogy nem jön össze oda szakmai gyakorlat, ahova szeretném inkább pókerből keresek pénzt, mint hogy olyan helyen dolgozzak ahol nem akarok. és így mivel lesz időm egész nap szinte nyomni, így ezzel a napi 6 órával ki lehet játszani egy egész jó fd bónuszt+rakerace+rakeback
plusz emellé ha így csak 4-5bb/100-at hozok is, az már egész szép pénz. de lehet, hogy addigra megunom az egészet, ha továbbra is ennyire felidegesítem magam rajta. -
válasz
Chesterfield
üzenetére
én aztán nem
egyelőre még a szüleimből 
-
giigz
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
Ő abból él?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
az örök érvényű tanács

Fboy: nah megszólalt az időmilliomos..:p
-
DJ WOKKY
addikt
upp, hogy visszataláljak.
Sziasztok!
Jó pár éve pókerezem. Egyelőre még hsz.-eket olvasok visszafelé, hogy kicsit megismerjem önöket/titeket. Aztán lehet be is költözöm
... ha nem probléma

-
válasz
Chesterfield
üzenetére
nézzenek oda, mennyi sn mászkál errefelé. ilyen könnyű lenne elérni?
-
Chesterfield
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Még jó hogy szósz, észre sem vettem volna.
thx -
concret_hp
addikt
ma lesz supernova freeroll
-
MmDorian
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
énse eladni szándékozok

-
MmDorian
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
srácok!
ez a t$ hogy működik pontosan ? van olyan aki ad el t$-t cashért, olcsóbban ?
-
concret_hp
addikt
reload a starson

-
concret_hp
addikt
starson ápr 1 itemek cashra váltható bónuszok

-
bazeg Misi, mindig röhögök vagy egy 5 percet, ha meglátom az akadémiás avatarod

-
Fboy
aktív tag
válasz
concret_hp
üzenetére
az neked csak 1 napi játék
-
concret_hp
addikt
ezt is megéltük 16K handes mintán a nonsdwinem pluszban, a sdwinem minuszban

-
giigz
veterán
Üdv.!
Hozzátok képest biztosan kezdő vagyok, nem túl sokat játszottam idáig, néha szoktam bwin-en kisebb versenyeken, és SIT & GO-n játszani, nem termeltem idáig veszteséget, inkább haszonnal szoktam zárni, aminek örülök is.

Néha-néha írok majd ide egy hsz.-t, ha valami érdekes történik, a múltkor annyi volt, hogy 1 $-ból nyertem 10-et egy 30 fős versenyen.

-
misirulez
senior tag
válasz
MmDorian
üzenetére
Ja igen mikro téten elég sok a fish, ott nehéz nyerni mert ha van egy top párod akkor 3ik parral végigkísérnek kész borzalom.
Sok olyan játékos van akit elkerül a szerencse és nincsenek jó lapjai, ezért állandó blöffre szorul. Nekik érdemes minél magasabb téten játszani mert ott csak a fold gombot ismerik. -
MmDorian
őstag
válasz
Lengyi
üzenetére
micron nem tudom hogy lehet rendes bankrollt osszehozni. talan irtam ittis, egyaltalan nem vagyok nagy jatekos, de ha en barkinek tanacsolnom kene, azt mondanam, hogy 7usd alatt ne jatsszon. elkepeszto, hogy miket csinalnak 4.5usdon sngn is...
cssk ugye diakkent, nekem pl nehez lenne befizetni azt a 150-200at, amivel lehet erdemben jatszani.
talan vasarnap a micromillions main eventen sikerul penzbe erni
-
Lengyi
aktív tag
Üdv, úgy döntöttem belevágok újra a pókerbe, hol éri meg most a legjobban játszani? ( bónuszok, triplázók stb). Esetleg strategyn kívűli free bankrollos oldalak vannak még amikkel érdemes foglalkoznom? Előre is köszi.
-
MmDorian
őstag
PokerStars leosztás #77269360369: Verseny #533156054, 1.08 $+0.27 $+0.15 $ USD holdem no limit -. szint V (75/150) - 2012/03/16 11:46:45 CET [2012/03/16 6:46:45 ET]
Asztal '533156054 6' 9-max #2. helyen van az osztókorong
2 szék: viktor 11273 (3710 zseton)
3 szék: SAMVEL7667 (6548 zseton)
5 szék: bonscott1976 (7004 zseton)
6 szék: ntsikal (3217 zseton)
7 szék: ledorean (6496 zseton)
8 szék: GrizzlyDevil (1926 zseton)
9 szék: rodion1964 (5349 zseton)
SAMVEL7667: berakja a kisvakot 75
bonscott1976: berakja a nagyvakot 150
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott ledorean [Qd Qs]
ntsikal: dob
ledorean: emelennyit: 183 eddig: 333
GrizzlyDevil: dob
rodion1964: dob
viktor 11273: emelennyit: 3377 eddig: 3710 és allin van
SAMVEL7667: dob
bonscott1976: megad 3560
ledorean: emelennyit: 2786 eddig: 6496 és allin van
bonscott1976: megad 2786
*** FLOP *** [8h Tc Jh]
*** TURN *** [8h Tc Jh] [4h]
*** RIVER *** [8h Tc Jh 4h] [7s]
*** MUTATÁS ***
bonscott1976: mutat [7d 7h] (hetes drill)
ledorean: mutat [Qd Qs] (dáma pár)
bonscott1976 nyereménye 5572 a mellék potból
viktor 11273: mutat [Ad 9c] (sor, hetes - bubi)
viktor 11273 nyereménye 11205 a fő potból
bonscott1976 ledorean kiejtéséért 0.27 $ fejpénzt kapott
ledorean a(z) 28. helyen zárta a versenyt
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 16777 Fő pot 11205. Mellék pot 5572. | jutalék 0
Asztal [8h Tc Jh 4h 7s]
2 szék: viktor 11273 (osztó) keze [Ad 9c] és nyert, (11205) lapja: sor, hetes - bubi
3 szék: SAMVEL7667 (kisvak) dobta ez előtt: flop
5 szék: bonscott1976 (nagyvak) keze [7d 7h] és nyert, (5572) lapja: hetes drill
6 szék: ntsikal dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet)
7 szék: ledorean keze [Qd Qs] és veszített, lapja: dáma pár
8 szék: GrizzlyDevil dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet)
9 szék: rodion1964 dobta ez előtt: flop (nem rakott be tétet)eree mennyi volt az esély ?4-5% ?

-
válasz
concret_hp
üzenetére
jahbasszu, tényleg, ez ki is ment a fejemből... meg ptreztem ismét, éshát brutális az a grafikon, nem tudom elképzelni, hogy ezt hogy csinálja

-
MmDorian
őstag
sziasztok!
kezd kilenni a f@szom a saját hülyeségeimmel. nem tartom magam rossz játékosnak, de ha csinálok mondjuk 10 usdból 50et, nem veszem figyelembe a bankrollomat, gyorsan visszabukok, egyfolytába ezt csinálom...nektek, szakiknak mennyi időbe telt felépíteni egy olyan bankrollt, amivel már nem egy dolláron kell játszani ?!
szivesen fogadnék pár sztorit. like mennyi volt az alaptőke, mennyi idő alatt sikerült felépíteni egy mekkorát, illetve melyik játékfajta jött be a legjobban?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
?
abbahagyta egy időre?
-
concret_hp
addikt
Vinivici is back
-
sonar
addikt
Még egy kérdés, a "ko" minek a rövidítése?
xtra reb. én állom viszont a ko.-t megtartom
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kösz