- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lest4t
aktív tag
Hali,
Van itt esetleg, aki kecskeméti? Illetven nem tudja, hogy Kecskeméten hol lehet pókerezni a kaszinón kívül? -
Lest4t
aktív tag
Erről jut eszembe egy rossz élményem... Elő verseny, márcsak ketten vagyunk. AKs a kezemben emelek nagyobbat flop elött, csávó reraise allin. Gondolkodom, hogy végülis akkor szívok nagyobbat, ha AA vagy KK van nála. Úgy döntöttem megadom, nem tünt olyan hűde jó játékosnak - volt pár szar megjátszása már. Csávónak QJs. Ráadásul ugyanabban a színben. Jött a floppra Q , A és K persze nem. Kb azonos volt a chipek száma. Megadás sztetek hibás volt?
-
Lest4t
aktív tag
válasz #16741888 #618 üzenetére
Hát hallod akkor sorstársam vagy... Megőrülök, hogy mi folyik velem a hétvégén...
Komolyan ezt már józan ésszel nem lehet bírni. Elöbb volt a 4. olyan esetem a hétvégén, amikor river előtt szinte tuti nyerő vagyok... Az a baj hogy szinte, mert az a g*ci 2 out mindig feljön, ami segít a hülye f*sznak..., mert az .
Elöbbi eset: QQ kézben, emelek flop elött, 2 en adják. Flop dámánál kisebb lapok, Emelek. Turn megint veszélytelen. Emelek egy nagyobbat. Erre ez a vadbarom benyom egy allint, amit persze adok. De ennek a hülyének K7 volt. Semmi, se flös esélye, se párja, se sor esélye nem volt, semmi, de ez a hülye allint nyom, persze river K.
Másik KD van nálam. Flop KK8. Turn 10. Csávokámnál AA volt. Persze River A. Persze, hogy a két outból az egyik....
További 2 eset, amikor kézben magas pár, és riverre jön be neki a lap, persze 2 outból...
5 lapos draw, freeroll. Ilyet én még nem láttam... Amig ki nem estem ilyen lapok voltak a többieknél: vagy 8 sor, volt vagy 3 full, 5 szín... Onnan ász drillel estem ki szín ellen..
Milyen oldalt ajánlotok? Ezek a mai tapasztalatok i4 esek... Eleve gondoltam, hogy beregelek valami komolyabb oldalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gorilla Sports Súlyzópad + 100 kg-os súlyzó készlet
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Worlde PANDA-61 Midi billentyűzet
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)