Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Hát most éppen annyira nem örülök a PT-nek. Mivelhogy rámutatott, hogy gyakorlatilag minden vaklopási kísérletre eldobom a lapjaimat, és én pedig szinte soha nem támadom meg a másét. Egy ideje próbálok változtatni ezen, de a mai nap betett nekem. Ahányszor AA-t, vagy más magas párt kaptam hátsó pozícióban, mindannyiszor dobtak a vakok (és mindenki más is) az emelésemre, de gyakorlatilag a 4-5 lopásból kettőt is lefüleltek, és amikor én játszottam a seriffet, akkor az A10-el AK-ba futottam. Eredmény -50$ (nem csak ezek miatt, de ezek adták kétharmadát). Sajna ez éppen a bankrollom negyed része. Kezdem veszélyben érezni a bónusz kiszedédét. Alig 180 pont kéne hozzá.
Most már kezdek hinni a csaláselméletekben. Más is írta már, amit én szenvedek el éppen. Miszerint a bónusz első felében minden bejön, az emberhez ömlik a pénz. Aztán kb a 2/3 részénél minden elromlik. Ugyanolyan játékkal egyszer csak elkezd veszíteni. De durván. Aztán jó esetben marad valami az eredeti befizetésből, rossz esetben rá kell fizetni egy kicsit, hogy a bónuszt (amihez már jó sokat játszott) egyáltalán ki tudja venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anime filmek és sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest