Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosmajor
tag
válasz
#05304832 #2498 üzenetére
Ne tévesszük össze a táblát a nyíllal.
Szerintem a wolframötvözetű nyilaknál nincs akkora különbség a gyártók tekintetében.
Én egyébként a fél év alatt a negyedik készletnél tartok, és most érzem úgy, hogy talán ez az igazi.
Egyértelműen a kézreállástól és dobóstílustól függ, hogy kinek milyen alakú, súlyú stb. (és legutolsó sorban gyártójú) nyíl felel meg leginkább. -
adrian360
őstag
válasz
#05304832 #2491 üzenetére
Igazából teljesen felesleges kérdés hogy jó-e egy nyil vagy nem. minőségre a mi legalább 80% wolframos, és valamelyik rendes márka alá tartozik az mind jó. Formára meg teljesen egyén kérdése, van akinek egy típus áll nagyon a kezére, ugyan az másik embernek meg kényelmetlen, lógós stb.
-
bosmajor
tag
http://www.dartsnutz.net/forum/showthread.php?tid=3698
http://www.dartsnutz.net/forum/showthread.php?tid=100
http://www.dartsnutz.net/forum/showthread.php?tid=3195
http://www.dartsnutz.net/forum/showthread.php?tid=9197 -
bosmajor
tag
válasz
#05304832 #2468 üzenetére
Éppen most cseréltem le az Unicorn Eclipse HD táblámat egy Winmau Blade4 DC-re.
Előző fotómon talán látható, hogy fél év alatt mennyire kijöttek a szálak. (A PDC VB-n egy meccs alatt szinte szétdobálták a 20-as szektort. Ilyet a BDO VB-n én nem tapasztaltam.Egyébként úgy emlékszem Max Hopp dobásakor "szakadt szét" a tábla.)
De nem emiatt cseréltem, hanem mert elkezdett kijönni a drótozás. Az egyik dupla szektornál már át lehetett dugni a dart hegyét. A bull gyűrűje már a kezdetektől sokkal magasabb volt, mint a winmaunál, emiatt a leggyakoribb kipattanásaim pont a bullból voltak (elég frusztráló).
A számgyűrű gyönyörű számait elég párszor telibe kapni és letörnek, ráadásul a múlt héten maga a gyűrű is szétjött a forrasztásnál. Egyszóval én megbántam.
A blade-del nincs még tapasztalatom, de erősen remélem, hogy tovább bírja majd. Első blikkre az tűnt fel, hogy szebb a hangja (gondolom mert a külső réteg nem olyan kemény) és a drótozása nem olyan magas, mint az unicornnak eredetileg is volt.Apró problémám, hogy maga a tábla egy hangyányival kisebb, mint az unicorn, ezért a saját gyártású falvédőm egy kicsit nagy rá, lett egy rés közte és a tábla között.
-
Amarton
tag
válasz
#05304832 #2468 üzenetére
Nekem itthon mind a két táblám van. A winmau dimenziókkal jobb, mint az eclipse pro. Az unicornon minden dobás meglátszik, a winmaun szinte semmi. A Bull ég és föld a winmau javára. Biztos vagyok benne, hogy a következő táblám is winmau lesz.
Visszatérve a drótozásra, az unicornon sok helyen el is van szakadva, ez látszott a Vb-n is.
-
zsolti72837
addikt
válasz
DeathBat666 #2481 üzenetére
Hogy telefonra letöltesz egy alkalmazást és ott csak beírod, hogy mennyit dobtál és így tovább a végén a kiszálló variációt is kiírja.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2477 üzenetére
Ezt hogy érted?
adrian360: köszönöm
-
adrian360
őstag
válasz
DeathBat666 #2475 üzenetére
nem ismerem az otthon gépeket, egy dologra érdemes figyelni, a dupla és tripla szektorok szélessége 2 pötty legyen, ne 3. A 2 pöttyös szélesség felel meg a hivatalos méreteknek.
-
zsolti72837
addikt
válasz
DeathBat666 #2475 üzenetére
Ja értem. Amúgy van program a számolásra.
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2472 üzenetére
viccen kívül az eredményjelző miatt
meg hát haveromnak is elektronikus és jól elvagyunk vele, full amatőrök vagyunk, nem is gondoltam simára
na de tényleg, a kérdésre válaszoljatok légyszi -
zsolti72837
addikt
válasz
#05304832 #2470 üzenetére
Az unicorn egy dobástól is nagyon rossz állapotba kerülhet. A VB-n már nem tudom ki, de dobot egyet a 20-as szektorra és kifordult a nyíl és sok rost is kijött a táblából.
Csak nézd meg azt a 11-est és a hármast.
A szektorokat pár kör után már lehet tudni, hogy hol helyezkednek el. Játék közbe nem a szektort kell keresni dobás előtt, mert az "kirucanthat" a formából.
-
adrian360
őstag
Nekem még régebbi unicorn táblám volt, ami angliai gyártású volt, a mostaniak már ugyan úgy kínában készülnek, sokan panaszkodnak rá azóta. winamunak nem kéne ilyen fakónak lennie, valami selejtes széria lehet.
Gyakori használatnál a legfontosabb hogy időnként forgass rajta, ne egy helyen kopjon ki a 20-as szektor. -
zsolti72837
addikt
válasz
DeathBat666 #2471 üzenetére
Szia!
Annyiért miért nem rendeset veszel?
Akkor szerintem az úgymond hagyományit vedd meg.
-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezek venni egy elektronikus darts táblát otthonra, de fogalmam sincs, hogy milyet vegyek, márkákat se nagyon ismerem e téren.
Szóval ajánlanátok légyszíves egyet?
Kb. 18 ezerért, bár ha van valami best buy 20-25-ért az is jó.
Köszönöm!!szerk.: nem tudom, hogy ezekben milyen funkciók vannak, de elég simán az 501.
-
adrian360
őstag
válasz
zsolti72837 #2463 üzenetére
mert az egyik natúr fekete, a másik meg feketéből átlátszóvá váló parasztvakítósdizájnos, és azt meg kell fizetni
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2461 üzenetére
Nándi a legjobb 8 között Kovács Patriktól, a későbbi döntőstől kapott ki.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2459 üzenetére
Nándi az utóbbi években erősen visszaesett saját korábbi színvonalához képest, vagy az ellenfelek fejlődtek sokat. A tavalyi kvalifikációs győzelme üdítő kivétel volt, annak alapján vehetett részt a páros VB-n és arathatott szép győzelmet a svédek ellen. Örülnék, ha döntőket vívna Székely Palival!
-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837 #2456 üzenetére
Ja, az nem a fal, hanem egy self-made surround:
ld. #1583. sz. hozzászólás
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-08/15/410916_ncsegrojivbuixrd_img_20150813_172134.jpg -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2456 üzenetére
Nézd meg a nevezési listát, lehet, hogy rajta van!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2448 üzenetére
Fogalmam sincs.
-
sz_abika
addikt
válasz
Mela Kehes #2453 üzenetére
Talán negyeddöntőktől kellett duplázni...?
-
sz_abika
addikt
válasz
Mela Kehes #2425 üzenetére
60as átlag elég, de azt nem fogod csak 20asokkal tartani, úgyhogy pár tripla jól csúszik.
Most januárit elnézve, 50es átlag és ügyes kiszállózással már lehet továbbjutogatni -
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837 #2450 üzenetére
Mire gondolsz?
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2445 üzenetére
A tegnapi meccseiből csak pár percet láttam, majd megnézem az egészet, nem arra értem, amit a következőben írni fogok.
Amikor elront egy dobást, vagy többet, akkor olyan színielőadást tud produkálni, amilyet Oszkárral díjazhatnának. Vagy inkább Arany Málnával. Ha ezeket levetkőzné, semmi rosszat nem lehetne mondani róla. -
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2440 üzenetére
Öröm nézni Pali dobásait, teljesen szabályos technika, ahogy a nagykönyvben meg van írva és a koncentrációja is példaértékű.
(#2439) Mela Kehes
170-ről szimpla kiszállóval 4 nyíl (160; 10) a rekordom, duplával 5 (140; mellé, D15). Nem itthon, hanem a klubban, ellenféllel szemben.
Hallottam egy remek hasonlatot Török Lacitól. Egy 20 centis pallón, ha a földre van fektetve, kényelmesen végigsétálsz, de ha 10 méter magasban van, egészen más a helyzet. Akárcsak az otthoni dobálás és a versenyhelyzet közti különbség. -
BBéci
legenda
válasz
Amarton #2437 üzenetére
Target Power tollak nálam 2-4 hétig bírják a gyűrődést. Előfordult, hogy egy nap három Robin Hood jött össze, mostanában még havi egy sem. A fene se érti.
Szerintem a 100 mikronnál vékonyabb anyagú tollak nagyon kevéssé bírják a strapát, alighanem azért kell 4 naponta cserélned. A kezdetektől használok tollvédőt, nem érzem hátrányát. Múltkor kipróbáltam, hogy az egyikről levettem és 10 percig minden kör után megnéztem oldalról a becsapódási szögeket. Semmivel nem lógtak jobban a védővel felszereltek. -
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
BBéci
legenda
Napi 2-3 órát dobálok, az utóbbi évben összesen 2 db szárat kellett kidobnom. Valami nagyon nem stimmel Nálad.
(#2434) Mela Kehes
Szerintem nincs sok értelme átlagot számolni. Inkább a köröket, nyilakat számold! Ha szimpla kiszállóval 8-9 körből megoldod az 501-et, az már kezdésnek jó. Még jobb, ha csak 170-et játszol, mert többet tudsz kiszállóra dobni. Ha 9 nyílból nem sikerült, tekintsd úgy, hogy vesztettél és kezdj újat! -
-
dn7z
csendes tag
Lenne még egy kérdésem. Hogyan lehetne azt megelőzni, hogy a szár toll tartó része ne törjön el? Csak tegnap 2 db szárat sikerült eltörni. Ez úgy jött össze, hogy két nyilat közel dobtam egymáshoz és a tollak összeütköztek. Ez már máskor is előfordult, leglább vagy 6 száram így tört el. Pedig jó minőségűek voltak( target pro grip, unicorn gripper 2,3)
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok. Komplett Gary Anderson nyílkészletet tudtok linkelni jó áron?
-
Amarton
tag
válasz
Ez a kérdés azért nem jó, mert egy otthoni 60-as átlag papíron elég kell, hogy legyen esetleg még a döntőig is. A versenyen azonban kikerülsz a komfort zónádból és vagy nagyon lecsökken az átlagod, vagy nagyon megemelkedik a stressz hatására. Ki kell próbálni, hogy mire elég, amit otthon tudsz dobni.
Én pl. olyan ember ellen is játszottam, aki ellen semmi esélyem nem volt. Az első leget megnyerte úgy, hogy nekem marad még 300 pontom. A második leget valahogyan megnyertem. Nekem jöttek a triplák, neki pedig nem. Aztán a harmadik körben ő már kiszállón volt. Nem tudta elsőre megdobni. Én még 100 fölött voltam és 106-ról kiszálltam dupla 20-al a végén 3 nyílból. A következő 2 meccsen viszont jóval gyengébb (vagy elfáradt) versenyzőt kaptam, akiket 40-50-es átlaggal is sikerült legyőzni.
Szóval a helyzet adja. Lehet, hogy kikapsz 80-as átlaggal és lehet, hogy eljutsz a döntőig 40-essel.Nekem itthon van olyan hogy 70-es az átlagom dupla kiszállóval, de a versenyen a nyilaim lógnak a táblában és nem igazán oda mennek, ahová szánom őket. Minél több verseny, annál több több rutin.
-
zsolti72837
addikt
Hol találok olyan listát ahol a 2016-os amatőr versenyek vannak?
-
föccer
nagyúr
válasz
60-as átlag bőven elég amatőr versenyen. ha nem kerülsz össze régi versenyzővel (akik ugye 1 év kihagyás után ugyan úgy indulhatnak), akkor jó eséllyel nyerhetsz pár meccset a stabil 20-assal.
üdv, föccer
-
Mela Kehes
addikt
Amatőr versenyekre milyen átlagban kell dobni, hogy mondjuk eljussak a második vagy harmadik körig? Elég ha 60-at dobok, vagy már ott is kell legalább egy tripla?
Sima kiszálló szokott lenni? Mert még bőven elég ha a szektorokat eltalálom. -
dn7z
csendes tag
Az a baj, hogy nincs lehetőségem kipróbálni. Mert szegedi vagyok. Nem tudom, hogy érdenes e venni egy 24grammos nyilat vagy inkább maradjak a 20 grammosnál, mert ugye true playből van 20g-os is.
-
föccer
nagyúr
Ez nagyon egyén függő. Ha hazsnálsz egy nyilat, hetekbe, hónapokba is beletellik, amíg hozzá szoksz egy új készlethez, szóval még az egyszeri kipróbálás sem garancia. Menj be a novopart-ba és próbáld ki, hogy passzol-e a kezedbe. Ha jónak tűnik a súlyelosztása, akkor vedd meg, próbálgast pár hétig és akkor kiderül, hogy érdemes-e váltanod-e vagy sem.
üdv, föccer
-
dn7z
csendes tag
Hali. Érdeklődnék, hogy van valakinek Target True play 24g-os nyilkészlete? Ha igen mi a véleménye róla. Kb. 2 hónapja dartsozok és szeretnék venni egy volfrámos nyilat. Vagy esetleg ugyan abban az árkategóriában tudtok valamit ajánlani? Köszi.
-
BBéci
legenda
válasz
musli26 #2416 üzenetére
Anyaga jó, de a drótozása kör keresztmetszetű és a lefogatása sok helyet elvesz a tripla szektorokból. Ráadásul azok a lefogatók még vastagabbak, gyakran azokba csapódnak a nyilak, sérül a hegyük és veszélyesen vágódnak vissza. Nagyon el lennék keseredve, ha olyanra kellene dobálnom. Már 1993-ban az első táblám kiválasztásakor kizártam a gömbölyű drótot. Akkor még nem létezett a mai, késes, csak ék, illetve háromszög keresztmetszetű, amiről nem csapódtak vissza a nyilak, ám a rögzítésük pont olyan, mint a Pro SFB tábláé. Szóval tré. [link]
Sportsdirectnél 11500 Ft-ért láttam Blade4-et, annyiért nagyon jó vétel.
-
Amarton
tag
válasz
musli26 #2412 üzenetére
A viking2 tábla a legolcsóbb. 10 ezer forintért kapsz egy vékony drótos táblát és ajándék 2 szett nyilat a gamecenter.hu weboldalon. Ez a tábla az unicorn táblának a másod osztálya. Az unicorn tábla is siralmas. Ha olyan tábla kell, ami hosszú évekig kitart, akkor egyértelműen a winmau blade 4. Nekem egy blade 4 dualcore van. Körülbelül 300 ezer dobás van benne, de olyan, mintha még új lenne.
Azt te tudod, hogy mennyi pénzt tudsz rászánni. Minél drágább egy tábla, annyival jobb. Kivéve az unicornt, mert ott a legdrágább táblából a Bull drót is ki tud esni és sok esetben nem is középen van. -
musli26
tag
Üdv!
Kezdőnek milyen táblát ajánlotok?
Ebay stb. játszik.
Egyáltalán olcsóbb kintről a dartstábla,nyíl?
Vagy inkább itthonról.Köszi
-
adrian360
őstag
darts programok között ez az alap : [link]
-
sz_abika
addikt
válasz
solyomto11 #2409 üzenetére
Bár szerintem a telefon kényelmesebb magad mellé, de köszönjük
-
solyomto11
csendes tag
Darts program Excelben.
501.
Írja a kiszállókat is!http://adf.ly/1V7UeS
[link] -
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
-
quby01
csendes tag
sziasztok!
Van tapasztalatotok Designa nyilakkal kapcsolatban?
A dartscorneren jóval olcsóbbak mint az azonos kategóriájú márkás nyilak, álltalában 80-90%-os wolfram tartalommal. Azal tisztában vagyok, hogy csak a testet tartalmazza az ár, a szárat tollat és a csomagolást nem, de ez nekem külön szimpatikus.22g-os nyilak amiket kinéztem pl:
Spectre - Model 122
Spectre - Model 422
Razor Grip - S3köszi előre is a válaszokat!
-
IrsaiOlivér
tag
Köszi mindenkinek! Valamit kitalálok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest