-
PROHARDVER!
Peugeot / Citroën / DS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Egy olcsó, de megbízható, alacsony fogyasztású autót keresünk pesti ingázáshoz (napi 2x25-30 km), elvileg nem araszolva. Szinte mindenhol azt olvasom, hogy a legjobb választás egy Citroen Saxo 1.5d.
Meg is felelne az autó, erre a célra tökéletesen. Olvastam egy csomó mindent, hogy a hátsó felfüggesztésre kell figyelni, stb, de emígy nem nagyon van más gond vele, ha igen, akkor javítása olcsó és az egész konstrukció egyszerű, mint egy vasgolyó. Igaz ez?
Amit kinéztem, az 2000-es, 180e km, magyar rendszámmal, nem külföldi, második tulajdonostól. Amit mondott hibákat:
- hidegen nem gyújt, indul egyből a motor
- a jobb első ajtót nem lehet rendesen nyitni, gond van a zárralUtóbbi szerintem aránylag egyszerűen javítható, elsőtől már tartok. Lehet izzítógyertya, de akár sokkal komolyabb is? Mire számíthatok?
Tulaj helyben engedi, hogy elvigyem az általam választott szervizbe átnézésre (idegen helyen van, nem ismerek ott senkit).Emígy milyen költségekkel kell számolni egy ilyen Saxonál?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged