Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Nagyon baba ez a Goodyear Efficientgrip Performance gumiabroncs.
Halkabb, a féktáv jelentősen csökkent, bár ez a téli után nem is csoda. A vízelvezetése nagyon jó, a fogyasztásra leszek kíváncsi.
Mennyire más így vezetni, hogy tudod prémium van alattad. Jövőre a hátsó tengelyre is jön egy ilyen és meg is van a nyári szett.
-
whited
addikt
406 is volt a kezeim között, a vezérlést mindenképp kérdezd meg, főleg a vízpumpa a kényes terep ami tönkre szokott menni azért is kell idő előtt cserélni a vezérlést komplett, meg az üzemanyag szivattyú ami még problémás szokott lenni. (ha esetleg majd alkatrész kellene hozzá, bátran keress)
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnek hogy a 2,2hdi mennyire megbízható motor? -
Kornel
veterán
Sziasztok.
1.6 vagy 2.0 hdi peugeot 407-rol velemenyek?
Van valakinek ilyen itt? -
Patrick
addikt
Jövő héten érkeznek a az új gumiabroncsok.
195/65R15 H Efficientgrip Perf. Goodyear. Az 5 éves nyári kormoran gumik után kíváncsi leszek milyen lesz.
-
Patrick
addikt
válasz
neduddki #672 üzenetére
Nehezen hiszem el, hogy egy autóalkatrész boltban vett castrolban nem az van aminek lennie kéne, de ha még is, akkor rohadjanak meg... még is hol a rákba vegyek bármit is, ha már személyesen nem lehet egy "hivatalos" autóalkatrész voltban...
A másik meg, az lenne a legjobb ha én magam cserélnék mindent, mert akkor tudom, hogy nem csesznek át.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ugyan kertlek en Hentes&Meszaros vagyok:- )
ha ijjen bajaid vannak 20rugoker meg lehet csinaltatrni egy olajanalizist es abbol rogotn kiderult volna sok minden, nem csak az olajrol hanem a motrodrol is
az hogy vannak kis kulomsegek azt elhisem, de ket valodi ugyanojjan teljesimenyszintu es viszkozitasosztaju olaj kozott nem lehet ekkor akulomseg
van oletem hogy mi volt abban a flakonabn de inkabb nem mondomudv
neduddki
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
de hidd el nyugodtan, karcold meg annyia tibologia felszinet mint en es majd ra fox jonni, amekkora hujjesegek a magyar otos tarsadalomabn vannak az olajrol az szite utolerhetlen ill. ugysi az az olaj lesz a jobb a pozsosoknak /flaszikanak/ amira totalfinaelf van irva ettol ez meg hujjeseg /japonak a japo olaj az isten, asztan van nagy pofaraeses amikor kiderul, hogy total a totoya olaj eu-ban/
szovla ijjenknek ne ulj fel inkabb olvass szakizeket /ne forumokat/ kerdez /ne kereskedot es ne hetkoznapi otost hanem tribomokust/ koszi:- )udv
neduddki
mod: honan vetted? /castolmintabolt/ hologramos ize rajta volt? /habr ma volt ojan aki aszonta arra emlkezeto matrinyat is latott, ha nem lett volan elotte az eredeti benyeli/
-
Patrick
addikt
válasz
neduddki #667 üzenetére
Nem, nem hülyeség... tapasztalat. Akiket én ismerek, mindnek az van benne, TQ és amióta élnek pugjuk van. Ezért váltottam én is. Persze biztos van olyan aki castrolt, vagy mobilt használ, stb.
Castrol Magnatec 10w40 volt benne, én magam vettem, előttem töltötték bele... miután az előző Castrolt leengedték... Az enyém biztosan nem szereti, nem vagyok vele egyedül, ez van.Ha jól értem akkor abban valami készer használt étolaj volt...
-
neduddki
nagyúr
HI!
az hogy rengetegen irjak az attol meg hujjeseg, ill. tenyleg castrol volt a csatrol v. ami reciclat ize?
udv
neduddki
mod: Elims: vmejjik szimering/tomites
mod: ja mult heten mondta a lokal otoboltos, hogy tavajj decemberben besett hozza egy ember es kozolte, hogy elte uzletet csinahassa meg, 4liter castrol 10w40es szmalval bontatlanbozoban 2600ft, szerintetek abban mi van???
-
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Kacérkodom a gondolattal, hogy veszek magamnak egy 2008-as 407 sw-t 1,6 HDI motorral. Tudtok valamit mondani ezekről a kocsikról? Jót vagy rosszat? Amit hallottam és olvasgattam róluk az az, hogy a motorjuk kimegy a világból is, csak az elektronikájuk nem a legjobb. Tud valaki valamit ezekről?
-
neduddki
nagyúr
válasz
homeless09 #656 üzenetére
HI!
akkor mso tmegint en legyek a rossz???;- )))
307 foleg a koraika maga remlaommechanikailag es elktromosna is barmi elogyuhet egyikamasik utan, akkor nezzuk a dizlet: kiB! haklis az olaj minisegere mennyosegere!!! es cseregetni se art akar elort fele, es azon kivul mae csak asozkaso cr
ha hozzam akarnak vagni en inkabb sikitva elugranek, de hogy pizt adni erte...udv
neduddki
-
Elims
veterán
válasz
homeless09 #656 üzenetére
Szia!
Várj egy-két napot és írni fog Neduddki. Fogadd me a tanácsát...
Szerintem nem rossz kocsi,de várj. :-) -
homeless09
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem bővebb vélemény/tapasztalat kifejtést mondani a Peugeot 307 1.6HDi-ről?
-
GIJoe
addikt
Tudnátok ajánlani jó alkatrész forrást? Webshopból érdemes rendelgetni?
-
DopeBob
addikt
Sziasztok, korabban olvastam valahol itt a PHn, P206-rop, valaki kaoasbol vagta, mi lehet a baj... 2003-mas 1.1-es valoszinuleg valami a motorban ha vizet kap, akkor a kocsi menet kozben egyszer csak leall. Most nagy eso volt, es megint csinalta egyszer. Szerelonel mar volt vele, de szerintem rossz helyen keresgelt, a benzinut lett atmosva. Hibajel nincs...
-
GIJoe
addikt
Sziasztok, tudom balgaság de, szeretnék venni szaladgálni a városban egy 206st.
Tudnátok pár kritikus hibát írni, amire figyelnem kellene.
(Tudom szinte lehetetlent kérek, de rögtön, most vagy soha ajánlat...) -
Elims
veterán
válasz
neduddki #635 üzenetére
Remélem nem lesz.. :-)
Amiket linkeltél,abból az egyiket fogom megvenni és kész.Nem lehet gond. )Eszembe jutott vmi!!
Régen nagyon szemeztem vele..de nem volt az én lámpámba/búrába megfelelő méretű. A bmw-től kisebb kell bele.
Angel eye. Az a karika helyzetjelző.
Van olyanból vhol olyan,ami jó lehet peugeot 605-be? -
Patrick
addikt
válasz
neduddki #629 üzenetére
Megveszed a parizert, megeszed azt jovan, de az hogy, hogyan készül, mi kerül bele, milyen élettani hatása van, az emberek 90%-a lecarja, a kóláról már nem is beszélve... Na, érted mit akarok mondani.
Másik!
Tegnap le volt fagyva a parkoló melóhelyen, előtte nap volt rajta 5-7 cm hó és semmi gondom nem volt az elindulással, ég és föld a nyári és téli gumi közti különbség. És mivel így beválik, valamint ha jó áron és jól szerepel a tesztben a barum, akkor lehet, hogy barum nyárigumit veszek... de ez azért még odébb van.
-
Patrick
addikt
válasz
neduddki #627 üzenetére
Nem mondtam egyáltalán hülyeséget, amit írtam az nem baromság... más felől, ez mind szép és jó és természetesen igaz, amit belinkeltél, de kb 90%-a annak aki autót vezet, le sem tojja az egészet, vesz egy aksit, esetleg utána néz milyet vegyen, milyen gyártótól és hol. Berakja, működik azt ennyi. Aztán lecseréli 3 év múlva, ha már szarakodik vagy feltölti valami olcsó töltővel, aztán még egy darabig max jó lesz. Tudom, mert számtalan ilyen emberel találkoztam...
Sajnos ha egy autószerelő elolvassa ezt, akkor közülük minimum 50 %-a nem érti, nem tudja értelmezni, le vagy éppenséggel le sem carja, ajánl valami jó drágát azt helló.
De még számtalan alkatrészről beszélhetnénk, akár e generátorról is, vagy a mostani helyzetet látva a téli gumikról...
-
Patrick
addikt
Én nekem ezelőtt kétszer kellett aksit töltenem... egyszer a hideg télen adta meg magát, feltöltöttem és jó lett, aztán meg egyszer csak lemerült hipp-hopp, egyik napról a másikra... Az óta van jász akkum és most jó minden.
De hogy előtte milyen volt, azt nem tudom...
Szerintem ha jó, jobb minőségű és erősebb aksit veszel, felesleges töltögetni... -
Elims
veterán
Pikk-pakk megvan a baj.. Nyomják mintha száraz lenne 30fok meleggel.
Pedig én jónak hallottam a jász akkut.
Neduddki: Köszönöm!! Megfogadom az ajánlásod.
Elég lesz a kocsihoz a 70Ah? Egy akku forgalmazó azt mondta,hogy 3literes motorhoz nagyobb kellene. Igaz az?
Szerintem elég a 72Ah.Az akksi hely is kb. akkora. -
Patrick
addikt
Akkor már megnézhetnéd a MOLL akkumulátorokat is.
De azért annyira nem lehet mellényúlni az akkumulátorokkal... sok jó kis aksi van ami kényelmesen megállja a helyét. Jász akku ide, vagy oda, de gond nélkül működik, pedig lassan 3 éves lesz. Nyilván nem a legjobb, de a célnak megfelel. Meg lehet nézni a vartát, a boscht, az exide-ot, a bannert, stb.
Az Exide Classic EC700 70Ah jobb-os, amit a Kolléga lentebb belinkelt, elég jó ár/érték aránnyal rendelkezik.
-
Patrick
addikt
Goodyear Vector 4 Seasons.
Ma mentem át a hídon a patak felett, szegénykéim, két nő, két külön kocsival koccant a tetején, a híd emelkedik és jobbra lejt, szerintem nem tudta bevenni az autó a jobbos lejtőt és megcsúszott + nem is figyelt oda, hogy milyen az idő, pláne úgy, hogy nyári gumikat láttam rajta... a másikon téli volt vagy 4 évszakos. Szakadt a hó, mint állat. Rendőrnéni, szöszikém fotózott rendesen, megvárta még elgurulok, addig nem vakuzott.
Jász akku van jaja, de talán az egyik legjobb az a Varta, a Bosch is bőven jó, de ha jól tudom, azt a Varta gyártya. Most így -5 és -8 fokban simán elindulok, jobb, mint az előző nem is tudom milyen akku, de egy tizedmásodpercre elgondolkodik, aztán bepöccen simán. teszem hozzá, hogy a gyújtótrafó, gyertya és a motorolaj is más azóta.
Most jöttem haza melóból csak 50-el tudtam menni az elkerülőn, mert ónos eső szitál és éreztem, hogy finoman megúszik az autó, de tényleg csak finoman, nem semmi érzés.
-
Elims
veterán
válasz
neduddki #615 üzenetére
Szia!
Örülök,hogy itt vagy! :-)
Átolvastam az oldalt,köszi! Ránéztem az oldal által ajánlott akku aktívátorra is.
Mekkora szerkezet az?A fotókból nem derül ki.
2300Ft-ért megvenném.Ilyen volt a kocsimba,de ennek 2.5év után vége.Vennem kell egy újat.
Te milyen ajánlanál? Persze "normális" áron.. :-)
Max.20e Ft-ig lenne vmilyen? -
Patrick
addikt
Mindig van érv és ellenérv. Sajnos az elmúlt hetekben voltak balesetek, nem is egy, bár csak ne lenne, de ez nem így működik... Valami szürke autó felborult... fejtetőn állt meg az árokban.
Milyen gumi volt rajta, téli gumi. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem elég a gumi, ha a jó ember, nem tartja be a követési távolságot, nagyobb sebességgel hajt, mint a megengedett és vagy azt hiszi, hogy ha ő most prémium kategóriás téli gumit tesz fel, akkor neki nem lesz baja, és ugyan úgy megáll majd, mint nyáron, stb, stb, sajnos vannak ilyenek. És sajnos szintén hiába, ha az idióta képes kimenni nyári gumival főútra, lakott területen kívülre, aki pedig autópályán elindul télen nyári gumival, nem +3-4 fokban, ha nem hóban, havazásban, fagyban.Hát igen, igazad van, többet ér az egészség, az egészséges táplálkozás szintén...
Goodyear Vector 4 Seasons-t néztem ki. 23-24k.
Nekem két éve van benne a jász-aku. Kövi aksim más lesz. Varta-t nem próbáltam még, de az lesz a következő.
-
Elims
veterán
Igazad lehet.. Viszont -Ne adj'isten- ha gond lenne,akkor már nem érte meg és inkább jobb lett volna akár használt téli gumi is.
Tudod,azt szokták mondani,hogy az emberi egészség többet ér mint 10-20e Ft.
De persze én ebbe nem szólhatok bele. :-)
Kíváncsi lennék Neduddki véleményére... :-)Akksi. Új akkumulátort kell majd vennem.
Neked milyen van benne? Mióta van benne? -
Patrick
addikt
Hát eddig csak használt téli gumim volt, tényleg jobb, nem kicsit, idén még nem kapartam el, meg tudtam állni, el tudtam indulni, pedig ugyan úgy vezetek mint a másik goodyear téligumival. Szóval valahol megváltás, hogy biztonságosabb az autózás...
A nyári helyett meg egyértelműen jobb, ez nem is kérdés...
Simán megérte a 12600 Ft-ot.De mivel nem megyek sokat és 90%-ban csak városban autózom + nincs külön felnim másik évszakra, át fogok térni a 4 évszakos gumikra, igaz abból nem az olcsó cart fogom venni.
-
Patrick
addikt
Na így ilyen időben, jók a téli gumik, Barum Polaris 3.
-
apollo12
veterán
heló van egy peugeot 206 om, és le szeretném ültetni, de csak előre találok rugókat hátra nem, úgy olvasgattam hogy a torziós rudat kell változtatni
-
neduddki
nagyúr
HI!
akkor kalkulaj ujra vmi mejjik alkusznal majd meglatod es akkor jovore e mar nem lesz kerdes
2 eves termosztat s lehet rossz. de kevesbe valoszinu:- ) most hibasnak erzed v. csak otleteltel?
pl javaslom a postat nezd vegig, habar az o sajt rendszerukbensokkal tobb opcio vanudv
neduddk
mod: Posta hastvan b4 16rugo eved csekk meghasalva par adatot negyedeves +2khuf
-
neduddki
nagyúr
HI!
miert bohockocc a negyedeves hujeskedessel mert jobb hejeken akar~20% is adnak eves befiztesere, es ha nem csekkest valsztasz, henam aturost esetleg lehivasost meg tovabbi kedvezmeneyk vannak, en most kimaxoltam 65% kedvezmennyel
ne szorakozz mar takrassal nem a 80as evek cocalsta vacakjain vagyunk:- ( ha ugy erzed nehezn melexik kkr termosztatcsereudv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- KONZOL beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest