Új hozzászólás Aktív témák
-
eXmortis
csendes tag
Szia mindenki!
Nos elég furcsa dolog van az usb pendrive -val...
ebay -en vettem 2 db 256 gigás usb -t, meg is érkezett a postán. Kicsomagoltam, megnéztem a sajátgépnél a tulajdonságoknál, igen tényleg 256 gigás.
Nos elkezdtem másolni fel rá adatokat, mint pl. videók, képek, meg mindent. Ekkor üt be a probléma: hibásan másolja fel a videókat, illetve a képek 60% -át.
Ha kihúzom és visszadugom, akkor meg eltűnnek a mappák amin az USB -n volt...
Ha videót másolok fel, akkor meg nem tudja lejátszani az USB -ről. De a gépemen lévő videót gond nélkül lejátssza. Visszamásoltam a vinnyóra, erre a videó elszaródott, gépem nem tudja lejátszani. Tehát hibás lett a videó.
Próbáltam formázni az usb -t a sajátgépeknél, nem sikerült.Mi lehet a probléma? hogy lehetne orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mini PC
- Hobby elektronika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Crucial T700 1TB - PCIe 5.0 - 11700/9500 MB/s
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest